Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - IX tema

QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 12:56)

Ačiū, manau tikrai pagelbės! thumbup.gif

QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 13:01)

Ieskok jungtiniu ir tikrai rasi  mirksiukas.gif

Norėjau kaip paprasčiau, deja teks padirbėti smile.gif Ir jau matau, kad yra padorių jungtinių skrydžių, tik man kaip šiek tiek blondinei reikia pirštu pabaksnoti ir parodyti wink.gif Ačiū dar kartą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 09:42)
O man baisu tie tokie salciu skirtumai, kazi ar nesusirgsim paskui  g.gif  Ir vaikus reikia prikutoti, nes nakti iki Vilniaus vaziuoti nuo Kauno, o paskui kur tiek smutkiu kombinzonu deti?  doh.gif  O is kanaru vaziuojant kur tuos kombinezonus sutalpinti? Gi ten tai kai +20 neregsi zieminio kombinezono, o i rankini bagaza niekaip  schmoll.gif  Patarkit a? Masina musu parvarys is Vilniaus, grisim jau is Kanaru tiesiai i Kauna...

O jus tik su rankiniu?Mes su 2 vaikais ,tai 2 lagaminus mokamus imam ir + dar rankinis bus.Gerai patare,kad reikia isardyt poka,maziau vietos uzims tikrai.
Papildyta:
As ziuriu jau trydaliot pradedu kuo arciau kelione.Jau pusrycius+vakariene pasikeiciau i AI.O kai pradejom planuot atostogas, sakiau,kad sikart pati gaminsiu biggrin.gif
Kai su ryanair neskridus ,tai jau ir del rankinio pergyvenu,kad netiks kas nors jiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaul: 27 sausio 2012 - 12:02
QUOTE(ingaul @ 2012 01 27, 12:02)
As ziuriu jau trydaliot pradedu kuo arciau kelione.Jau pusrycius+vakariene pasikeiciau i AI.O kai pradejom planuot atostogas,  sakiau,kad sikart pati gaminsiu biggrin.gif
Kai su ryanair neskridus ,tai jau ir del rankinio pergyvenu,kad netiks kas nors jiems.

Mes viena registruota lagamina imame, nu nemanau, kad 4 asmenims neuzteks 45kg per registruota ir rankini bagaza blink.gif Galvoju isbandyt reikia tuos vaakuminius maisus, kad talpiau susidetu viskas. Gal kas bandet?
As irgi tridalioju, man kelione uz geros savaites doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GintareM: 27 sausio 2012 - 12:06
QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 12:05)
Mes viena registruota lagamina imame, nu nemanau, kad 4 asmenims neuzteks 45kg per registruota ir rankini bagaza  blink.gif Galvoju isbandyt reikia tuos vaakuminius maisus, kad talpiau susidetu viskas. Gal kas bandet?
As irgi tridalioju, man kelione uz geros savaites  doh.gif

Kai mes 3 savaitem,tai mums neuztenka. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 01 27, 12:02)
As ziuriu jau trydaliot pradedu kuo arciau kelione.

Dziaukis mirksiukas.gif

QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 12:05)
Galvoju isbandyt reikia tuos vaakuminius maisus, kad talpiau susidetu viskas. Gal kas bandet?

Nepamirsk, kad dar ir svoris yra, ne tik talpa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 08:42)
O man baisu tie tokie salciu skirtumai, kazi ar nesusirgsim paskui  g.gif  Ir vaikus reikia prikutoti, nes nakti iki Vilniaus vaziuoti nuo Kauno, o paskui kur tiek smutkiu kombinzonu deti?  doh.gif  O is kanaru vaziuojant kur tuos kombinezonus sutalpinti? Gi ten tai kai +20 neregsi zieminio kombinezono, o i rankini bagaza niekaip  schmoll.gif  Patarkit a? Masina musu parvarys is Vilniaus, grisim jau is Kanaru tiesiai i Kauna...

o su kuom jus is Vilniaus iki Kauno oro uosto vaziuosite?
Jei su masina,tai kam vaikams kombinezonai..deciau striukyte,pedkelnes ir kelnytes,kokias,kad butu patogu kelioneje.
Kepuryte irgi lengvute ir pirstines irgi visai rudenines,kad vietos neuzimtu.
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 01 27, 08:58)
Del foto, tai kol kas didziausio pasisekimo susilauke sita biggrin.gif

parsiukai thumbup.gif
dek mazesnes foto,bus patogiau ziureti mirksiukas.gif ir puslapio neistampys mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 09:10)
Pasiemem 15kg lagamina, bet ten pampsiu pokas (ten nusipirkti netiks, nes baisiai alergiska mano mergina) ir puse lagamino jau uzima, kur dar vasariniai batai ir t.t. O su 2 vaikais i lektuva irgi nesinori su 3 tasem po 10kg keliauti... Jose vistiek mazesni svoriai bus...

