Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (2)

QUOTE(Baroozia @ 2012 01 24, 23:59)
kaip atsarginį variantą blogiausiu atveju pasilikčiau. Priklauso kokia vietovė, nes nuomos kainą dažnai tai įtakoja. Kiti už septynis dirba, nes gauna apgyvendinimą pigų, nemokamą maitinimą ir panašiai. Bet su tokiu valandų skaičiumi būtinas antras darbas. Nebent labai noris Ameriką pamatyti ir nebijai rizikuot investuotais pinigais.

drinks_cheers.gif jei raso minimum 32, reiskia bus savaiciu, kai ir po 32 val bus... Bet man taip buvo, kad dar reikejo ir prasyt tu 32val. As siulau neatmest ir Intrax pasiulymu ir visokiu L. Pasitaiko ir ten neblogu. Sumoki daugiau uz programa, bet jei koks apgyvendinimas nemokamas, tai ir atsiperka....
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2012 01 25, 11:41)
drinks_cheers.gif jei raso minimum 32, reiskia bus savaiciu, kai ir po 32 val bus... Bet man taip buvo, kad dar reikejo ir prasyt tu 32val. As siulau neatmest ir Intrax pasiulymu ir visokiu L. Pasitaiko ir ten neblogu. Sumoki daugiau uz programa, bet jei koks apgyvendinimas nemokamas, tai ir atsiperka....

cia tie L pasiulymai kur i pasta siuncia pastoviai ? ar kai sumoki pinigus kokiu dar pasiulymu duoda ? nes kur siuncia i pasta tai nieko gero nemaciau dar ..
Atsakyti
o kai nusiunti darbdavio pasirasyta forma i PLC preliminariai apziurai tai ilgai jie ten apziurineja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nemnemnem @ 2012 01 25, 13:14)
cia tie L pasiulymai kur i pasta siuncia pastoviai ? ar kai sumoki pinigus kokiu dar pasiulymu duoda ? nes kur siuncia i pasta tai nieko gero nemaciau dar ..

Na, ten visada raso, kiek koks pasiulymas kainuoja, bet aisku, kol neidarbina(Sutarties nepasirasai), tol nieko nemoki, tai galima ir dalyvaut atrankose... L buna berods simtu litu daugiau, intrax 850 kainuoja. Man pernai visai pasiseke - nors mokejau daugiau uz programa, bet vidurki isvedus negaudavau maziau nei 10doleriu uz valanda per savaite, 70 doleriu per sav uz maista ir apgyvendinima..
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2012 01 25, 14:20)
Na, ten visada raso, kiek koks pasiulymas kainuoja, bet aisku, kol neidarbina(Sutarties nepasirasai), tol nieko nemoki, tai galima ir dalyvaut atrankose... L buna berods simtu litu daugiau, intrax 850 kainuoja. Man pernai visai pasiseke - nors mokejau daugiau uz programa, bet vidurki isvedus negaudavau maziau nei 10doleriu uz valanda per savaite, 70 doleriu per sav uz maista ir apgyvendinima..

aisku su tuo L ,o intrax pasiulymus gauni kai 850 sumoki ? per intrax vaziavai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nemnemnem: 25 sausio 2012 - 16:09
QUOTE(tagatis @ 2012 01 24, 22:31)
Būna sandėly tipsų. Ne kartą teko gauti tipsų. Jeigu dirbi, bendrauji su vairuotojais, tai visada atsiskaito. Tiesą sakant, čia viskas nuo žmogaus priklauso. smile.gif

Baiktu, kelis kart esam tu tipsu tik gave, taip, kad cia vienetiniai atvejai, greiciau i cash job'a papult budavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mr.Polas @ 2012 01 25, 17:15)
Baiktu, kelis kart esam tu tipsu tik gave, taip, kad cia vienetiniai atvejai, greiciau i cash job'a papult budavo biggrin.gif

Tai ką ir sakau, kad ne kartą gavom. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2012 01 25, 11:26)
gal su turistine leistu darbdavys padirbti tris menesius?ir kainuotu tau tik bilietas iki jav. paklausk pacio darbdavio.

idėja
Atsakyti
QUOTE(nemnemnem @ 2012 01 25, 17:08)
aisku su tuo L ,o intrax pasiulymus gauni kai 850 sumoki ? per intrax vaziavai ?

pasiulymus gi visada gauni...nezinau, gal siemet pasiulymu maziau, bet spamina gi viska i emaila, ka siulo. As pinigus mokejau tik kai viza gavau jau, nieko neisipareigoji moketi net jei tave atrenka. Kai pasirasoma sutartis, tai jau taip nepergyvenk, nepamirs pinigu paprasyt biggrin.gif

As per Intrax vaziavau, mokejau 850, siemet ten pat vaziuosiu, tik jau ICEO..
Atsakyti
QUOTE(tbag1992 @ 2012 01 25, 14:55)
o kai nusiunti darbdavio pasirasyta forma i PLC preliminariai apziurai tai ilgai jie ten apziurineja? biggrin.gif

neilgai jei tik darbo ta forma nusiuntei,man kita diena jau atsiunte ir paragino tvarkytis visa kita. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nemnemnem @ 2012 01 24, 21:48)
$9.00/hour. You would work between 32-40 hours per week.

busta paciam ieskotis

apsimoka ? kiek dabar skaiciuoju tai cia isvis lievai, bet kaip kiti uz 7 dirba ? kolkas nieko geriau neradau ...

neblogai atrodo smile.gif man tik 8 zada dolerius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2012 01 25, 12:26)
gal su turistine leistu darbdavys padirbti tris menesius?ir kainuotu tau tik bilietas iki jav. paklausk pacio darbdavio.

g.gif O ar galima su turistine viza darbintis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nastep @ 2012 01 26, 13:50)
g.gif  O ar galima su turistine viza darbintis?  blink.gif

Negalima smile.gif Ji skirta keliauti, vykstant darbo reikalais (komandiruotės ir tt.)
Atsakyti