Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Cila @ 2009 01 30, 17:48)
As taip pat zaidziu zaidimus...  ax.gif Patinka ir tie paprasti is reflexive puslapio ir rimtesni. Labiausiai patinka point & click tipo. Na tokie, kaip Syberia (cia yra klasika smile.gif). Kam patinka tokio tipo zaidimai, siulyciau Runaway pirma ir antra. Aisku, Broken Sword visus, taip pat Longest Journey abi dalis.  thumbup.gif  Siuo metu zaidziu "Journey to the center of the earth" - visai nieko toks.  smile.gif  Dar norejau paklaust, kai zaidziat (ypac questus) naudojates walkthrough (pagalbom)? smile.gif As tai buna, kad pasinaudoju, kai uztringu kur nors labai... Kazkaip neturiu tokios kantrybes, po kelias dienas prie vieno ir to pacio  sedet..  blush2.gif

Kaip džiaugiuosi radus bendramintę! bigsmile.gif Man irgi patinka tokie žaidimai. Esu Benoit Sokal žaidimų fanė. Sužaidžiau abu Syberia, Paradise (šitas LABAI patiko), Sinking Island, dabar esu instaliavus Nikopol, bet nepatiko, kad reikia atlikti kai kuriuos veiksmus per tam tikrą laiką, kitaip gali mirti. Mane tokios vietos labai išgąsdina, šokinėju iš siaubo!! lotuliukas.gif

The Longest journey : Dreamfall buvo tiesiog nerealus! Geriausias mano žaistas žaidimas. Grafika, istorija, vėlgi kai kuriose vietose pasimušti reikia, kas man keldavo širdies smūgius, emociškai absoliučiai įtraukė.

Žaidžiau Journey to the center of the earth, bet nebaigiau. Ten yra viena vieta, kurioje padarius klaidą tenka žaisti iš naujo! ohmy.gif O ten jau daugiau nei pusė būna pražaista ir deja padariau klaidą sad.gif Bandžiau viską peržaisti, bet labai nemėgstu iš naujo pereidinėti jau žinomus dalykus, tai neištvėrus išinstaliavau.

Apie Runaway dar negirdėjau, einu žiūrėt smile.gif

O Walkthrough tikrai dažnokai pasinaudoju, nes mano kantrybė labai prasta biggrin.gif

Tiesa, ar žaidei Culpa Innata? Labai įdomus žaidimas, veiksmas vyksta ateityje, buvau sužavėta idėjų, labai įdomi ateities versija!
Atsakyti
Parsisiunčiau Broken Sword "The Angel of Death". Patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveika. smile.gif
Culpa Innata nezaidziau, bet reikes paieskot. Skaiciau siek tiek apie si zaidima, tai duoda nebloga ivertinima (kas nebudinga tokio tipo zaidimams, ir as negaliu suprast del ko).

Dar noriu is kur nors gauti Jack Keane zaidima. Pernai metais isleistas jis, buvau parsisiuntus demo versija, tai visai patiko. smile.gif

O del Journey to the center of the earth kaip taip gali buti? blink.gif Dar niekad negirdejau, kad taip gali buti nuotykiu zaidime, kad reiketu zaisti per nauja? Kiek skaiciau reviews, tai niekur neraso, kad taip gali buti... g.gif Dabar esu ties ta vieta, kur Ariane toj ju miesto bibliotekoj... Na yra ten tokiu trukumu jame, kartais veikeja uzstringa kokioj nors vietoj. Is vienos vietos ilgai niekaip negalejau iseit, tai teko perkraut kompa... O tau parase, kad Game over? Na ziuresiu, kaip man bus...
Atsakyti
QUOTE(Cila @ 2009 02 04, 11:16)
O del Journey to the center of the earth kaip taip gali buti?  blink.gif  Dar niekad negirdejau, kad taip gali buti nuotykiu zaidime, kad reiketu zaisti per nauja? Kiek skaiciau reviews, tai niekur neraso, kad taip gali buti...  g.gif  Dabar esu ties ta vieta, kur Ariane toj ju miesto bibliotekoj... Na yra ten tokiu trukumu jame, kartais veikeja uzstringa kokioj nors vietoj. Is vienos vietos ilgai niekaip negalejau iseit, tai teko perkraut kompa... O tau parase, kad Game over? Na ziuresiu, kaip man bus...

