QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 12, 12:56)
Sheila, tu gaudaisi grafikuose. gal gali pakomentuoti? aš sakyčiau pagal pojūčius, ir stebėjimus man o vakar įvyko. Bet pagal grafiką tai ne, kaip suprantu, nes bt pakrito šiandien. Gal išvis o nebus
nelabai dar gaudau ikrai nelabai dar tik stengiuos juos suprasti. o tai oT tu nedarai?, as tai kazkodel eiciau uz 11cd arba ji dar ivyks siandien jei rytoj BT pakils . as tai remiuosi ka nubrezia pats grafikas ir ot naudoju ir dar gleiviukus stebiu . sorry bet tikrai negaliu tiksliai pasakyti
Papildyta:
QUOTE(Arwena @ 2012 02 12, 12:44)
Ahh,
manyčiau kad histeroskopija daugiau yra diagnoztinė procedūrą, ir jei jau rastų ką šalinti tektų visgi dayti LP. Todėl daryčiau LP.
Kaip mergaitės gyvenate?
P.S.
Čia seni savi
nevien diagnostine

, man jos metu salino polipa, kitoms merginoms salina gimdoje saaugas histero metu ir panasiai , o LP yra apziura uz gimdos ribu,tad ir tvakoten jei kazka randa. tad ir galvoju jei mato gimdoje kazka negero ar kazka itaria tai galetu daryti LP + histero .

nu bet gine turbut geriau zinos ka pasiulyti cia tik siaip garsiai pamastymai
Papildyta:
beje nezinau sakiau ar ne po histero atejo trecias ciklas (dare gruodzio pradzioje) tai tikrai mmm nebera tokios gausios nei kresuliu nieko...

nu dziaugiuos kaip nezinau kas, zodziu pirmiau budavo mmm 4d ir iseidavo 2pokai o va dabar 6 dienas , bet turbut nei poko neisnaudociau jei labai taupyciau.

o svarbiausia nakti nebereikia keltis ir ziureti ar nepaskendau tikiuosi, kad ir kitos bus tokios pat arba jau ju nebesulauksiu

pasirodo mazas tas polypukas buvo bet va situacija pasikeite.
beje kimberly papasakok savo pojucius , kokius pirma pajutai

ir panasiai , o kaip dabar savijauta, ar jau sakotes kokia laime aplanke jusu namus