QUOTE(Klepesova @ 2012 01 11, 14:27)
vaikščiok su kenėm- sutaupysi pinigų pėdkelnėm

nors juokinga bet tiesa- vienas nelaimingas atsisėdimas ir 22 litukų nebėr...
Nesusilaikau. Kadangi sudrožiau visas kelnes, o ir šiaip patogiau ir gražiau man sijonai, tai kelnių nebeperku net, ir neturiu jų NEI VIENŲ, išskyrus po kambarį trint. Dėl pėdkelnių. Neperku aš jų m maximose ir kituose prekybcentriuose, ir šiaip plonas retai, kada perku, kai jau šilta jamu timpas, už 8lt man jų užtenka visai vasarai. Pėdkelnes perkuo nuo 40 denų ir arba turguj, arba parduotuvėlese, kurios prekiauja tais prekių ženklais, kurių nėr maximose. Pamėgau Gattos kokybę, kainą ir pačią produkciją. Tai va, esu pirkus vienas prieš 4 metus, mokėjau 25 lt, kitas pirkau prieš 3 metus, už 26lt (abi jos su medvilne, vaikščioti žiemai), dar kitos, visai juodos , su mikrofibra, gal 30 mokėjau, pirkau užpernai. Tai va, šiemet nusibaigė tik tos pirmosios, pirktos prieš 4 metus.. Kitos laiko dar kuo puikiausiai.. O iš plonų, visad gražių randu už 12-13 lt, laiko irgi geriausiai, rudenį dvejos pirktos (40denų) , nešiosis visą pavasarį.. Ir kažkaip nemanau, kad man tai kainuoja brangiai, nors patys taupom tuos pinigus, nesam išlaidūnai.