QUOTE(Rasytee @ 2012 01 24, 20:41)
siaip tai jie man taip idomiai atrodo. Net negaliu pasakyti, ar patinka, ar ne. Ir aplamai sudetinga ka pasakyti, kai is toliau ir nuotraukoje, tai vienaip gal, o realiai gal arba issigasciau, arba visai ir suintriguotu.
Na as gal ir palikciau

siaip, eksperimento delei, savo namuose kodel ir nepaisdykauti saikingai

. Nes kol nera daiktu, tai vienaip atrodo, su daiktais gal bus visai kitaip

Na matysit, kad trukdo kurti interjera, kliuva vis tas rastas, labai dominuoja ir tai jums nepriimtina(nes dabar tai labai isskirtine kambario detale, manau, kad taip ir bus veliau), sudetinga derinti su kitom detalem, tai juk visai nesudetinga juos paskui atskirai uzdazyti.
Na, gal cia mano toks kvailas charakteris, bet as nelinkusi taip imt ir kirst is peties
Jei realiai prastai padaryta tas rastas, pigiai atrodo (na man tai is nuotraukos sunku spresti), tada taip, dazykit is karto baltai.
Kas man realiai kliuva, tai tas, jog lyg ir zemina kambari (nors kazkada esu sakiusi, kad ka jau cia sumazinsi ar padidinsi labai, kai yra, kaip yra, bet tamsi linija palubej man tas lubas vistik nuleidzia, kaip ir kazkada mamagabi imesti juodi apvadai).
Ir dar. Jei jau palikti taip, kaip yra, tai tada tikrai dar kazkas ryskaus (tamsaus) turetu buti kambaryje dar. Nemanau, kad gerai, jei tarkime kambarys pastelinis bus, tai ta ryski juosta gerai ziuretusi. Gal kokio foteliuko reiktu tamsesnio, gal lovatieses, vazoneliu. Na kazko tiems apvadams i draugija reiktu.
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 24, 21:12)
Mirksiukas o jum tikrai reik dvieju praustuvu? as tokioj mazoj erdvei tikrai nedaryciau ju dvieju
ir
wc turi buti nematomiausioje vietoje iejus pro duris taigi daryciau ji prie duru sienos
Ir as taip pat daryciau, tada vien tik grozis atidarius duris, ar izengus matytusi
vonia palikciau ten kur yra, lai spokso, tie kaimynai

Man visai gal paciai patiktu guleti ir i langa ziureti
o prastuvus/ prasustuva daryciau prie kaires sieneles, tada priesas juos, prie lango (desine siena) statyciau dailia auksta spintele, apacioje su durelemis, virsuje arba su lentynelem atvirom, arba su stiklais. Ji butu ir talpi, tai maziau visokiu sudniekiu ant akiu maisytusi, ir susideti daug ka galima, nes talpi butu ir puostu (nes man grazu tokios

).
Papildyta:
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 01 24, 20:52)
2. Praustuvai prie sienos priešais duris. Vonia - prie dešinės sienos, pritraukta prie galinės sienos, t.y. lango nesiekia. WC - prie kairės sienos.
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 24, 21:33)
sis variantas man labiausiai patiktu,
bet man abejoniu kelia tas kampas, kur susieitu vonia ir spinteles. suprantu, kad jos nesusisiektu, bet kiek as bandau paskaiciuoti cm, tai man nieko doro nesigauna. gautusi toks kazkoks neaiskus kampas

Tuo tarpu paliekant vonia ten, kur yra papaisyta ir perkelus praustuvus prie kaires sienos, reikalui esant juos galima stumti iki pat vonios krasto. Gal ir nebutu idealiausias variantas, bet bent jau netrukdytu niekam ir nesusidarytu neaiskiu pustusciu kampu.