Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (2)

QUOTE(sLsLs @ 2012 02 17, 00:16)
tiesą pasakius, nė vieno rezultato neradau. vargu ar taip gali būt biggrin.gif Moonachie miestelis, prie pat New York'o
ir ką siūlo?
DĖMESIO
Šiandien darbdavys parašė:
gal kam aktualu? smile.gif

Net labai aktualu. Gal galėtum pasidalinti darbdavio kontaktais. Email? Private message gali parašyt arba į mail drandzalietas@yahoo.com

Ačiū tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stereo23: 16 vasario 2012 - 23:41
tiesą pasakius, nė vieno rezultato neradau. vargu ar taip gali būt biggrin.gif Moonachie miestelis, prie pat New York'o
ir ką siūlo?
DĖMESIO
Šiandien darbdavys parašė:
gal kam aktualu? smile.gif

Taip man aktualu, gal gali jo e-mail parasit man i gudukas@gmail.com.
Atsakyti

cia reikia tau ziureti prie new jersey skelbimu, nes tavo miestelis NJ yra, o ne NY. ir ziurekis per sitas skiltis is craigslist: central NJ
jersey shore
north jersey
south jersey

NJ suburbs of NYC ir tada per housing skilti perziurek kas ten yra. nzn kurioje NJ vietoje moonachie miestelis, kazkurioje is situ aisku biggrin.gif
va pvz. http://newyork.craig...2844052227.html , http://newyork.craig...2854213294.html . cia tik pvz patys pirmi uzmatyti. jusu tas miestelis bergen county priklauso( http://en.wikipedia...._New_Jersey.gif ). tai man regis ir reikia ziuretis butent ,kad butu bergen county tie nuomojami kambariai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 17 vasario 2012 - 00:22
Kas dar neradę darbo, gal yra norinčių prisijunkti kartu važiuoti? Darbo pasiūlymą turiu, galėčiau rekomenduoti jus savo darbdaviams smile.gif Kas susidomėjot rašykit į pm.
Atsakyti
QUOTE(Andrius90 @ 2012 02 17, 11:02)
Kas dar neradę darbo, gal yra norinčių prisijunkti kartu važiuoti? Darbo pasiūlymą turiu, galėčiau rekomenduoti jus savo darbdaviams smile.gif Kas susidomėjot rašykit į pm.

Mane labai domina smile.gif) pyraginskas@gmail.com
Atsakyti
Sveiki,

Gavau darbą smile.gif Dabar belieka application pildymas.
Noriu paklausti: prieš siųsdama darbdaviui application, kad jis užpildytų savo skiltį, aš turiu užpildyti savąją, taip?? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jesie: 18 vasario 2012 - 22:32
QUOTE(Jesie @ 2012 02 19, 00:31)
Sveiki,

Gavau darbą smile.gif Dabar belieka application pildymas.
Noriu paklausti: prieš siųsdama darbdaviui application, kad jis užpildytų savo skiltį, aš turiu užpildyti savąją, taip?? smile.gif

Nebūtinai pati, gali ir darbdavys užpildyti. Bet patariu pačiai viską užsipildyt, kad nebūtų suklysta nurašant nuo CV tavo kokią gimimo datą ir panašiai:) tik parašo nepadėk, pirma palauk kol darbdavys užpildęs savo dalį tau viską pasiųs ir įsitikinsi, kad viskas kaip ir tariatės, na o tada sumakliavosi parašiuką ir jam kopiją nusiųsi:)
Beje sveikinu susiradus darbelįwink.gif
Atsakyti
kai nervina tas plc. kiek siunti laisku visi atgal pareina. nebeturiu kantrybes jau. doh.gif kaip jus cia tuos pasiulymus gaunat?? paaiskinkit man durnai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baroozia @ 2012 02 18, 22:39)
Nebūtinai pati, gali ir darbdavys užpildyti. Bet patariu pačiai viską užsipildyt, kad nebūtų suklysta nurašant nuo CV tavo kokią gimimo datą ir panašiai:) tik parašo nepadėk, pirma palauk kol darbdavys užpildęs savo dalį tau viską pasiųs ir įsitikinsi, kad viskas kaip ir tariatės, na o tada sumakliavosi parašiuką ir jam kopiją nusiųsi:)
Beje sveikinu susiradus darbelįwink.gif

Ačiū smile.gif Vadinas reikės su skener'iu pasidarbuoti dar, nes reikės savo parašą padėti..
Atsakyti
gal kuri panelė susirado darbą New York'e arba šalia jo? smile.gif draugė nori važiuot, bet neranda darbo niekaip. o juk norėtųsi kartu gyvent... rolleyes.gif
Atsakyti
Jei kas nors turit kokį nors pasiūlymą - rašykit balazhin@gmail.com
Jei aš ką gausiu, irgi pranešiu :>
Atsakyti
Again. Clarion Hotel (Ocean City, MD). Plc parase, kad dar kazkas is lietuviu ten vaziuoja. Jei cia yra tokiu, tai ka del housingo darysit? Jei ka, jungiames davai biggrin.gifD wejukaaa@yahoo.com. Parasykit! smile.gif
Atsakyti