Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler

QUOTE(Mortale @ 2012 06 18, 13:38)
tai todel kad pas tave yra refuku. o as sedziu viena

Man irgi idomiai pasirode blush2.gif g.gif Pas mane gerom dienom prie vipu prisidejo 5(turiu 284), o i balansa 4,44. Cia praito ketvirtadienio kritimas.
Atsakyti
Praeitą savaitę jus aukcionas buvo gan ilgai uždarytas, tos dienos pelnas ir miauktelėjo žemyn wink.gif
Atsakyti
Tik dabar daskaiciau,kad apie 80/20 pastatyma kalbat smile.gif tokiu atveju man tik ciut virs $ ikristu biggrin.gif uztai stovi visu 100 ir ilgai stoves biggrin.gif
Mortale,jei ne paslaptis kokia strategija darbuojies? Savus investavai? Ka pavyksta vienai uzdirbti? Jei ka, gali ir i Az wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 06 18, 16:49)
Praeitą savaitę jus aukcionas buvo gan ilgai uždarytas, tos dienos pelnas ir miauktelėjo žemyn wink.gif

Zinok nepastebejau, kad butu kas nukrite,kaip tik pakilo biggrin.gif
Atsakyti
Buvo už 1 dieną pakritę, bet nežymiai. Visi likom gyvi biggrin.gif
Atsakyti
Tai kai pas mane tokios sumos, tai keliolika centu ten ar ten,jokio skirtumo biggrin.gif
Atsakyti
Uhu, keliolika centų, bet sekimo discipliną jau reikia vystyti dabar, nes po metelių gali būt nesusekti keliolika šimtinių biggrin.gif ... Ko visiems linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2012 06 18, 22:55)
Tik dabar daskaiciau,kad apie 80/20  pastatyma kalbat smile.gif tokiu atveju man tik ciut virs $ ikristu biggrin.gif  uztai stovi visu 100 ir ilgai stoves biggrin.gif
Mortale,jei ne paslaptis kokia strategija darbuojies? Savus investavai?  Ka pavyksta vienai uzdirbti? Jei ka, gali ir i Az wink.gif
Papildyta:

Zinok nepastebejau, kad butu kas nukrite,kaip tik pakilo biggrin.gif

Kokia cia ta strategija 100 proc reinvestas ir tiek. Na nebent jau labai kokiu pinigeliu pritrukciau, tada padarau 80/20 kokiai 20 dienu. O strategijos nelabai kokia turiu. Cia vienas is mano pirmuju projektu, kaip ir daugelis ziurejau gan pesimistiskai. Sedejau viena. Pradejau su free nes sponsorius nepaaiskino kad neapsimoka su free. po poros savaiciu pasiemiau naryste ir investavau papildomai apie 30 doleriu. Tad tokia mano pradzia smile.gif Na ir kokius4-5 men reinvestavau, kol nenusprendziau kad narystei tegu uzsidirba pats. tai dabar padarau tas kelias dienas kad susikauptu narystei, ir toliau 100 reinvestas. Tik ka pasakysiu.. nu neapsimoka vienai sedet. Turejau bent 5 referalus-mokinau, aiskinau, bet zmones visvien po menesio jau milijonu norejo, tai apsiuoste ir isejo. Tik viena moteryte truputi nusivyle kompanija, todel isejo. Tad va. O dabar metu laiko sunus man po kambari laksto demesio reikalauja, tai ir laiko refukam mazai beturiu, todel ir sedziu viena.. Letai reikalai juda vienam sedint. nebent neskubi. As neskubu, nes dar papildomai turiu kelias kompanijas is kur imu pinigelius, tad ir tegu buna man tas zeekas, tegu kaupias ikik kaledu kokiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mortale: 19 birželio 2012 - 11:09
Vienam pasėdėti galima, tik tada reikia ateisi su rimtais pinigais. Yra tokių, pažįstu. Su trupiniais tikrai neverta vienam, stebuklų nebūna - arba dedi finansus, arba darbą. Jei kur stebuklus žada, maukit neatsisukdami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 06 19, 13:21)
Vienam pasėdėti galima, tik tada reikia ateisi su rimtais pinigais.  Yra tokių, pažįstu. Su trupiniais tikrai neverta vienam, stebuklų nebūna - arba dedi finansus, arba darbą. Jei kur stebuklus žada, maukit neatsisukdami  biggrin.gif

na taip, bet as matai po biski. Niekur neskubu. Iki kaledu ir neidedant dideliu finansu pasieksiu rezultatu.. smile.gif
Atsakyti
o kas, evelina, yra tie rimti pinigai?na kad vienam apsimoketu? 1000 doleriuku ar daugiau?na suprantu, kad kiekvienam skirtingai, bet kaip tau atrodo, kas yra pakankami pinigai, kad sedet vienam? jei gali pasidalink savo nuomone:)
Atsakyti
Na, 1000 manau visai rimta suma. Jei paauginti juos nejudinant, paskui išsiimti 1000 atgal sau, kad būtų ramu, tai jau tada dirba tik pelnas. Tai jei po kelių mėnesių dirbs apie 3000 gryno pelno, o procentas kaip dabar, apie 1,5, tai į dieną priaugs apie 45 doleriai. ( jei nuo 1000 priauga 15, tai nuo 3000 - 45 ). Čia be komandos. Ir su tais 45 doleriais vairuojam toliau, arba 80/20, arba dar nejudinam, ant 100 laikom....

Vieniems 45 doleriai į dieną- geras pinigas, kitiems - ne itin. Poreikių ir skonio reikalai smile.gif Aišku, nepamirštam, kad 45 ta tik pirmą dieną, paskui tarkim 48, 52, 59 auga, auga....... ir tt.

Viskas labai individualu....

Yra dziedukų su 10 000, yra su 3000. Bet yra viena šventa taisyklė - nekišti paskutinių. Ne todėl, kad biznis būtinai byrės rytoj. Tiesiog - iš teisingo principo. Perlenkti irgi nereikia. Ai ,ką aš čia kaip popiežius koks biggrin.gif , patys suprantat wink.gif
Atsakyti
Sveiki, skaitau aš jūsų temą ir norėčiau prisijungti ax.gif Laiko turiu, o ir internete landžioti mėgstu... taigi kas galėtų ar norėtų mane į mokinius priimti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Korsikiete: 19 birželio 2012 - 14:05