Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2012 02 02, 21:49)
simbarela: parasiau uzklausima vienai kompanijai uk, kuri uzsiima mezgimo masinu remontais, ka jie mano ir stai ka atrase:
"Hi,
Your carriage will need a complete new stitch cam. It is a full strip down job to fit it.
We can repair it for you for £50 + Parts + Postage.
You will need to get it to us.
Regards
Mike"

bangiai gautusi taisyti... jau geriau ieskoti kitos neveikiancios karietos ar masinos.

Aciu labai uz rupesti 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Na ka gi pavyko prisiregistruoti Paypale thumbup.gif thumbup.gif belieka uzmetus meskere laukti gero laimikio tongue.gif
Atsakyti
Simbarela, o jei ta dalis metalinė, tai gal ir suvirint geras meistras gali g.gif Jei ne paprastas metalas, tai juk ir spalvotus metalus virina,.Ar tai , kas nulūžo pametei? g.gif Bet galima padaryt analogiškai kaip ir antroj pusėj, pamatuot, palyginti yra pagal ką g.gif Gal pigiau išeitų g.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 02 02, 21:49)
simbarela: parasiau uzklausima vienai kompanijai uk, kuri uzsiima mezgimo masinu remontais, ka jie mano ir stai ka atrase:
"Hi,
Your carriage will need a complete new stitch cam. It is a full strip down job to fit it.
We can repair it for you for £50 + Parts + Postage.
You will need to get it to us.
Regards
Mike"

bangiai gautusi taisyti... jau geriau ieskoti kitos neveikiancios karietos ar masinos.

o tai jei ju paklausti kiek tokia detale kainuoja? juk nereiks moket uz repair 50 svaru g.gif g.gif susimoki tik parts ir postage g.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2012 02 03, 12:57)
Simbarela, o jei ta dalis metalinė, tai gal ir suvirint geras meistras gali g.gif Jei ne paprastas metalas, tai juk ir spalvotus metalus virina,.Ar tai , kas nulūžo pametei? g.gif Bet galima padaryt analogiškai kaip ir antroj pusėj, pamatuot, palyginti yra pagal ką g.gif Gal pigiau išeitų g.gif

Buvau pagalvojus, bet ten tas nuluzes snapelis su koteliu yra ipresuotas i kaip vamzduka ir sukinejasi, tai nemanau ar iseitu pagaminti toki. Galvojau gal prilituot, bet va trugdo tas ipresavimas...
Atsakyti
Sveikos mezgejeles 4u.gif

Nu ir groziu primezget visokiu thumbup.gif O mano ta ilgaji megztuka kaip isbrokijo dauguma, tai dabar nebezinau, ko noriu doh.gif Noreciau tokio ilgo raudono, tik biski mazesnio, savo dydzio, ale vis neapsisprendziu. Reiks dar pasidairyti kokiu modeliu, tik gaila, kad nerandu tokiu ilgu mocherinuku modeliuku unsure.gif Gal reiks vaikams kazko pasibandyti pamezgioti ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas issisaugojot to vyruko tel. nr., kur Vilniuje prie stoties prekiauja siulais babinose (gamybiniai likuciai)? Ieskojau senoje temoje, bet radau tik nuoroda i skelbima, o skelbimas nebegalioja, tai nr. nebera verysad.gif
Atsakyti
neisbrokavom tavo to megztuko! tik viduri ziemos nesitikejom vasarisko mezginio biggrin.gif
as nusimezgiau dar viena liemene - lygia juoda net nera ka rodyt ir riesiniu pora savo brangiausiajam. dabar laukia liemene mamai, bet kaip nesinori...
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 02 06, 15:48)
Merginos, gal kas issisaugojot to vyruko tel. nr., kur Vilniuje prie stoties prekiauja siulais babinose (gamybiniai likuciai)? Ieskojau senoje temoje, bet radau tik nuoroda i skelbima, o skelbimas nebegalioja, tai nr. nebera  verysad.gif

ten lyg ir midara buvo. pabandyk per ju puslapi paskambinus pasiteirauti. arba feisbuke susirask mezganti midara ir ten uzklausk mirksiukas.gif

grazus tas ilgas plonas daiktas buvo bet kai lauke -30 tai automatiskai akys iesko silumos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 02 06, 23:23)
ten lyg ir midara buvo. pabandyk per ju puslapi paskambinus pasiteirauti. arba feisbuke susirask mezganti midara ir ten uzklausk mirksiukas.gif

grazus tas ilgas plonas daiktas buvo bet kai lauke -30 tai automatiskai akys iesko silumos smile.gif

Jo, kad Midara zianau jau, bet yra visur kito miesto kontaktai, bet nieko, per ten gal suzinosiu mirksiukas.gif

Milage rolleyes.gif Kai idejau megztuka, dar nebuvo -30 blush2.gif Beje, jis tikrai siltas, nors ir plonas, ko net nesitikejau ir jis skirtas vasarai biggrin.gif
Atsakyti
as ne melage tongue.gif o diplomatiska biggrin.gif beje net nerasiau kad man jis nepatinka nieko nerasiau man rodos nes pasizejau ir pamirsau. kitokiu rupesteliu buvo..... bet kai priminei prisiminiau kad maciau ilga plona beveik iki zemes toki tipo paltuka. beje turejau kazkada pirktini toki iki zemes ilga labai mielai nesiota ir myleta bet.... sustorejus teko atsisveikint i spintos lentyna gal kadanors bet veliau kandys suvoke gera turta verysad.gif tai kad krastas nesiriestu buvo tiesiog atlenkta ir prisiuta. tai mastau o jei megzti koki 10 adatau dvi praleisti ir vel toliau megzti. tos dvi nemegztos leistu uzlenkti mezginio krasta ir prisiuti nenukreivaliojant g.gif
Atsakyti
smagu,kad mezgat,bruzinat.pas mane biskiuka dulkejo mezgamoji.vis dar nepraeina kablys riesines megzt doh.gif

gal zinot,ar imanoma i KH940 broliuka kiaurarasti isikelti nauja? g.gif labai labai reikia,bet nelabai isivaizduoju nei kaip,nei ar imanoma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 07 vasario 2012 - 01:36
QUOTE(Freke @ 2012 02 06, 23:36)
as ne melage tongue.gif o diplomatiska biggrin.gif beje net nerasiau kad man jis nepatinka nieko nerasiau man rodos nes pasizejau ir pamirsau. kitokiu rupesteliu buvo..... bet kai priminei prisiminiau kad maciau ilga plona beveik iki zemes toki tipo paltuka. beje turejau kazkada pirktini toki iki zemes ilga labai mielai nesiota ir myleta bet.... sustorejus teko atsisveikint i spintos lentyna gal kadanors bet veliau kandys suvoke gera turta verysad.gif tai kad krastas nesiriestu buvo tiesiog atlenkta ir prisiuta. tai mastau o jei megzti koki 10 adatau dvi praleisti ir vel toliau megzti. tos dvi nemegztos leistu uzlenkti mezginio krasta ir prisiuti nenukreivaliojant g.gif

Reiks pagalvoti, jei dar toki megziu, tik gal praleisciau 1 aki, jei uzlenkineciau, tada savaime jau gausis kaip lenkimo linija drinks_cheers.gif Dabar ieskau kaip graziau virsu padaryti, ale nesurandu unsure.gif
Atsakyti