Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Kristaline @ 2012 01 11, 13:54)
Tai pas jus masyvo parketlentės, o ne masyvo lentos, kaip supratau? O kokios medienos?

pas mus azuolo parketas su nuosklemba (ne medzio masyvo lentos) - plotis 10cm, ilgis 60 ir 70cm, storis 1,5cm.

Labai jau sunku tikra spalva nufotografuoti.
Cia 70 cm ilgio lenteles, spalva tikroviskesne kampe, kur neapsviesta:
http://i199.photobuc...pg?t=1326289941

sitos - 60 cm ilgio, spalva naturaliausiai atrodo po kedemis ax.gif :
http://i199.photobuc...pg?t=1326290061

Man asmeniskai lentines grindys nelabai patinka, o ypac su nuosklemba, bet parketas su nusklemba irgi labai primena lentas ax.gif . Jei butu garantija, kad medis nevaikscios, tikrai nesirinkciau grindu su nuosklemba schmoll.gif (asmenine nuomone).

Graziausiai atrodo man parketas eglute, bet velgi, jei dideli kambariai ir tas rastas matosi, o pas mus salyginai didelis tik vienas, o visuose kituose mazesniuose butu buve sudetinga rasto krypti suderinti, todel rinkomes paprastas lenteles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 11 sausio 2012 - 16:36
QUOTE(Barboraaa @ 2012 01 11, 15:16)
taip,taip, atskira,tema yra tapetams,stalams,kriauklėm,sofutėm,radjatoriams,indeliams voniai,niekas nieko neklausinėkit ir nedūrykit žmonėms galvų su savo klasika ir provansu lotuliukas.gif  thumbup.gif duodi tu,tai ką kalbėt g.gif  schmoll.gif

taip taip, dar pamirsom apie vamzdeliu kieki sildomose grindyse pasneketi, kiek cm stoga siltinti, koki katila pirkti ir malkomis ar briketais kurenti biggrin.gif biggrin.gif
O kur jus sasajas tarp silumines varzos ir klasikos su provansu izvelgiat? unsure.gif g.gif

Liniuxxx, prikabinu keleta vonios kambario foto. Grazios man buvo, tai issisaugojau.
user posted image
user posted image

O cia nuoroda baldeliu imetu wub.gif Nematytas lyg siol psl. buvo, idomu kokios kainos, nes baldai tokie provansiski wub.gif
http://www_baldaiirs...d...&class=show
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2012 01 11, 17:41)
taip taip, dar pamirsom apie vamzdeliu kieki sildomose grindyse pasneketi, kiek cm stoga siltinti, koki katila pirkti ir malkomis ar briketais kurenti  biggrin.gif  biggrin.gif
O kur jus sasajas tarp silumines varzos ir klasikos su provansu izvelgiat?  unsure.gif  g.gif

Lyg tokių temų nevedžiau. Tik atsakiau į klausimus, o ir nematau nieko blogo,tuo labiau niekam neprimetu savo nuomonės. Bet jau,kad grindys ne interjero dalis tai,pabūsiu slaptu agentu temos apačioje.
Atsakyti
Sveikutės, esu seniau jau rašiusi čia bigsmile.gif Cobra, prieš savaitę savo plytelių tarpus pagaliau nudažiau, kaip patarė viena dažytoja, rezultatas man patiko, nežinau tik ar dar užlakuosiu. Plytelės iš kart atsišviežino, atrodo lyg ką tik sudėtos. Kadangi dažiau pieno baltumu dažais, tai taip švaru dabar....smile.gif)) Dažai - atsparūs vandeniui, paprasti balti su keliais lašais ochros ir persiko pigmento bigsmile.gif Mamagabi, superinis Jūsų Moliūgėlis, Kvietko namų interjero fragmentai labai patiko, super 4u.gif Pas kažką namučiai su balkėmis, tai savo balkes vonioje nudažiau baltai, visai nieko, jei įdomu, galėsiu foto įkelti. Dėl grindinio šildymo, tai pas mane plytelės, pas mano kaimynę parketlentės, bet jos namučiai šiltesni, daug ką lemia namo apšiltinimas ir visa kita. Jei galėčiau rinktis dabar, tai nebedėčiau plytelių, rinkčiausi parketlents, žymiai jaukiau, ir vasarą nereiktų šalti kojų.
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2012 01 11, 11:04)
Vėl yra akcija keramikiniams virduliams (šeši skirtingi variantai ir man atrodo, kad didesni nei praeitą kartą - 1,2 l):
http://www.akcijatau...kini-arbatinuka

