QUOTE(Snowdrop @ 2008 04 07, 20:59)
Sveikos meganiuku myletojos,
man labai patinka sios masinytes, labai noreciau tokios, bet norejau pasiteirauti, ar pradedanciai vairuotojai patartumet ja isigyti (nors teises turiu beveik 2 metai, bet vazinejau labai retai). Zvalgausi i 96-97 metu masinytes...
Sunku pasakyti

Iš vienos pusės patarčiau, nes tai nedidelė mašina, o ir matomumas per veidrodėlius geras, nors galinis stiklas ir lenktas. Bet šiaip meganė meganei nelygu. Pavyzdžiui, maniškės laaabai jautri sankaba, tai kaip pradedančiai vairuotojai buvo tikrai sunku, gesdavau ir gesdavau

Tačiau mano meganiukė tragiškai nereaguoja į per aukštą pavarą, o tai pradedančiai vairuotojai tikrai gerai (staigų posūkį net su 4-ta per žioplumą paėmiau). Dar pliusas, kad tai manevringa mašina. Kitas dalykas, svarbu, kad "batukai" būtų tinkamo dydžio, pavyzdžiui, maniškės padangos per didelės, tai mažokai ratai išsisuka, o tai minusas parkuojant, ypač pradedančiai vairuotojai.
Man meganė buvo pirmoji mašina ir tikrai nesigailiu ją nusipirkusi, nors ir turi savų trūkumų
Sunku pasakyti kokia mašina tinkamiausia pradedančiai vairuotojai. Aš rinkčiausi tą, kuri labiausiai patinka ir dar svarbu, kad būtų techniškai tvarkinga, nesinori jau iš karto susidaryti vaizdo, kad mašinos ir daug vargo sukelia.
Sėkmės