Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(volpe @ 2012 09 24, 19:24)
kristika:manau,kad tavo zinute bus istrinta....nes ir dar vienos merginos zinute buvo istrinta.kai praso moderatoriai:draudziama pardavineti ir siulyti savo paslaugas.....kazlu ruda....as turejau vasaros namuka Jurej.....o Pazeruose gyvena mano teta.........kiek grybu ten prisirinkdavom,kiek uogu.................

Nieko tokio kad istrins svarbu nors kelios atsirado, o as nesiulau nieko tik klausiu. Kai isbandysiu sios firmos kvepaliukus parasysiu kaip patiko, tisa turiu 141 kvapa, bet man jis g.gif toks nelabai neturejau galimybes pati rinktis sesuo rinko, o musu skoniai nesutampa visai
Taip visko cia yra grybu prisirenkam tikrai daug
Atsakyti
patinka man ten miskai.oi kaip patinka,..........laukiu nesulaukiu,kol kitais metais atvaziuosiu.tikiuosi....
man 141 patinka,nors labiau patinka 33 ir 272.....
Papildyta:
man vyro sesuo rinko viena karta,tai visai kvapai skiriasi...
o jai vienas fm platintojas vietoj gaiviu ikiso tokius stiprius,kad ojojoj,tia ji man ir sako:jei sitie gaivus,tai kokie tie stiiprus?nu tada ejau ziureti,ka jai dave......ogi ji norejo kazko panasaus i 33,o ikiso 98 ohmy.gif
tai paskui ji is manes nusvilpe kelis......
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 09 25, 12:08)
patinka man ten miskai.oi kaip patinka,..........laukiu nesulaukiu,kol kitais metais atvaziuosiu.tikiuosi....
man 141 patinka,nors labiau patinka 33 ir 272.....
Papildyta:
man vyro sesuo rinko viena karta,tai visai kvapai skiriasi...
o jai vienas fm platintojas vietoj gaiviu ikiso tokius stiprius,kad ojojoj,tia ji man ir sako:jei sitie gaivus,tai kokie tie stiiprus?nu tada ejau ziureti,ka jai dave......ogi ji norejo kazko panasaus i 33,o ikiso 98 ohmy.gif
tai paskui ji is manes nusvilpe kelis......

98 stiprus? as ju megineli uzsisakiau, na nieko vistiek kada issirinksiu sau kvapa, nes kaip sakiau uosciau tik nepamenu kuriuos nr bet keli buvo fantastiski wub.gif O kurie nr yra gaivus ir gali tureti vos juntama salstelejima pvz. [COLOR=yellow] naomi cambel-seductive elixir [COLOR=yellow] man sitie be galo patinka wub.gif

kaip ta spalva padaryti? nenoriu kitu kvepalu aiskiai mineti sioj temoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 25 rugsėjo 2012 - 12:20
kri:tu atsiversk katalogo paskutini puslapi,ten yra visa lentele:numeriukas ir salia kokia kategorija:gaivus,saldus,ekstravagantiski.
http://www.fmgroup.l...gas_nr16_LT.pdf

Papildyta:
o is gaiviu tai yra :
fm 6,
fm30
fm33
fm267
fm298

saldus:
16,20,26,80,146,263,281,283,353

svelnus:
13,27,81,308,354
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 25 rugsėjo 2012 - 12:34
QUOTE(volpe @ 2012 09 25, 13:33)
kri:tu atsiversk katalogo paskutini puslapi,ten yra visa lentele:numeriukas ir salia kokia kategorija:gaivus,saldus,ekstravagantiski.
http://www.fmgroup.l...gas_nr16_LT.pdf

Papildyta:
o is gaiviu tai yra :
fm 6,
fm30
fm33
fm267
fm298

saldus:
16,20,26,80,146,263,281,283,353
svelnus:
13,27,81,308,354

Vistiek issirinksiu tik pauoscius, nes visu skoniai skiriasi, grynai saldziu nenoriu bloga man nuo ju, bet su vos juntamu salstelejimu yra labai geru ir labai svelniu nelabai megstu nes labai greit ju nesijaucia, o man patinka kai nors vos vos kvapas jauciasi
Atsakyti
tai aisku,akd butina pauostyti ir pasikvepinti.as dazzniausiai pirmiausiai parduodu meginukus,o paskui jau visa buteliuka.
man patinka 272:nera labai saldus,nera stirpus,ir man lieka ilgai.
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 09 25, 14:49)
tai aisku,akd butina pauostyti ir pasikvepinti.as dazzniausiai pirmiausiai parduodu meginukus,o paskui jau visa buteliuka.
man patinka 272:nera labai saldus,nera stirpus,ir man lieka ilgai.

