Sveikutes,
kreipiuosi labai keistu klausimu-prasymu. is tikro nelabai tikiuosi rasti atsakyma ar pagalba, bet.. pabandyti verta.
Esme tokia: mano mama skris i Kauna per Malta is Ispanijos. (taip pigiau). Tik dabar issigandau, akd jai gali buti sunku susigaudyti.
Gal kartais yra kas skris i Kauna 24 geguzes? Atsilyginciau uz pagalba.
Arba.. gal kas turi, gali koki nuoseklu filmuka nufilmuoti, kur eiti norsint isskristi i Kauna.
Keistas mano prasymas.. bet, o gal?
Aciu is anksto!
Chica, nesupratau, nori , kad butent Maltoje padetu susigaudyti? Seip orouostas nedidelis, kai ji ten atskris tai turi praeit pasu kontrole ir pasiimt bagaza, tada (dreiciausiai antrame aukste, bet gal kas patikslins) susiranda zodi Departure, ir buna nuoroda kur jis vyksta, nueis ten , bus kaip ir visur ekranas , ant kurio parasyta bus skrydzio laikas Kaunas ir langelio numeris kur registruotis, pasiziures savo skrydi, prisiregistruos ir eis patikrinima ta o ten vel ekranas su laiku ir kur skrenda tik sale bus vartu numeris kuri ir susiras, visur yra nuorodos

QUOTE(Jolė*** @ 2012 04 16, 18:25)
O kokia kortelė? gal Swedbanko kreditinė? ar užregistravot ją saugiuose apmokėjimuose?
As apmokejau SEB Visa kortele,viskas normaliai praejo

QUOTE(rasa32 @ 2012 04 17, 13:26)
Viskas gerai

QUOTE(chica @ 2012 04 17, 00:06)
Sveikutes,
kreipiuosi labai keistu klausimu-prasymu. is tikro nelabai tikiuosi rasti atsakyma ar pagalba, bet.. pabandyti verta.
Esme tokia: mano mama skris i Kauna per Malta is Ispanijos. (taip pigiau). Tik dabar issigandau, akd jai gali buti sunku susigaudyti.
Arba.. gal kas turi, gali koki nuoseklu filmuka nufilmuoti, kur eiti norsint isskristi i Kauna.
Aciu is anksto!
Aciu is anksto!
labas

mes butent ta diena skrisim is Maltos i Kauna

QUOTE(CrazySun @ 2012 04 16, 01:15)
Sveikos keliauninkes ir Maltietes 
as irgi jungiuosi prie jusu
skrendu geguzes 3-13 dd
manau,kad sutiksiu daug lietuviu ten 
labai idomu,kaip ten orai. kazkaip nezinau ka cia imtis, niekad nebuvus siltuose krastuose
sunku,nes pas mus palengva pavasaris ateina, nors salciau nei Lietuvoj dabar
praneskit vietines, ka geriausia isimesti 
baisu del Etnos suaktyvejimo, bet tikekimes,kad leis ji skrist normaliai
apsistosim irgi Bugibba
na, nemanau,kad ten daug laiko praleisim
nes bent jau as noriu aplekt kiek imanom daugiau
gal zinot kas konkreciai,kur issinuomot masiniuka galima ten is vietiniu? gal turit kokiu kontaktu? ar geriau is firmos imti?

as irgi jungiuosi prie jusu

skrendu geguzes 3-13 dd

labai idomu,kaip ten orai. kazkaip nezinau ka cia imtis, niekad nebuvus siltuose krastuose

baisu del Etnos suaktyvejimo, bet tikekimes,kad leis ji skrist normaliai

apsistosim irgi Bugibba

mane irgi domina auto nuoma. Gal kas zino vietiniu auto nuomu kainas ten?
Sveiki,
noriu pasitikslinti, ar yra automobilių nuoma pačiame oro uoste, ar tik miestukuose, viešbučiuose.
Mes norėtume atskridę iš karto sėsti į išsinuomotą auto, važiuoti į viešbutį ir tada jau visą savaitę keliautume.
Paprastai oro uostuose būna, esu mačius net kelių agentūrų nuomos punktus, o gal kas tiksliai žino kaip Maltos oro uoste?
noriu pasitikslinti, ar yra automobilių nuoma pačiame oro uoste, ar tik miestukuose, viešbučiuose.
Mes norėtume atskridę iš karto sėsti į išsinuomotą auto, važiuoti į viešbutį ir tada jau visą savaitę keliautume.
Paprastai oro uostuose būna, esu mačius net kelių agentūrų nuomos punktus, o gal kas tiksliai žino kaip Maltos oro uoste?
QUOTE(MetaUoga @ 2012 04 18, 17:30)
Sveiki,
Yra
QUOTE(Gladijus @ 2012 04 19, 00:41)
Laba diena,
Mes taip pat planuojame issinuomot auto, ir kad paciam oro uoste pasiimt ir oro uoste grazint. Gal zinot kokios firmos, ar geriau is anksto rezervuotis ar galima ir atvykus? Zinoma atvykimas i Malta jau vakare gaunas.... Tiesa, ar Maltoje automobiliu stovejimas miestuose mokamas? Aciu
QUOTE(Herute @ 2012 04 19, 15:45)
Laba diena,
Mes taip pat planuojame issinuomot auto, ir kad paciam oro uoste pasiimt ir oro uoste grazint. Gal zinot kokios firmos, ar geriau is anksto rezervuotis ar galima ir atvykus? Zinoma atvykimas i Malta jau vakare gaunas.... Tiesa, ar Maltoje automobiliu stovejimas miestuose mokamas? Aciu
Viskas yra galima: ir pasiimti ir gražinti, ir vietoje išsinuomoti ir iš anksto rezervuoti. Galima statyt auto apmokamose vietode, galima ir dykai. Tik už pinigą lengiau vietą rasti, o už "ne" - laaabai sudėtinga

Mus pasitiko vietinis maltietis, tai jis perėjo per visus ir išrinko tą dieną pigiausią ir su "viskuom". Bet tą padaryti įmanoma ir patiems...
QUOTE(Gladijus @ 2012 04 19, 17:41)
Viskas yra galima: ir pasiimti ir gražinti, ir vietoje išsinuomoti ir iš anksto rezervuoti. Galima statyt auto apmokamose vietode, galima ir dykai. Tik už pinigą lengiau vietą rasti, o už "ne" - laaabai sudėtinga 
Mus pasitiko vietinis maltietis, tai jis perėjo per visus ir išrinko tą dieną pigiausią ir su "viskuom". Bet tą padaryti įmanoma ir patiems...

o koki menesi ir kokia mazdaug buvo kaina su "viskuom" ?

QUOTE(JustinaKind @ 2012 04 15, 12:56)
turbut ant akciju papuolet, visgi yra geras gabalas kelio nuo lietuvos iki maltos, arba nuo svedijos iki maltos.
o bugibba ka, turistinis miestelis, triuksmingas, ir nakti ir diena pilna zmoniu, uoletos pakrantes, daug restoranu, kaviniu, suvenyru parduotuviu...

o bugibba ka, turistinis miestelis, triuksmingas, ir nakti ir diena pilna zmoniu, uoletos pakrantes, daug restoranu, kaviniu, suvenyru parduotuviu...
Mes irgi apsistosim Bigibba, bet ar ten yra pliazai kur pagulet? jei sakot, kad uoletos pakrantes.....

Dar noriu uzduot toki klausymuka: kokia kalba Maltoj kalba?