QUOTE(stryga @ 2012 01 23, 21:10)
Merginos, aciu labai visoms uz rupesti ir balionelius. Siaip dabar man viskas nebeatrodo taip blogai, net dziaugiuosi, nes anksciau man buvo negera tokia nuojauta, o gydytrojai tik ramino, o dabar zinau, kas man negerai ir ka daryti, kad isnesti gyva kaili.
Mano beda ne stadijoje, o tame, kur ta bjaurybe endo ilindusi - pasirodo, vieta itin svarbu... Zodziu, ji man lipa ant zarnyno ir neaisku, kiek jau uzlipusi. Gydytojo teigimu, meiles zaidimai jau seniai turejo man teikti vien skausma (kurio nejauciu, kol neateina mmm)

, ir isvis jau turiu but mirusi is skausmo, nors jo nepazistu, tutfutfu. Tokiu atveju jokie prideginimai nepadeda, tad LAP beprasme (net nzn, matyt, nera kaip prieiti), o diphereline - negaliu jo gerti iki pat klimakso - be kaulu liksiu. Laikina iseitis - nestumas, kurio buti negali naturaliai (cia jau ne viska supratau, kodel, bet matyt, tai lemia "gaminimo" stazas ir mano endo), taigi, IVF arba labai didelio masto ir sudetingumo operacija, pjaustant, galbut salinant dali zarnu ir t.t. Treijs sake, kad pries 5 metus tokias operacijas dare tik Londone ar Maskvoj... Tad nzn, ar Lietuvoj daro dabar...
Siuo metu imames laikino sprendimo, o paskui - kaip Dievas duos. Dabar galvoju apie tai, kad noriu, kad mano mylimam vyrui liktu vaikai, jei as virsiu darzove (nors cia gal ir perdedu, gal buciau tik laikina darzove

), kad jis turetu gyvenimo dziaugsma ir padarysiu viska, kad pagimdyti jam leliu.
Taigi mes jau kelyje, paskaiciavom, kada Treijs atostogos ir nuo kovo mmm startuoju su savo triguba diphereline doze. Dziaugiuosi, turedama tiksla
Tad labai rekomenduoju visoms abejojancioms savo sveikata aplankyti kelis gydytojus, nebutinai latviukus, kol sirdyje neliks abejoniu. Mano sirdis nurimo, nors atsakymas, kuri isgirdau, ne is dziugiuju. Uztai yra iseitis, kaip kabintis i gyvenima.
Stryga gaudyk
skaitau tavo posta gal 3ia karta, bet vistiek man kyla neaiskumu
Kazkaip man cia nesusiklijuoja viskas , sorry , kad taip rasau, tiesiog mano situacija labai jau pansi kaip tavo , tik ko gero gal blogesne
Pas mane endo IV stadija (kiek suprantu rodo isplitimo laipsni) uzgimdineje sienoje ant zarnu ir kepenu ir tpfu tpfu tpfu sekmingai viskas prideginta (kova bus metai) ,joks gydymas kol kas netaikomas (apart bandymu

).
Man kyla klausimas kaip tas gydytojas gali kazka komentuoti, jei jis pats nedare LP ir nemate kas vyskta pas tave viduje ir kas ten padaryta?
Velgi tas pasakymas pries 5 metus, nu siek tiek sukelia juoka, tai gal prisiminkim kas pries 10metu buvo ? Apie endo isvis niekas nieko nezinojo
As tikrai nenoriu sumenkinti gydytojo ir jo nuomuones ar atkalbeti taves nuo IVF , pati tam ruosiuosi psichologiskai, nes mane spaudzia metai, nezinau ka daryciau jei buciau jaunesne

, nu bet , kad man labai jau panasu i biznio daryma tai vienareiksmiskai

Mazdaug prigasdinau, uzstumiau ant LT nieko neismananciu daktariuksciu ir ramiai sau laukiu , kol atleks pas mane IVF darytis
Dar karta atsiprasau uz issakyta nuomuone

Ir dziaugiuosi, kad tau palengvejo ir radai sau tinkama kelia link laimes