sito meginelio dar neuzsisakiau, veliau uzsisakysiu, o kai mano sesuo anglijoj pirko tai sake ta platintoja megineliu neparduoda, o as norejau megineliu o paskui kvepalus, tai ir gavosi kad man jie nera labai patinkantys, bet neblogi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 25 rugsėjo 2012 - 13:56
na ir cia is tikruju nera pardavime ,kataloge,be tas vis tiek aprduodu:bent jau zinau,kad zmogus paskui nusipirks gera daikta
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 09 25, 15:00)
na ir cia is tikruju nera pardavime ,kataloge,be tas vis tiek aprduodu:bent jau zinau,kad zmogus paskui nusipirks gera daikta

Kataloge tai taip retai kuriu firmu buna, bet jei leidzia didesniais kiekiais pirkti tai kodel pirmiau nesigijus megineliu keliu, o paskui kurie patiks ir kvepalus. As bandziau kitos firmos sau ir siuliau kitiem, bet nedaug buvo kvepaliuku vertu demesio, o daugiau del ju ir uzsiemiau tuo, tai dabar mastau apie sia firma ir dar kai cia analogai tai manau norinciu isigyti uztenka. Nes man vieni patiko kvepaliukai kuriu 30ml kaina virs 200 lt nu as tokiu isigyti pati tai ne nesapnuoju nes neimanoma su tokiom pajamom, o cia visai neblogas variantas. Aisku yra kam nepatinka toki analogai
Vienos firmos yra man labai patinkantys kvepalai norejau ju nusipirkti nors brangoki, bet kelios pazystamos juos naudoja tai geriau susirasiu kitus patinkancius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 25 rugsėjo 2012 - 14:12
as is itesu tai net nesakau,kad analogai,jos man pasako:patinak dior toks ir toks,as tada imu kelis meginukus is tos pacios linijos,is tos pacios seimos ir duodu pauostyti.buna,kad issirenka butent ta,kurio sudetis praktiskai vienoda su dior,o kartais pasirenka ir kita:juk seimos yra 7 ,tik vienas deda daugiau roziu ,o kitas daugiau narcizu......stai pasku iir gaunasi,kad panasus-nepanasus.
sitie,kuriuos as dabar naudoju 272,panasus i puma,be tman jie mielesni,svelnesni.puma mane svaigino,toks pojutis kaip nestumo metu:galva svaigsta,norisi lekt i vonia......
as kai isigyjau startini ita,tai ten 150 meginuku,tai ir vyra tuo tarpu kas diena kitais kvepalais kvepinu smile.gif chA CHA CHA
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 09 25, 15:15)
as is itesu tai net nesakau,kad analogai,jos man pasako:patinak dior toks ir toks,as tada imu kelis meginukus is tos pacios linijos,is tos pacios seimos ir duodu pauostyti.buna,kad issirenka butent ta,kurio sudetis praktiskai vienoda su dior,o kartais pasirenka ir kita:juk seimos yra 7 ,tik vienas deda daugiau roziu ,o kitas daugiau narcizu......stai pasku iir gaunasi,kad panasus-nepanasus.
sitie,kuriuos as dabar naudoju 272,panasus i puma,be tman jie mielesni,svelnesni.puma mane svaigino,toks pojutis kaip nestumo metu:galva svaigsta,norisi lekt i vonia......
as kai isigyjau startini ita,tai ten 150 meginuku,tai ir vyra tuo tarpu kas diena kitais kvepalais kvepinu smile.gif chA CHA CHA

As pasiskaiciau kad analogai tai taip ir vadinu, buvau radus ir vyriskus laabai laabai gerus tik dabar tu numeriuku nezinau
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 09 25, 15:04)
As pasiskaiciau kad analogai tai taip ir vadinu, buvau radus ir vyriskus laabai laabai gerus tik dabar tu numeriuku nezinau

o gal prisimeni i ka buvo panasus?
jei pameni,parsisiuk is mano puslapio panasumu lentele ir pamatysi visus numeriukus.
sitas pdf formatu ir tik sarasas,
http://agne1233.myli...u_panasumai.pdf
o sitas :
http://agne1233.myli...12_07_16_LT.pdf
pagal buteliukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 25 rugsėjo 2012 - 18:30