Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler

QUOTE(Eva-Eva @ 2012 05 10, 18:21)
Kai priartės prie nulio, pagal naujas taisykles, vienam klientui bus galima išdalinti dar 1000.
Šiaip kompanija pati dalina, bet kai rankiniu būdu darom, tai mažiau tirpsta tiesiog. Visų kartų sunku pagauti, man per dieną kokius gal 4 kartus pavyksta pagauti. Bet labai jau nebudžiu ten  smile.gif

Eva-eva, ar tikrai po to dar 1000? Aš taip suprantu, kad iš viso 1000. Tai jei esi diamond, tai paskui dar 500 atiduosi. O jei silver, tai dar 1950.
Ar aš neteisingai supratau? g.gif
Atsakyti
Nevisai. Anksčiau vienam klientui buvo galima padalinti du kartus pagal statusą, o dabar - registracijos metu pagal statusą, ir veliau dar 1000 , nepriklausomai nuo statuso.
Atsakyti
Paaiškinkit man kasnors žaliam žmogui :}} Užsiregistravau kątik šioje sistemoje, skaitau skaitau, bet nieko aš čia nesuprantu.

1. Ar galiu aš dabar dar kažką padaryti be to, kad talpinisu tą reklamą kasdien?
2. Ar man būtų naudingiau, jei aš jau dabar inestuočiau, o ne laukčiau tuos 2 mėn.?

Atsakyti
Jei statusas free, tai nieko daugiau nereikia daryti. Jei mokamas, tada prireiks klientų. Nuo to momento, kai atsiras VIP.
VIP pirkti pradžioje žinoma naudingiau, negu laukti 2 mėnesius - juk jie per tą laiką savo atidirbs, o ta dalis VIP balanso, kuri ateis iš bonusų, bus žymiai didesnė.
Atsakyti
kaip cia tylu. Dirba visi biggrin.gif Uzsuku vis nauju ideju, ikvepimo, o cia tyluma biggrin.gif
Atsakyti
Krebždenam tyliai smile.gif Paprastai jei viskas gerai, tai visi tyli, o bruzdėti pradeda, jei kas nors ne taip biggrin.gif Tyla apie tvarką byloja.
Atsakyti
O taip noretus,kad kas garsiai pekrebzdentu biggrin.gif
Turbut girdejot jau apie Alert Pay pokycius?
Papildyta:
O man idomu ,kad kas issakytu nuomone, skirtumus tarp pradedancio silver su 100VIP is savu ir deimanta be jokiu VIP.
Atsakyti
Alertpay pavirto į Payza, kaip tik šiandien teko kolegei daryti naują akauntą, vaizdzialis pasikeitęs gerokai. Šiaip funkcijos visos tos pačios, tik gera naujiena, kad dabar iš kortos galima depozitinti momentaliai, ir momentaliai verifikuotis.

Su statusais žiūrim ką turim :

Silveris - 110 bonuso ir 100 VIP.
Deimantas - 200 bonuso ir 0 VIP.

Silveriui auga ir bonusai, ir vipai, o deimantui - tik bonusai.
Po 60 dienų kompanija atsiims iš silverio 110, iš deimanto 200. Visa kita kas priaugo papildys VIP balansą.

Tarkim, kad abu balansai per 60 dienų patrigubėja.

Tada:
Silveris turi 330 bonusų ir 300 VIP.
Deimantas turi 600 bonusų.

Minusuojam nuo abiejų ,ką 60 -tą dieną atsiims kompanija :
Silveriui lieka 220+300 VIP (520 VIP)
Deimantui lieka 400 VIP.

Dar po mėnesio Silveriui dega 100 pirktų VIP, Deimantui kolkas nieko nedega.

Tadu turim štai ką :

90 - tą dieną Silver turi 420 VIP (520-100 pirktų sudegusių) + dar tai , kas per mėnesį priaugo.
Deimantas dar tebeaugina savo turimus VIP, o 400 pradinių užgimusių VIP jam sudegs 90 dieną po užgimimo, o kol nesudegė, dauginasi.

Taip kad kiekvienas pagal save matuojamės. Išvada manau tokia: laimi tas, kad pradžioje neužspaudžia. Statusui, arba VIP pirkimui, arba net abiems. Labiausiai laiką užtempia "FREE-šnikai", nors ir jiems šansas yra, tik laukti baisiai ilgai, o skelbimus padavinėti reikia, jiems tiesiog atsibosta nematyti rezultato. Nors tokią teisę jie turi. Žinoma, kas pradžioje paskubėjo su plika registracija, dabar gailisi. Ir dažnai pasitaiko, kad į protą atėjęs Free-šnikas persiregistruoja iš naujo, ir restartuojasi jau su rimtais ketinimais.

Na, čia paprastas dėsnis - Mersas geriau negu Žiguliukas smile.gif

Atsakyti
Aciu uz paskaiciavimus, tai silver su Vipais, ner prasciausias variantas biggrin.gif Cia as pati tokiu variantu kai pradejau, tai drasiau kitiem patarti galesiu, nei is lempos burti smile.gif
Dziugu,kai zmogeliukai gali investuoti ir i ta, ir i ana smile.gif
Atsakyti
Su Silver ir komanda galima ir Deimantus aplenkti, juk dar yra tokia sąvoka, kaip PV (Personal volume), kai pasiekus tam tikrą lygį, gauni kaip Diamond, nors esi Silver - Rangai . Aš nuo pat pradžios irgi su Silver, bet jei žinočiau, kad komandos nebus, eičiau Deimantu bent pirmam mėnesiui - labai svarbu geras startas, nes tai, kas geometrine progresija užauga iš 100 - ne tas pats, kas geometrine progresija išauga iš 200 smile.gif
Taip kad jei Free "nušvito", tegu geriau užsimerkia į tai, kad savaitę skelbimus padėliojo (irgi nauda, praktika smile.gif ) , ir persiregistruoja.

Na veikia, veikia ši sistema, biggrin.gif ko ten bandytis pusmetį, jei galima uždirbti jau rytoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva-Eva: 15 gegužės 2012 - 16:44
Bet kaip sunku musiskius itikinti,kad cia visai geras reikalas: nesamone, nerealu, pirstu pasukioja, apgaus, nerimta, ner laiko tokiom nesamonem. Ner net ka sakyt smile.gif
Atsakyti
Aš pradžioj irgi norėjau lėkti pasakoti visiems ir pasakojau bigsmile.gif . Paskui žiūriu kad čia ne visiems reikia ax.gif Dabar apsiraminau ir pasakoju toli gražu ne visiems. Kitiems tai drabas per sunkus, kitiems nesuvokiams dalykas...ir tegul. O mes paskui tikrai kupiūrom pamojuosim ir pažiūrėsim ką tada pasakys tongue.gif
thumbup.gif
Atsakyti