Įkraunama...
Įkraunama...

Malta IV

QUOTE(Vilmuutee @ 2012 06 17, 23:32)
Skrendant atgal iš Maltos į Kauną, ar labai tikrina oro uoste? Sveria, kiša i rėmus lagaminus ir t.t?  g.gif

kaip mums sakė oro uosto darbuotoja Maltoj- svarbu kad tilptų į rėmus, gali būt ir virš 10kg.
Papildyta:
QUOTE(myth @ 2012 06 18, 14:02)
Pas mus, Maltoje, laikas yra viena valanda atgal wink.gif O skrydzio trukme, hmm.... lyg ir apie 2val40 min, nebeprisimenu tiksliai..

lėktuve praneša kad apie 3val.
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip manot ar meginukus kremu, sampunu deti prie tu skysciu ar galiu atskirai i maiseli? radau dantu pastos maza pakuote, kremu, bet depiliacinio kremo neradau, visi virs 100ml. gal kas pirkote ir zinote kur yra? gal galetumete parekomenduoti koki alkoholi pirkti duty free skrendant is Maltos? nes grisim taip pat su rankiniu bagazu, tai idomu ar pavyktu oro uoste ka nors isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirena7 @ 2012 06 19, 13:01)
Aciu visoms atsakiusioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif kaip manot ar meginukus kremu, sampunu deti prie tu skysciu ar galiu atskirai i maiseli? radau dantu pastos maza pakuote, kremu, bet depiliacinio kremo neradau, visi virs 100ml. gal kas pirkote ir zinote kur yra? gal galetumete parekomenduoti koki alkoholi pirkti duty free skrendant is Maltos? nes grisim taip pat su rankiniu bagazu, tai idomu ar pavyktu oro uoste ka nors isigyti g.gif

oro uoste parduoda tą Kaktusų likerį, yra mažesnių ir didesnių talpų. svarbu tilptų į bagažą wink.gif
Atsakyti
Del higienos priemoniu, siaip galima ir vietoj supermarketuose nusipirkti, tikrai kainos nera kosmines...Mes perkam dantu pasta uz 2.5 euro, sampunas keli eurai ir t.t.
Atsakyti
Lababa, nors radau daug labai reikalingos info apie Malta siame forume (labai aciu tiems kas nepatingite pasidalinti info), vieno man rupimo klausimo neradau....gal pacioje maltoje gyvenancios forumietes man galetu pasakyti ar yra kokie pigesni skambinimo i LT budai? Korteles, spec.numeriai per kuriuos jungia ar pan. Esme tame, kad vyras lieka LT ir zinau, kad labai noresis kasdien pasiplepeti ax.gif

Dar vienas klausimelis del shuttle bus man iskilo. gal pasidalinsite patirtimi kas uzsisakinejote pervezima is oro uosto i viesbuti per a2btransfers.com, kelintai valandai uzsakete autobusa? Ryanair lektuvas leidziasi 23val. tai ir uzsakineti 23, ar veliau?
4u.gif zinau, kas cia gal ir smulkmena, bet as skrendu nestuke.gif ir su 2 metuku neturincia dukryte, tai noriu pasisaugoti nuo bet kokio bereikalingo streso ar nesusipratimu biggrin.gif

Atsakyti
Dar vienas klausimelis del shuttle bus man iskilo. gal pasidalinsite patirtimi kas uzsisakinejote pervezima is oro uosto i viesbuti per a2btransfers.com, kelintai valandai uzsakete autobusa? Ryanair lektuvas leidziasi 23val. tai ir uzsakineti 23, ar veliau?
4u.gif zinau, kas cia gal ir smulkmena, bet as skrendu nestuke.gif ir su 2 metuku neturincia dukryte, tai noriu pasisaugoti nuo bet kokio bereikalingo streso ar nesusipratimu biggrin.gif
[/quote]
as uzsisakinejau taxi per www.resorthoppa.com tai reikejo ivesti skrydzio nr ir laika kada leidziasi. parasyta, kad per valanda nuo nusileidimo turi pranesti laukianciam vairuotojui, jei kazkas su lagaminais ar pan. kiek domejausi, tai visur praso tikslaus nusileidimo laiko
Atsakyti
QUOTE(rituliukasss @ 2012 06 19, 21:21)
4u.gif zinau, kas cia gal ir smulkmena, bet as skrendu  nestuke.gif  ir su 2 metuku neturincia dukryte, tai noriu pasisaugoti nuo bet kokio bereikalingo streso ar nesusipratimu  biggrin.gif

As uzsisakiau.Jie neklausia,kada tu nori,o praso tik tikslaus atvykimo laiko,skrydzio nr,kompanijos.Jus atskrisit,o atstovas jau lauks mirksiukas.gif Taip pat atgalini transfera uzsisakem,tai jie irgi patys nustato pasiemimo laika.Pvz. mus is Melieha pasiims 12val,reiks laukti viesbucio recepcijoj.
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif

Dar palkausiu del zuvies turgaus Marsaxlokk miestelyje. Ar jis viekia tik sekmadieniais ar tiesiog didziausio turgaus diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituliukasss: 20 birželio 2012 - 09:00
Del pigensio skambinimo. As naudojuos vodafone papildymu kortele ir jie man buvo atsiunte informacija, kad pries numeri suvedus 1099, minutes kaina i uzsienio tel. gaunas 25 euro centai. Na, mums cia gaunas pigiau. smile.gif
Atsakyti
jei kas esate buvę gal galėtumėt patarti dėl viešbučio? renkuosi tarp Seashells Resort (Qawra) ir Riviera resort (Mellieha).

Būsiu viena su dviem vaikais. Atsiliepimai ir reitingai lyg ir Rivieros geresni, bet gal realiai visai kitaip..

Iš anksto labai dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(JustinaKind @ 2012 06 20, 13:25)
Del pigensio skambinimo. As naudojuos vodafone papildymu kortele ir jie man buvo atsiunte informacija, kad pries numeri suvedus 1099, minutes kaina i uzsienio tel. gaunas 25 euro centai. Na, mums cia gaunas pigiau.  smile.gif

Labai aciu uz info 4u.gif ir man pigiau gautusi, nes tik 0.86 lt. Bandysiu isigyti vadaphone papildymu kortele nuvykus. mirksiukas.gif
Atsakyti
7eur uz paplaukiojima po Blue grotas, o del nerdymo nezinau
Atsakyti