pampius mesciau lauk is lagamino,vietoje bus galima nusipirkti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 09:48)
Ne i tema, bet mes LT parduodamu ir nenaudojam wink.gif vezames patys is kitur ir naudojame tik alergiskiems vaikams skirtas sertifikuotas wink.gif Nenorim eksperimentuoti, kad paskui bedos nebutu. O isardyt poko tai nemanau, kad labai verta nes ten taaaaaaip sauskelnes suspaustos, kad labiau suspaustu neisivaizduoju, geriau aplink ta poka smulkmenas kaisiot smile.gif

isardytas pokas,neuzims vietos,nes pampersai issimetys po visa lagamina kur bus vietos.
Bent jau Turkijos temoje mamytes su pampersus ismeto ir sako tikrai daugiau vietos lagamine atsiranda. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 27, 12:29)
isardytas pokas,neuzims vietos,nes pampersai issimetys po visa lagamina kur bus vietos.

Logiska, nes kaip jie bebutu suvakumuoti, vis tiek tai vienas didelis daiktas. Bet cia jau kaip kam patogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 01 27, 09:58)
Lietpalčius įsimeskit būtinai - vietos ir svorio jie neužima. O vat, kai reikia ten rast kažką panašaus -  nė su žiburiu nerasi biggrin.gif . Prieš porą metų Tenerifėj teko su tuo susidurt doh.gif .

drinks_cheers.gif
as isimeciau specialiai tuos vienkartinius..nes kas nores Loro parke is arti ziureti orku pasirodymus tai reikalingi lietpaltukai,ten vietoje kainuoja,bet daug brangiau,cia LT uz pora lt galima isigyti ir nusivesti.
Ir siaip labai patogu keliaujant,vietos neuzima,o kartais taaaip prireikia.
MB turi specialia alpinistine striuke,pagal naujausias technoligijas,kuria suvyniojus telpa i delna,bet ji apsaugo nuo salcio iki -15 salcio.Nuo lietaus,salcio superinis dalykas.
Pas MB visada ji foto kuprineje...va ir dukra karta buvo uzsimetusi..aisku jai buvo didele,bet uztat is karto susilo,nes tame miestelyje buvo isties vesoka unsure.gif o kadangi man butinai reikejo sustoti apziureti kapiniu..tai seima aukojosi ir sildesi,kas ka turejo biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2012 01 27, 11:02)

viskas ten bus gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2012 01 27, 11:10)
Kai mes 3 savaitem,tai mums neuztenka. doh.gif  lotuliukas.gif

zinokit tiesa sakant gailejausi,kad emiau lagaminus ir prisidejau nereikalingu daiktu.
Todel si karta keliausim be lagaminu,su vaikais ir su MB fototechnika,kuri uzims visa jo rankini bagaza su pliusu..bet bandysim ir nemanau,kad kazko pritruks blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 11:36)
Logiska, nes kaip jie bebutu suvakumuoti, vis tiek tai vienas didelis daiktas. Bet cia jau kaip kam patogiau  smile.gif

drinks_cheers.gif
kam lagamine liks vietos,mielai as isirangyciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 27 sausio 2012 - 12:44
QUOTE(JM @ 2012 01 27, 12:29)

parsiukai thumbup.gif
dek mazesnes foto,bus patogiau ziureti mirksiukas.gif ir puslapio neistampys mirksiukas.gif
Papildyta:

smile.gif
Mano kompe netampo g.gif

Kam reiks tokius lietpaltukus celofaninius isigyt vietoje, tai pasizvalgykit kinieciu parduotuveliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 27, 12:50)

viskas ten bus gerai mirksiukas.gif
Papildyta:

zinokit tiesa sakant gailejausi,kad emiau lagaminus ir prisidejau nereikalingu  daiktu.
Todel si karta keliausim be lagaminu,su vaikais ir su MB fototechnika,kuri uzims visa jo rankini bagaza su pliusu..bet bandysim ir nemanau,kad kazko pritruks blush2.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif
kam lagamine liks vietos,mielai as isirangyciau biggrin.gif

Kai vaikiukai didesni,sutinku,kad davei po lagamineli ant ratuku ir pirmyn,bet 3metei neiduosiu lagaminiuko dar.Veliau bus gal ir be mokamo bagazo.
Nu tik atgal,zinoma,jau niekaip,nes juk neapsieisi be shoppingo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 27, 11:51)
smile.gif
Mano kompe netampo g.gif

Kam reiks tokius lietpaltukus celofaninius isigyt vietoje, tai pasizvalgykit kinieciu parduotuveliu mirksiukas.gif

o man istampyta buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 27, 12:51)

Mano kompe netampo g.gif

Mano kompe ir viskas ok drinks_cheers.gif

QUOTE(ingaul @ 2012 01 27, 13:00)

Nu tik atgal,zinoma,jau niekaip,nes juk neapsieisi be shoppingo lotuliukas.gif

Jei mane kas isimestu, apsieiciau ir be shopingo biggrin.gif
Atsakyti