Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Svarstykle @ 2012 01 23, 15:41)
ta pacia proga mastau ir virtuves/ svetaines uzuolaidas perkabint auksciau - pailgint, nes dabartiniu aukstis pradejo mane erzint rolleyes.gif

Svarstykle, be zodziu, tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif
Man kiek Jysk'inis veidrodis virs zidinio uzkliuvo rolleyes.gif Noretusi kazko sendinto aukso spalvos. Per daug grazu pas jus tam Jyskiniam vedrodziui biggrin.gif

O kodel uzuolaidu aukstis tave erzina? Lyg ir pagal standartus pakabinta. Svetaines uzuolaidas gal ir butu galima auksciau kabinti, bet virtuvine man idealiai atrodo wub.gif o skirtingai ju kabinti tai irgi negali smile.gif
O jau sugalvojai kaip uzuolaidas pailgintum? As per trumpas pasisiuvau, manes laukia tas procesas doh.gif tik patarimu jokiu nesulaukiau unsure.gif o ir audinio parduotuveje nebeliko doh.gif

O virs valgomojo stalo netruksta sviesos nuo tokiu mazu lempuciu, ar cia tik laikinas variantas?

Del angos - taupyciau durim su skirstukais, atsisakyciau laikinu sprendimu smile.gif

MamaSandra thumbup.gif wub.gif

Merginos, gal uzmatet Lt parduotuvese ar ineto platybese toki sviestuva:
user posted image
Atsakyti
del lauros sviestuvu tai kiek esu macius foto intrejieruose ir internetinese psl man jie neblogai atrodo bet realiai labai jau skysti man pasirode ax.gif tie gaubteliai tokie ploni , permatomi , matosi sujungimo siule
Papildyta:
padekit apsisispresti
dukros kambaryje nuo senai buvo apvadai is gipso todel nutarem ju nenudauzyti o palikti kazka is seno namo...
dabar ziuriu i juos ir man nelabai patinka kad jie tokie ryskus nes sienos bus grietineles (siltos baltos spalvos)
as noriu uzdazyti juos baltai , MB nori palikti taip . kaip jus darytumet?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 24, 18:41)
padekit apsisispresti
dukros kambaryje nuo senai buvo apvadai is gipso todel nutarem ju nenudauzyti o palikti kazka is seno namo...
dabar ziuriu i juos ir man nelabai patinka kad jie tokie ryskus nes sienos bus grietineles (siltos baltos spalvos)
user posted image

aš dažyčiau baltai, dabar labai mirgu margu..
pas mus dabar gipsiniai balti, man patinka ax.gif
http://public.fotki....i/sdc11071.html
Papildyta:
gal nesupyksit, ateinu su klausimu iš vonių temos blush2.gif
reikia apsisręsti dėl santechnikos vietos, prisibraižiau gal 10 planelių, čia atrinkau kelis labiausiai lyg tinkančius. padėkit, prašau, atrasti geriausią, patogiausią ir gražiausią variantą 4u.gif

Patalpa 228x278, lango plotis 90cm, durys darinėsis ne į vidų, o į išorę.
Praustuvai bus 2 ant vieno stalviršio.

user posted image

1. Taip, kaip pavaizduota plane. Tokiu atveju prie galinės sienos (dešinėj pusėj, prie įėjimo) gal pamūrytume pertvarą ir padarytume lentynų nišą.

2. Praustuvai prie sienos priešais duris. Vonia - prie dešinės sienos, pritraukta prie galinės sienos, t.y. lango nesiekia. WC - prie kairės sienos.

3. Vonia kaip plane - prie sienos priešais duris. Praustuvai - prie kairės sienos. WC - prie dešinės sienos arba prie sienos durų dešinėje.

4. Praustuvai prie sienos priešais duris. Vonia - prie kairės sienos. WC - prie dešinės sienos arba prie sienos durų dešinėje.

Labai laukčiau pastebėjimų ir komentarų 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 24 sausio 2012 - 18:47
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 24, 18:41)

Tikrai uzdazyciau 4u.gif , be jokio gailescio biggrin.gif Labai buciau laiminga, jei pas mus namie toks geris butu likes, bet buvo tik svetaineje ir tvarkant lubas issaugoti nepavyko, aplink sviestuvus liko, kuo esu be galo patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 24 sausio 2012 - 19:03
pas mus visame name jo daug tik kad keiciasi isplanavimas tai mazai ka galima palikti
Papildyta:
Mirksiukas o jum tikrai reik dvieju praustuvu? as tokioj mazoj erdvei tikrai nedaryciau ju dvieju
ir wc turi buti nematomiausioje vietoje iejus pro duris taigi daryciau ji prie duru sienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 24 sausio 2012 - 19:14
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 24, 19:12)
Mirksiukas o jum tikrai reik dvieju praustuvu? as tokioj mazoj erdvei tikrai nedaryciau ju dvieju
ir wc turi buti nematomiausioje vietoje iejus pro duris taigi daryciau ji prie duru sienos

norim dviejų, pas mus ryte balaganas, kai visiems praustis reikia doh.gif
Atsakyti
Gal kuriai patiks komodėlė, ar kaip ją pavadint biggrin.gif mirksiukas.gif Čia
Ištryniau paveiksliuką ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ABC*: 24 sausio 2012 - 19:23
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 01 24, 19:52)
Patalpa 228x278, lango plotis 90cm, durys darinėsis ne į vidų, o į išorę.
Praustuvai bus 2 ant vieno stalviršio.

