QUOTE(linette @ 2012 07 01, 00:15)
Galima galima

proporciju neturiu, viskas is akies
Pasikepini svogunus su morkom (morkos burokine tarka tarkuotos).
Isvirti kiausiniai irgi burokine tarka sutarkuoti, kaip ir fermentinis suris.
Tai kiasinius, suri, morkas/svogunus sumaisyti su majonezu, ispausti cesnako.
Bulka supjaustyti i 4 dalis ir pakepinti ant aliejaus, sudeti ant pop. ranksluosciu.
Sita uztepele geriau uzdeti 2-3 val. pries baliu, kad siek tiek suminkstetu bulka.
Siaip lb pasiteisintas dalykas prie alaus. Kaip semkes norisi dar ir dar

QUOTE(Astulyte:) @ 2012 07 01, 00:54)
QUOTE(*Keila* @ 2012 06 30, 20:51)
Jetus,prie tokio stalo ir as mielai aluti pagurksnociau

