QUOTE(juliciukas666 @ 2012 02 29, 18:41)
Aciu-aciu-aciu! Butinai vistienos desra pabandysiu padaryt

Juk galima bet ka det-ir kumpi,ir zalia svoguna,ir petrazoles,vienu zodziu
Dar norejau paklaust:Duonele ta trapi ir kieta gaunasi,ar minksta?

(nedraugauju as su tesla

visad sugadinu,visad pas man kietos bandeles iseina

)
Dešrą galima daryti su įvairiais priedais, kokius tik mėgsta šeima, tada bus vis kitoks skonis ir vaizdas
Duonelės svarbu neiškočioti per plonai, jau geriau storiau. Aš visada kepu viršus-apačia ir nejungiu ventiliatoriaus
QUOTE(pienia @ 2012 02 29, 21:17)
Pas mus namie Daivos lazdelės Nr.1. Visi draugai pavaišinti, užkandėlė į kelionę, pakramsnoti kai nenori prisivalgyti

pienia, jos tikrai puikus užkandis bet kokiai progai

Ačiū
QUOTE(Lofnė @ 2012 03 01, 08:49)
su desra tikrai galima improvizuoti! As dejau ir dziovintas slyvas,
) Svarbiausia - iskocioti ne per plonai ir supjaustyti platesnemis juostelemis pries vyniojant i spirale

Su slyvomis labai labai skanu

plona ji traški gaunasi ir ne tas skonis jau tada