user posted image

2. Praustuvai prie sienos priešais duris. Vonia - prie dešinės sienos, pritraukta prie galinės sienos, t.y. lango nesiekia. WC - prie kairės sienos.
Labai laukčiau pastebėjimų ir komentarų 4u.gif

sis variantas man labiausiai patiktu, nebent esi labai daili ir noretum, kad kaimynai pro langa i tave besimaudancia spoksotu lotuliukas.gif

dar noretusi kazkaip ta wc ant desines sienutes prie iejimo itaisyt, kazkaip dabar jis toks kaip sasas tik iejus, o dar jei tupi kas tai iskart duris praverus ir matai, kiek soniau jis geriau deretu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 24 sausio 2012 - 19:36
Rasytee, aš apvadus tikrai dažyčiau baltai.
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 24, 20:41)

siaip tai jie man taip idomiai atrodo. Net negaliu pasakyti, ar patinka, ar ne. Ir aplamai sudetinga ka pasakyti, kai is toliau ir nuotraukoje, tai vienaip gal, o realiai gal arba issigasciau, arba visai ir suintriguotu.
Na as gal ir palikciau g.gif siaip, eksperimento delei, savo namuose kodel ir nepaisdykauti saikingai tongue.gif . Nes kol nera daiktu, tai vienaip atrodo, su daiktais gal bus visai kitaip g.gif Na matysit, kad trukdo kurti interjera, kliuva vis tas rastas, labai dominuoja ir tai jums nepriimtina(nes dabar tai labai isskirtine kambario detale, manau, kad taip ir bus veliau), sudetinga derinti su kitom detalem, tai juk visai nesudetinga juos paskui atskirai uzdazyti.
Na, gal cia mano toks kvailas charakteris, bet as nelinkusi taip imt ir kirst is peties blush2.gif
Jei realiai prastai padaryta tas rastas, pigiai atrodo (na man tai is nuotraukos sunku spresti), tada taip, dazykit is karto baltai.

Kas man realiai kliuva, tai tas, jog lyg ir zemina kambari (nors kazkada esu sakiusi, kad ka jau cia sumazinsi ar padidinsi labai, kai yra, kaip yra, bet tamsi linija palubej man tas lubas vistik nuleidzia, kaip ir kazkada mamagabi imesti juodi apvadai).

Ir dar. Jei jau palikti taip, kaip yra, tai tada tikrai dar kazkas ryskaus (tamsaus) turetu buti kambaryje dar. Nemanau, kad gerai, jei tarkime kambarys pastelinis bus, tai ta ryski juosta gerai ziuretusi. Gal kokio foteliuko reiktu tamsesnio, gal lovatieses, vazoneliu. Na kazko tiems apvadams i draugija reiktu.

Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 24, 21:12)

Ir as taip pat daryciau, tada vien tik grozis atidarius duris, ar izengus matytusi smile.gif
vonia palikciau ten kur yra, lai spokso, tie kaimynai biggrin.gif Man visai gal paciai patiktu guleti ir i langa ziureti rolleyes.gif

o prastuvus/ prasustuva daryciau prie kaires sieneles, tada priesas juos, prie lango (desine siena) statyciau dailia auksta spintele, apacioje su durelemis, virsuje arba su lentynelem atvirom, arba su stiklais. Ji butu ir talpi, tai maziau visokiu sudniekiu ant akiu maisytusi, ir susideti daug ka galima, nes talpi butu ir puostu (nes man grazu tokios biggrin.gif ).
Papildyta:
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 01 24, 20:52)

QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 24, 21:33)
sis variantas man labiausiai patiktu,

bet man abejoniu kelia tas kampas, kur susieitu vonia ir spinteles. suprantu, kad jos nesusisiektu, bet kiek as bandau paskaiciuoti cm, tai man nieko doro nesigauna. gautusi toks kazkoks neaiskus kampas g.gif Tuo tarpu paliekant vonia ten, kur yra papaisyta ir perkelus praustuvus prie kaires sienos, reikalui esant juos galima stumti iki pat vonios krasto. Gal ir nebutu idealiausias variantas, bet bent jau netrukdytu niekam ir nesusidarytu neaiskiu pustusciu kampu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 24 sausio 2012 - 20:40
Cobre, tavo pamastymai lubiniu plintusu tema labai idomus, bet kaip suprantu - ten bus mazos mergaites kambarys, Rasytee jei as klystu - prasau pataisyti.
Jei tai butu darbo kabinetas - dar pagalvociau ar juos palikt, bet jei mergaites - vienareiksmiskai dazyciau sienu arba lubu spalva.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 24, 22:50)
Cobre, tavo pamastymai lubiniu plintusu tema labai idomus, bet kaip suprantu - ten bus mazos mergaites kambarys, Rasytee jei as klystu - prasau pataisyti.
Jei tai butu darbo kabinetas - dar pagalvociau ar juos palikt, bet jei mergaites - vienareiksmiskai dazyciau sienu arba lubu spalva.

Matai, as i tokius stereotipus, kaip pastelines ar rausvos spalvos mergaites kambaryje saves nespraudziu, todel ir mastau sau kaip tinkama tongue.gif . Gal is mano pamastymo kazkas uzklius Rasytei ir ji priims sprendima. Sakydama uzklius, tai neturiu omenyje, kad patiks mano samprotavimai. Tiesiog gal bus lengviau jai rasti SAVO tiesa apvadu klausimu biggrin.gif Gal paskaiciusi supras, kodel jai niekaip tokiu margu apvadu nereikia. Arba reikia biggrin.gif Jai spresti mirksiukas.gif
Atsakyti