Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

[quote=zuzana*,2012 03 23, 12:13]
Tokia medvilnine suknute

wow thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O tie balti dryžiukai kaip padaryti?
Atsakyti
[quote=darbeja,2012 03 23, 11:38]
[quote=zuzana*,2012 03 23, 12:13]
Tokia medvilnine suknute

wow thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O tie balti dryžiukai kaip padaryti?
[/quote]

lotuliukas.gif tie balti dryziukai tai saules spinduliukai.
Man kazko truksta tai suknutei.
Atsakyti
Atsiprašau merginos, pamiršau aprašymą blush2.gif Ačiū už pagyrimą.

Itališka mohera, 8 tankis. Sijonas megztas iš keturių dalių, po to užkabinta ant mašinos ir numegztas viršus. Raštas su perfokorta, sijonui naudojau 3 raštus. Vargau su šita suknele žiauriai. Taip ji man nesimezgė... Nervus susigadinau biggrin.gif Net siuvimo mašina streikavo ją siuvant. Pagaliau baigta

Zuzanos suknutei viskas būtų gerai, jei būtų trumpesnė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 23 kovo 2012 - 11:52
Deja, mergaiyes, ta suknute megzta grynai pagal uzsakyma, o klientes noras, tai ....
Atsakyti
Mergaites, iskilo klausimas..mezgant su kortom...jei reikalingas apverstas rastas nei yra kortoj, tai idejus atvirksciai korta mezga? nieko paspausti nereikia? nes man kazkodel neuzkabina antrojo siulo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 03 23, 11:48)

Taip ji man nesimezgė... Nervus susigadinau  biggrin.gif Net siuvimo mašina streikavo ją siuvant. Pagaliau baigta

Nu bet verta buvo vargt ir nervus gadint wub.gif wub.gif wub.gif kas per grozis, gerai kad sedejau, vo buciau nugriuvus aukstielninka notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2012 03 23, 12:13)
Tokia medvilnine suknute

Labai grazu, o kokia cia masina? Kazkaip labai smulkios akytes atrodo g.gif As noriu sukneles tokiu smulkiu akiu, bet kazi ar su 4,5 mm imanoma tokio tankumo numegzti?
Atsakyti
man atrodo buvom susitare, kad po kiekvieno mezginio siek tiek aprasymo idedam. visgi cia mokomoji tema, o ne pagyru puodas ax.gif

akirera grazi suknele. man tai mistika tokios smile.gif

bandysiu kazkokia idomesne bruzinti. turiu medvilnes babinoj, storis lyg begonija butu. ir spalva tokia nenusakoma..... na ziuresiu. o dar kai suknele=staigmena tai isivaizduokit.... doh.gif
Atsakyti
Zyzla, Freke, dėkoju už įvertinimą 4u.gif
Pra, ant kortos kampe yra raidės A,B,C,D. A mezga kaip turi būti, B mezga veidrodinį atvaizdą, o C,D - mezga apverstą raštą. Nieko daugiau spausti nereikia.
Freke, man labai patinka megzti tokias sukneles staigmenas, gaunasi įdomus variantas, bemezgant pasikoreguoji. Nepatinka megzti pagal šabloną.
Atsakyti
vat butent vizijoje yra vaizdinys, bet kaip jis bus igyvendintas cia jau klausimas smile.gif einu skaiciuotis akiu ir eiliu. ir dar reik ismatavimus issiknisti. nes mezgsiu dovana apie kuria neturi suzinoti
Atsakyti
padekit. kam reikalingi va sitie va priedai
user posted image
raso:

End stisch presser R Brother

ka su jais daryti?
Atsakyti
mezgant su riberiu stulpeliais, jeigu mezginio krastai ant pagrindines adatines nevisada issimezgineja, ypac kai krastuose yra daugiau negu viena ar dvi akys ant pagrindines adatines,o tarkim kokios penkios, tada sitos ploksteles gali padeti jas ismegzti. sios ploksteles uzsikabina ant pagrindines adatines po adatom, taip jas pakeldamos ir palengvindamos ismezgima (neturiu nebandziau).
Atsakyti