na,tiesa pasakius man dar netelo is ju smarves jausti......bet gal tiesiog skonio reikalas.......
.as siandien fm 272 pasikvepinau,tai draugai luzo.....reikes daryti uzsakyma.......man jis nei per stiprus,nei per saldus.......kai ptik tokia idienai kaipsiandien.ir nesitikejau,kad sulauks tokio demesio.........
QUOTE(volpe @ 2012 07 10, 15:02)
taip pat apdovanojimus gavo :
NAGŲ LAKO VALIKLIS
Nail lacquer remover
Nori sau uzsakyti nagu lako valikli ir nagu stiprikli su deimantais. Idomu kokie atsiliepimai. Nebandei tu?
alacka:gaila,bet nebandziau.....man kazkaip nagai nelabai aktualu,nes dabar juos stiprinu gerdama nakvisu alieju ir naudodama permatoma stiptinamaji slysti.......ji poirkau vaistineje cia italijoje....be tman jis ne koks....uzzvelgiau,kad ir fm turi kazka panasaus,reiks pabandyti,bet dabar jau tik po atostogu,nes sestadieni isvaziuoju.........
del idomumo vakar pasikvepinau fm173...kvapas isliko iki siandien ryto....o maniskis dar ir siandien sako:koks skanus kvapoas......man jis labai patinka....
manau,kad priklauso ir nuo odos,ir nuo skonio.sekmes!
del idomumo vakar pasikvepinau fm173...kvapas isliko iki siandien ryto....o maniskis dar ir siandien sako:koks skanus kvapoas......man jis labai patinka....
QUOTE(volpe @ 2012 07 15, 12:03)
alacka:gaila,bet nebandziau.....man kazkaip nagai nelabai aktualu,nes dabar juos stiprinu gerdama nakvisu alieju ir naudodama permatoma stiptinamaji slysti.......ji poirkau vaistineje cia italijoje....be tman jis ne koks....uzzvelgiau,kad ir fm turi kazka panasaus,reiks pabandyti,bet dabar jau tik po atostogu,nes sestadieni isvaziuoju.........
reikes tikriausiai uzsakyti man.

QUOTE(volpe @ 2012 07 14, 22:42)
na,tiesa pasakius man dar netelo is ju smarves jausti......bet gal tiesiog skonio reikalas.......
.as siandien fm 272 pasikvepinau,tai draugai luzo.....reikes daryti uzsakyma.......man jis nei per stiprus,nei per saldus.......kai ptik tokia idienai kaipsiandien.ir nesitikejau,kad sulauks tokio demesio.........
O kokių kvepalų čia analogas?

QUOTE(cindy @ 2012 07 15, 17:03)
Puma - Flowing Woman
QUOTE(Alacka @ 2012 07 15, 16:12)
Puma - Flowing Woman

QUOTE(radera @ 2012 07 23, 12:45)
Is nauju kvapu man patiko 355 ir 351. Gana gerai laiko, ir kvepia skaniai:). Jau trecia diena kvepinuos 355 

O jie labai saldus?

alacka:teks meginuku ieskotis 
o as rtytoj irgi tada isbandysiu,nes dar siu nebandziau,........

o as rtytoj irgi tada isbandysiu,nes dar siu nebandziau,........
Sakykite, gal yra Calvin Klein - Beauty atitikmuo?