Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2012 01 14, 21:30)
4u.gif pagal mane papildytas , anksčiau tikrai daug ko nebuvo...Mergaitės , nu man nieks apie ropes neatsako,...ar nieks neauginat , ar yra skanių kokių

4u.gif 4u.gif 4u.gif Tai dar einu žvalgytis mirksiukas.gif
Aš ropių neauginu, man jos visos neskanios blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 01 14, 21:26)
PSIO!!! Auginsiu šituos GRACE FI[b] l. derlingi net žiemos periodu. Visas kitas sėklas išmetu.[/B]

Tai gal čia šildomiems šiltnamiams, jei žiemą augint g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 01 14, 21:26)
o, ir šitie jau sėklom prekiauja  blink.gif  Čia elitinės sėklos, matyt, nusipelniusiems gyventi geriau.. Einu panagrinėt. Mažu, ir aš pasirodysiu nusipelniusi..

PSIO!!! Auginsiu šituos GRACE FI[b] l. derlingi net žiemos periodu. Visas kitas sėklas išmetu.[/B]

lotuliukas.gif ...tai jau per vėlu dabar...reikėjo gal juos anksti rudenį jau pasėt... lotuliukas.gif šaukštai po pietų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 14 sausio 2012 - 20:38
QUOTE(Asese @ 2012 01 14, 20:35)
Tai gal čia šildomiems šiltnamiams, jei žiemą augint  g.gif ?

a neišskirta, kad šildomiems biggrin.gif Musiau ant sniego auga..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 sausio 2012 - 20:41
QUOTE(saintlina @ 2012 01 14, 21:38)
a neišskirta, kad šildomiems  biggrin.gif  Musiau ant sniego auga..

Jau šian galėtumėm sodint į lauką - yra kuo užkasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 01 14, 20:26)

šitie ir mane buvo suintrigavę lotuliukas.gif bet kaip ir Asese pagalvojau, kad šildomą šiltnamį reiktų turėt.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 01 14, 20:37)
lotuliukas.gif ...tai jau per vėlu dabar...reikėjo gal juos anksti rudenį jau pasėt... lotuliukas.gif šaukštai po pietų...

eeee, hmmm... jo.. pavėlavau... tiek to, kitų sėklų nemesiu kol kas. Ale kitiems metams tik šitos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 01 14, 21:38)
a neišskirta, kad šildomiems  biggrin.gif  Musiau ant sniego auga..

jau visa seimyna nesa nosines......tuoj nusprogsiu is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet vistiek ir as tokiu noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
žinot, dar panagrinėjus tą puslapiuką nutariau, kad Lemon boy nepirksiu schmoll.gif Tiesiog sarmata už tokią niekingą kainą pirkt g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 01 14, 21:47)
žinot, dar panagrinėjus tą puslapiuką nutariau, kad Lemon boy nepirksiu  schmoll.gif  Tiesiog sarmata už tokią niekingą kainą pirkt  g.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Taip, reik pirkti tuos a la Gelažniko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 01 14, 20:52)
drinks_cheers.gif  Taip, reik pirkti tuos a la Gelažniko  drinks_cheers.gif

Ar ir jis sėklom šiemet prekiauja? bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif rolleyes.gif geriau e-seklose...
Kažkas klausė vazoninių, va yra

http://www.e-seklos....dorai_karla?p=7
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 01 14, 21:55)
Ar ir jis sėklom šiemet prekiauja?  bigsmile.gif

Gal... o kas jam belieka - prabangias sėklas pardavinėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti