Pavyko ir man moraliskai prisiruosti ir nepagailejau pinigu HD brows procedurai
Kadangi mano atvejis kiek sudetingesnis, nes reikia papildomai pazaisti, kad susimetrinti mano naturaliai nlb lygius antakius, tai ne kiekviena antakiu pesiotoja ta sugebedavo tinkamai padaryti. Kazkodel jos labai mego per daug patvarkyti virsu antakio, kuris yra zemiau ir kuri reikia siaip "kelti", o aukstesnio antakio virsaus nepazemindavo. Esu pries tai lankiusi pas dvi merginas vln, tai rezultatas tenkino tik is dalies, o siaip dazniausiai tvarkiausi antakius pati, nes nusibodo kaskart aiskinti ir vis tiek gauti pusetina rezultata
Tai va, o is HD brows salono mergina dirbo tikrai kruopsciai, isklause mano poreikiu ir ko nedaryti. Galiu pasakyti, kad forma padare super - atitaike mano naturalia ir kartu, kiek tas buvo imanoma, sulygino. Ziuresim, kiek laikys

Siaip galvoju prisiziuret forma pati ir kas 2-3 men pasirodyti korekcijai, nes visgi 30 Eur nera labai pigu uz antakius. Nors rezultatas man buvo to vertas.
Mano atveju, kai turiu specifine problema su simetrija bei kartu turiu gana veslius ir neplonus antakius, is kuriu galima si bei ta padaryti, nueiti tikrai buvo verta; skirtuma jauciu. Tuo tarpu, mano drauge, kuri visalaik turejo gan aiskia ir taisyklinga antakiu forma, o patys antakiai naturaliai prie plonesniu, gal pora kartu buvo HD proceduros, bet kazkokio wow efekto ir pati nemate - tiesiog sutvarke pagal esama forma, bet kazko kitaip padaryti kaip ir nelabai isejo ar buvo reikalo. Tai va, gal cia kaip kam tas ar verta tiek moketi.
kur daretes HD brows antakiu korekcija?