QUOTE(Renata123 @ 2012 01 29, 18:12)
Sveika!
Jau ne pirma karta matau, kai rasot apie padaza. Sakykite ar ji gaminate pati (gal galima receptelio) ar perkate (kur, kaip atrodo pakuote)? Ir kokio daugmaz jis skonio, ar labai saldus?
Aciu!
as gaminu pagal kelis receptus, labiausiai mums priimtinas yra toks: 200 ml grietineles, 1 cili pipiras, 1/2 a.s. tarkuotos imbiero saknies, 1 didelis prinokes mango vaisius, druska, kalendra(galima ir nedeti). Pakepinti kapota cili pipira su imbieru, jiems apkepus sudeti smulkinta mazais kubeliais mango vaisiu. Kai pradeda cirsketi, supilti grietinele, sumazinti ugni ir leisti troskintis. Kai grietinele pradeda letai burbuliuoti, deti druska ir smulkinta kalendra, dar kelias minutes patroskinti ir nuimti nuo ugnies. Atvesinti. Atvesus, sumalti su blenderiu iki vientisos mases.
Tiesa, skonis apgaulingas, is pradziu saldokas, o veliau ateina astrumas.