Kokia oro ir vandens C Maltoje geguze?
[quote=renanata,2012 04 10, 14:39]
[quote=Manola,2012 02 27, 13:11]
žinoma.
Tas vyriukas dvi vilas turi ten pat.
Vila 1
Vila 2
man villa1 ir villa2 atidaro lygiai tapaty puslapy ar as cia kazka netaip suprantu?
[/quote]
Atsidaro skrtingi puslapiai, tik vilos beveik identiškos
jis teigia, kad abi vienodos. Panagrinėjus , kai kur matosi skirtumai, bet maždaug tas pats. Sudomino?
[quote=Manola,2012 02 27, 13:11]
žinoma.

Vila 1
Vila 2
man villa1 ir villa2 atidaro lygiai tapaty puslapy ar as cia kazka netaip suprantu?
[/quote]

QUOTE(Manola @ 2012 04 10, 20:22)
jis teigia, kad abi vienodos. Panagrinėjus , kai kur matosi skirtumai, bet maždaug tas pats. Sudomino?

aha, mes skrendam gegužės 31-biriželio 3, man jau galva apsisuko ieškoti kur gyvent, o šita vieta kolkas man labiausiai patiko, ir kaina prieinamiausia ir nuomuoja trumpam laikui (ko dauguma pas juos nedaro). tai dar pasitarsiu su važiuojančiiom panom, jai jom patiks tai gal ten ir apsistosim

QUOTE(renanata @ 2012 04 11, 09:03)
aha, mes skrendam gegužės 31-biriželio 3, man jau galva apsisuko ieškoti kur gyvent, o šita vieta kolkas man labiausiai patiko, ir kaina prieinamiausia ir nuomuoja trumpam laikui (ko dauguma pas juos nedaro). tai dar pasitarsiu su važiuojančiiom panom, jai jom patiks tai gal ten ir apsistosim
is foto tai atrodo labai fainai 

Tik pagalvokit ar verta keliom dienom vaziuojant ten vaziuot?
ten gan tolokai dasigauti,kas atitinkamai ir kainuoja, vieta ir sala labai rami,labiau pasyvus poilsis, bet kazi ar ta malonuma galima pajusti vos per kelias dienas,Jai pacioj Gozo, labiau rekomenduociau arciau uosto kur ir i zydraja laguna dasigaut arti, papludymys netoli, o ir i Malta keltas sale, jai norit kazkur labiau shopingo, pasinaktineti ir tik keliom dienom tai rekomenduociau pacia Maltos sala.
Beje o kiek zoniu jusu vaziuos?
QUOTE(Milux @ 2012 04 11, 11:14)
Tik pagalvokit ar verta keliom dienom vaziuojant ten vaziuot?
ten gan tolokai dasigauti,kas atitinkamai ir kainuoja, vieta ir sala labai rami,labiau pasyvus poilsis, bet kazi ar ta malonuma galima pajusti vos per kelias dienas,Jai pacioj Gozo, labiau rekomenduociau arciau uosto kur ir i zydraja laguna dasigaut arti, papludymys netoli, o ir i Malta keltas sale, jai norit kazkur labiau shopingo, pasinaktineti ir tik keliom dienom tai rekomenduociau pacia Maltos sala.
Pritariu. Gan tolokai tokiam trumpam laikui. Realaus pabuvimo kiek suprantu jums tebus birželio 1,2 dienos. Ir tos įtariu ne viloj o paplūdimiuose ir pasilinksminimuose? Ar reik tada tiek vietos ir to vaizdo pro balkoną? Kiek jūsų bus? Gal padėsim ką išsirinkiti

jau turime bilietus i Malta geguzes6-17d.
suku galva kur apsistoti,gal ka nors pasiulyti galite?
QUOTE(Koso @ 2012 04 11, 13:18)
iskarto reiktu savo norus pareikst, kurioj saloj pageidautumet? ar labiau poilsio ar aktyvumo noretumet, kiek zmoniu bus, ar bus vaikai?
du suauge be vaiku.norai priklausys nuo savijautos-nes laukiuosi
QUOTE(Koso @ 2012 04 11, 15:18)
Kartu skrisim

QUOTE(Manola @ 2012 04 11, 13:50)
Pritariu. Gan tolokai tokiam trumpam laikui. Realaus pabuvimo kiek suprantu jums tebus birželio 1,2 dienos. Ir tos įtariu ne viloj o paplūdimiuose ir pasilinksminimuose? Ar reik tada tiek vietos ir to vaizdo pro balkoną? Kiek jūsų bus? Gal padėsim ką išsirinkiti 

mes skrisim 5 panos, mergvakary svesim

aciū už patarimus!
QUOTE(renanata @ 2012 04 11, 18:49)
mes skrisim 5 panos, mergvakary svesim
planavom nuomuotis masina seip ar taip, ar neverta ten jos nuomuotis? pleze tikrai nezadam guleti, o vakare (arba paryciais) kazkaip shampano atsigert toj dzekusi pasirodė butu smagu
aš net nepasiziurejau kad ten atokiau yra
aciū už patarimus!

aciū už patarimus!
Tai tik pacioje Maltoje

Koso, tai jus dviese ir viesbutuka galit pasirinkt koki