Ten buvo žaidimo klaida. Gal dabar jau pataisytos versijos išleistos yra g.gif Nes žaidžiau prieš metus ar daugiau. Čia buvo Valley of the spirits vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2009 02 04, 21:28)
Ten buvo žaidimo klaida. Gal dabar jau pataisytos versijos išleistos yra g.gif Nes žaidžiau prieš metus ar daugiau. Čia buvo Valley of the spirits vietoje.

Tai as dabar kaip tik toj vietoj esu. biggrin.gif Tikiuosi man neissijungs. doh.gif Mano zaidimas tai originalas, pries kokius gerus 4 metus pirktas, tai nezinau ar ten jau pataisytas buvo... g.gif Bet jeigu ka, bandysiu su pagalbom pereit... ax.gif
O tu ka dabar zaidi? smile.gif
Atsakyti
Tai svarbu, kad būtum išsisaugojus, tada galėsi daugiau bandyt. Aš išsaugojau po klaidos netyčia :/

Dabar žaidžiu Nikopol ir Broken Sword:The Angel of Death.
Atsakyti
Perejau vakar ta zaidimo vieta! thumbup.gif Is antro karto, nes kazka netaip buvau padarius is pradziu... Na, aisku internete paziurejau, kaip ten mazdaug reikia daryt, nes buvo is tikro sunki vieta. smile.gif Nikopol - idomus zaidimas?
Atsakyti
QUOTE(Cila @ 2009 02 06, 20:44)
Nikopol - idomus zaidimas?

Man neprilipo, bet gal tau patiktų smile.gif
Atsakyti
Vakar pabaigiau zaisti Journey to the center of the world. smile.gif Zaidimas neblogas, patiko istorija (remtasi Ziulio Verno knyga), taip jis turi dvi galimas pabaigas (perejau abi smile.gif). Tik nelabai patiko, kaip juda charakteris, daznai strigineja ir trepcioja vietoje, tas labai nervindavo. doh.gif Zaidima vertinciau vidutiniskai - nei labai blogas, nei nuostabus. smile.gif

Dabar mastau, ka cia pasirinkus zaisti: turiu dar viena zaidima The mystery of the Nautilus, irgi pagal Ziuli Verna, tai gal reiks pabandyt...
Lane, o tu esi zaidus Atlantis? smile.gif As vis pasiziuriu i ji ir vel padedu, niekaip neprisiruosiu pradet. Nezinau, ar verta... g.gif
Atsakyti
Ne, nežaidžiau smile.gif
Atsakyti
As tai vis mastau, kad tiek daug geru zaidimu yra isleista ir kaip juos visus suzaist. doh.gif Kiekvienais metais isleidzia vis nauju, grafika vis tobuleja... Ech.. Nors as nieko pries pazaist ir penkiolikos metu senumo, jei zaidimas geras. smile.gif Kai palygini kaip atrode tada zaidimai ir dabar, ypac tie, kur su tikrais zmonem labai juokingi man. laugh.gif
Lane, o tu daugiau zaidimus siunties, ar perki? As tai visaip, priklauso nuo zaidimo. Bet siaip man labai patinka pirkt, ir nesvarbu, kad paskui jo galiu visai nezaist. Vakar MB man uzsake Sherlock Holmes: The awekened. Bet kai pamaciau, kad ten su siaubo elementais biski, tai sakiau, nezaisiu, paskui uzmigt negalesiu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2009 01 20, 00:54)
O gal kas wii zaidziat ir pasidalinsit kurie zaidimai verti demesio?  4u.gif

Siulyciau Mario party 8, jei zaidzia visa seima, tai visai smagu praleist laika. Apskritai visi Mario world zaidimai labai geri. smile.gif Taip pat nieko Rayman Raving Rabbids 2 (mano pirmas WII zaistas zaidimas, su draugais faina pazaist). The Legend of Zelda, Tomb Raider, Legend of Spyro (galima dviese zaist). Apskritai, daug yra vertu demesio. smile.gif
Atsakyti