Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotos grindys

QUOTE(Medlieva @ 2012 05 19, 09:57)
Sveikos,
gal žinote kaip vadinasi šis laminatas? ax.gif Nuotrauka skolinta
http://images61.fotk...IMG_7210-vi.jpg
Labai jis man patiko wub.gif

Kartojuosi su savo klausimu, gal kas žinote kaip gali vadintis šis laminatas? Jau tiek parduotuvių peržiūrėjau nu nieko panašaus nerandu doh.gif ..Arba žiūrint į vieną lentutę man kitaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2012 05 22, 14:24)
Grindis šiandien drėgnai išvaliau , o kas antra diena siurbliuoju.

Atsiprašau aš ne į temą, bet kas antrą dieną?? Neatsibosta?...
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2012 05 22, 15:52)
Kartojuosi su savo klausimu, gal kas žinote kaip gali vadintis šis laminatas? Jau tiek parduotuvių peržiūrėjau nu nieko panašaus nerandu doh.gif ..Arba žiūrint į vieną lentutę man kitaip atrodo.

Jei neklystu - tai šita foto iš skelbimų temos. Tai gal paprasčiau būtų parašyt tai forumietei AŽ ir sužinot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2012 05 22, 17:21)
Jei neklystu - tai šita foto iš skelbimų temos. Tai gal paprasčiau būtų parašyt tai forumietei AŽ ir sužinot  mirksiukas.gif

Rašiau, bet lovytė draugės, paklaust žadėjo, bet tylu, o man jau reikia pirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2012 05 22, 15:05)
Atsiprašau aš ne į temą, bet kas antrą dieną?? Neatsibosta?...

Ne, nenusibosta tongue.gif Namie maža padėjėja su didesniu broliu , tad trupinių būtų ir kasdieniniam siurbliavimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2012 05 03, 21:05)
blink.gif  idomu, kokio tada dydzio tie tarpai? nes as irgi turiu patirties, nu bet tikrai, beveik atvirksciai, nieko blogo tame nera  schmoll.gif

tarpai standartiniai manyciau.

QUOTE(Mijja @ 2012 05 22, 14:24)
Net pažiūrėjau ir nagu perbriaukiau - na nieko ten nėra. Grindis šiandien drėgnai išvaliau , o kas antra diena siurbliuoju. Viskas puikiai išsisiurbia, nebent ten kokio purvo skysto prisineš.
Atrodo man jos labai  thumbup.gif Ir kas ateina,net nesupranta iš karto , kad laminatas

issisiurbia, bet reikia siurbti butinai. O man mielesnis dregnas valymas, svariau. Bet su sitom grindim turint vaiku ir gyvunu reikia ir vieno ir kito. Senaame bute kasdien skuduru prasieidavau ir gerai, o cia gaunasi dvigubai darbo ax.gif
Atsakyti
ar dedant laminata ant sildomu grindu, reikia ji klijuoti? g.gif
Atsakyti
Nzn kaip dėl laminato klijavimo, bet geresnis sprendimas yra pvc lenteles. Jos klijuojamos tiesiai ant betono, tinka šildomoms grindims ir nebijo drėgmės. Išklijavau ir vonią ir virtuvę, žodžiu visą butą biggrin.gif Kai svarstėm kokią dangą bute kloti, irgi domėjomės laminatais, bet pasirodo yra kur kas geresnių sprendimų.
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 08 25, 15:17)
ar dedant laminata ant sildomu grindu, reikia ji klijuoti?  g.gif

tikrai nereikia 4u.gif

šiaip iš praktikos pastebėjau, kad 31 kl. laminatas po kurip laiko vistiek vietomis šiek tiek išsivaikšto, ne visur, bet kai kuriose vietose tarp sujungimu padideja tarpai, o 32 kl. nieko visiškai nesidaro. Tai aš vistik namie linkusi dėti geriau 32 kl., galima pasieškoti išparduodamų senų kolekcijų dekorų, nei kad pirkti 31 kl. klasę, nes kainų skirtumas gaunasi ne toks jau ir didelis rolleyes.gif nors parsivežėme 31 kl., bet 8 mm storio laminato, su grioveliais, tai nežinau, kaip ten kokybė, atrodo tvirtos ir gražios rolleyes.gif
Atsakyti
mes 32 kl dedames, bet paziurejom kad sujungimu kai kur krastai gali labai greitai atsilupti. Ar galima laminata lakuoti? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 08 27, 20:30)
mes 32 kl dedames, bet paziurejom kad sujungimu kai kur krastai gali labai greitai atsilupti. Ar galima laminata lakuoti?  g.gif  g.gif

o koki pirkot? siaip taip neturetu buti. Ir lakuoti nepatartina, nes gali issipusti Jums tas laminatas. Jeigu taip darosi, siulyciau laminata grazinti arba apsikeisti, nes turesit bedos... jeigu dar nesudejus jau krastai beveik lupasi, tai nieko gero.
Atsakyti
nebepakeisim, nes pusė jau sudėta
Atsakyti