O sitie virduliai nera labai triuksmingi, ar greitai uzverda?
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2012 01 11, 18:16)
Kvietko namų interjero fragmentai labai patiko, super 4u.gif

o, aciu ax.gif malonu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikiete7 @ 2012 01 11, 21:17)
O sitie virduliai nera labai triuksmingi, ar greitai uzverda?

uzverda ilgiau nei paprastas elektrinis ir sunkesnis nei paprastieji bet man jis patinka bigsmile.gif
Papildyta:
isrinkau siandien sviesius smelinius tapetus , paprastuciai , viniliniai is Esprit firmos

dekoruosim kambari paveiksliukais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 01 10, 11:07)
merginos, ateinu su prasymu -galbut kuri turi savo archyve pvz, kai vonia isklijuota plytelemis tik tose vietose, kur kontaktuoja su vandeniu?

keli mano išsisaugoti pavyzdžiai šia tema:
user posted image

user posted image

user posted image

dar klausimas iš vonių temos: kaip padaro tokias nišeles kaip žemiau foto, kur šampūnai sudėti? ar reikia jau jas suformuoti jau mūrijant pertvaras, ar galima ir paskui kažkaip? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 11 sausio 2012 - 20:58
QUOTE(Juma81 @ 2012 01 11, 13:12)
Net šyptelėjau, kiek turi kantrybės Vida  4u.gif Žmonės fizikos dėsniais įsitikins tada, kai patys tokį variantą pas save pasidarys ir išbandys. Sėkmės besirenkantiems geriausią variantą išsirinkt.

padarem, pabandem ir isitikinom:P aj nesvarbu doh.gif

jau veliau perskaiciau, kad pas ponia Vida suklotas parketas ir tik 1.5 cm storio, tai tokiu atveju nera nei apie ka kalbeti ar lyginti, kur 1.5 cm laidumas, o kur istisinio masyvo, kur su visais paklotais ir konstrukcijom susidaro apie 10 cm, ten vien tik grindines lentos storis maziausiai 5 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanda_zydi: 11 sausio 2012 - 21:03
QUOTE(Kristaline @ 2012 01 11, 10:38)
O gal galima būtų foto? Labai sudomino šitas sprendimas  ax.gif Ir nesušlampa visai užuolaida (medžiaginė dalis) pas jus?

Cia ne medziaga, bet lygiai taip pat turejau medziaga kelis metus, ne karto nebuvo slapia:
user posted image

Kad jau turejau fotika rankose..............
Mazosios vonioj tokiu remeliu pakabinau:
user posted image

3 paveiksliukai musu mazajam tulike biggrin.gif :
(ka radau, ta pakabinau blush2.gif , ateity reiktu didesnio kazko)
user posted image

Tambure (nu nepatinka man sis pavadinimas) jau turim plyteles:
user posted image

MB pervilko salos kedes:
user posted image

O buvo juodas virsus:
user posted image

Sita virtuve kaip ir "nesa" i musu, bet cia taip wub.gif ... :
(Po gartraukiu lupsim plyteles ir darysim kaip cia. Iskart norejom taip, bet prie tu plyteliu nebuvo dekoro, o cia ziuriu is kitos operos suklijuota, tai va smile.gif
http://www.houzz.com...tchen-san-diego

Va cia dar virs virykles kvadratas, nu man labai patinka:
http://www.houzz.com...kitchen-atlanta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 11 sausio 2012 - 22:49
Gal matet ka nors panasaus 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 01 11, 22:55)
dar klausimas iš vonių temos: kaip padaro tokias nišeles kaip žemiau foto, kur šampūnai sudėti? ar reikia jau jas suformuoti jau mūrijant pertvaras, ar galima ir paskui kažkaip? g.gif
user posted image

Jei sienos jau sumūrytos, tokias nišas galima padaryti iš gipskartonio ir apklijuoti plytelėmis.
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 12, 00:46)

Va cia dar virs virykles kvadratas, nu man labai patinka:
http://www.houzz.com...kitchen-atlanta

Gražu, bet jau valymas tokio dalyko doh.gif
Atsakyti