Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Upas @ 2012 01 13, 04:09)
Blokuoti reklamas su Opera:

arba Operai atsisusti ir instaliuoti si prieda:
https://addons.opera...a-adblock/0.52/
firefox'ui ir chrome:
https://addons.mozil...n/adblock-plus/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 13 sausio 2012 - 02:21
Ačiū visiems ir visoms už patarimus dėl reklamų blokavimo, esmę supratau, bet nusprendžiau kurį laiką reklamas dar paskaityti... doh.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 12, 11:38)
16 daigų į šiltnamį ir dar 2 hibridai ir 4 nehibridai - lauke

O čia kaip suprast, bado streikas? g.gif viso 22 daigai? blink.gif netikiu... gal sėklų neturi?.. Aūūū, merginos ploja.gif Gaudvilėi sėklų mažumėlę pritrūko...
Reiks tave partiniam daržininkų susirinkime apsvastyt už nederamą elgesį dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 01 13, 07:42)
O čia kaip suprast, bado streikas? g.gif viso 22 daigai? blink.gif netikiu... gal sėklų neturi?.. Aūūū, merginos ploja.gif Gaudvilėi sėklų mažumėlę pritrūko...
Reiks tave partiniam daržininkų susirinkime apsvastyt už nederamą elgesį  dirol.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 01 13, 07:42)
O čia kaip suprast, bado streikas? g.gif viso 22 daigai? blink.gif netikiu...:

su jūsų kiekiais, tai ne tik pomidorų dieta 3 mėnesius, bet dar ir vonioms užtektų, kaukėms ir dar kartą į savaitę pomidorų mūšį surengti galima būtų laugh.gif

Rimtai, valgom, bet iki jūsų suvartojamų kiekių toooli toooli bigsmile.gif

Pomidoras kaip pomidoras, atrodytų. Visas įdomumas tame, kad galima sėti tiesiai į gruntą ir dar derliaus anksti sulaukti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 13 sausio 2012 - 11:51
o jau bandėt...aš irgi esu mačius tokių paveiksliukų , bet kažin ar taip ir būtų g.gif
Atsakyti
Ola polka ilgai dera? Kad ankstyvi, tai aisku, bet kiek ilgai jie vieta siltnamyje uzima?
Atsakyti
Sveikos merginos,gal kas auginote geltonus didelius ir orandzinius pomidorus ? smile.gif
Atsakyti
Stoju į partija rolleyes.gif pioneers.gif Nusipirkau seklu pora hibridų-Fantasio ir Delfine...Dar golden kioning...Lolitos atsiustus sesiu dar. ir kmicis lauke sodinti žadu,tai pasiieškosiu seklyčiu...dar teks vyšninuku nusipirkti...
Turiu tokią bedą,kad nemegstu nieko rugštaus...Pasufleruokit.kokie iš saldesniu yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 13 sausio 2012 - 15:00
QUOTE(Dzhine @ 2012 01 12, 10:52)
TE buvo kalbėta apie bazilikų žirnelius homeopatinius. Man tiap pat įdomu, kur jų galima nusipirkti. Na, bent vaisto pavadinimą sužinoti.

Ocimum basilicum lašiukai. Geriausia C200 potencijos ir pirkt iš Kauno parapharm vaistinės.

AŠ įlindau pasižiūrėt netyčia kaip ar atsinaujinus pomidorų tema, o ji pasirodo net nebuvo žiemos miegui apdujus... biggrin.gif

Aš jau irgi susiruošiau siųstis sėklų, bet sumąsčiau prieš tai paskaičiuot ką turiu - 32 veisles blink.gif doh.gif Ir kaip dabar dar siųstis? Vietos šiltnamy tiek tai nėr...
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2012 01 13, 16:53)
Ocimum basilicum lašiukai. Geriausia C200 potencijos ir pirkt iš Kauno parapharm vaistinės.
AŠ įlindau pasižiūrėt netyčia kaip ar atsinaujinus pomidorų tema, o ji pasirodo net nebuvo žiemos miegui apdujus... biggrin.gif

Aš jau irgi susiruošiau siųstis sėklų, bet sumąsčiau prieš tai paskaičiuot ką turiu - 32 veisles blink.gif  doh.gif Ir kaip dabar dar siųstis? Vietos šiltnamy tiek tai nėr...

Aš ir nemazai turiu rušiu, bet vis kasmet kazka naujo dasiperku tai kazkas seno lieka neseta,nes norisi kazko naujo isbandyti,pernai parsisiunciau is anglijos juodi rusiski dideli-krumas neaukštas-visai patiko,tai simet noriu isygiti orandziniu ir geltonu. 4u.gif Rusijoje yra daug geru veisliu bet iš ten ner kaip parsisiusti verysad.gif
Atsakyti
Labukas

Tvarkau seklytes....ir op.....gal padesit suprast.

san marzano
san marzanoF1
san marzano2

cia vieni ir tie patys.....ar visi skirtingi..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2012 01 13, 16:10)
Labukas

Tvarkau seklytes....ir op.....gal padesit suprast.

san marzano
san marzanoF1
san marzano2

cia vieni ir tie patys.....ar visi skirtingi..... g.gif

San marzano yra tikrai daug variantų...kažkurioj temoj buvau įkėlus apie juos nuorodą...bet dabar jau pati nepamenu...jie kažkuom skirsis , ...ten buvo kai kurie aptarti...tiesiog pagooglinkit , gal rasit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 13 sausio 2012 - 15:20