Įkraunama...
Įkraunama...

Malta IV

Aukštaite, šitie viešbučiai Meliehoj, taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2012 01 27, 16:30)
Aukštaite, šitie viešbučiai Meliehoj, taip g.gif

Taip. mirksiukas.gif

Zinoma tai mano nuomone apie tuos viesbucius.
As pati ten vykciau. Baseinukai berods ant stogu irengti.
Zinot kartais buna taip kad vieniems patinka, kitiems ne. Aisku dar daugiau atsiliepimu, foto pasiziurekit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 01 27, 16:38)
Taip. mirksiukas.gif

Zinoma tai mano nuomone apie tuos viesbucius.
As pati ten vykciau. Baseinukai berods ant stogu irengti.
Zinot kartais buna taip kad vieniems patinka, kitiems ne. Aisku dar daugiau atsiliepimu, foto pasiziurekit. mirksiukas.gif

Berods Solana ant stogo baseinuka turejo. Na pasitikslinti reiketu. Visgi pora meteliu praejo nuo keliones, atmintis gali slubuoti. smile.gif

Abu tiek SOLANA tiek PERGOLA yra 4 * viesbuciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 27 sausio 2012 - 16:22
QUOTE(Bonpari @ 2012 01 27, 14:09)
Taip, važiuojam dvi poros ir be vaikų. Neieškom prabangaus būsto, tiesiog, kad būtų švaru, o jei viešbutis, tai tuomet norėtųsi, kad būtų pusryčiai + vakarienė

Jei ieskot nebrangaus, radau galima sakyti pigu - The Bugibba hotel 3zv HB maitinimas 7naktys kainavo 1300Lt 5 zmonem.
Atsakyti
QUOTE(rommce @ 2012 02 01, 20:50)
Jei ieskot nebrangaus, radau galima sakyti pigu - The Bugibba hotel 3zv HB maitinimas 7naktys kainavo 1300Lt 5 zmonem.

Dirbau ju restorane praeita vasara. Maistas buvo neblogas (nezinau, kaip dabar). Deja, kambariu nemaciau. smile.gif
Atsakyti
Luna Complex Mellieha gal kam teko apsistoti?
ir kaip ten orai birzelio viduryje ir vandens C?
Atsakyti
O apsistojant viešbučiuose, nebūna kliūčių į juos įsinešt gėrimų, maisto produktų pirktų prekybos centruose? Nes lyg kažkur buvau skaičiusi, kad kituose viešbučiuose būna problemų.

ir kokios maždaug kainos, pietaujant, vakarieniaujant kavinėje, na maždaug kiek išleisdavot g.gif
Atsakyti
mes paprastam restoranely pavakarieniaujam uz ~30 euru (pvz. vistienos krutinele ~10-12 eu, steikas 15-18 eu, gaivieji gerimai ~2 eu). Cia be vyno, desertu. uzkandziu dazniausiai duoda, ar bandeliu, ar maltietiskos duonos su sviestuku.
del maisto is prekybos centru nezinau, jei ka, visada galima nestis nepersisvieciamam maisely ir niekas nieko nesuziures. 4u.gif
vidutine birzelio men. temperatura 28, juros-21 laipsnis. smile.gif silta, tikrai silta, ir lietaus arba visai nebuna, arba labai labai truputeli.
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2012 02 03, 23:03)
O apsistojant viešbučiuose, nebūna kliūčių į juos įsinešt gėrimų, maisto produktų pirktų prekybos centruose? Nes lyg kažkur buvau skaičiusi, kad kituose viešbučiuose būna problemų.

Jei viesbuty uzsisaket numeri su maisto ruosimo galimybe(apartamentai su virtuves iranga),tai neskites i sveikata.O jei tiesiog numeri,tai reikia nestis isidejus i kuprine ar per daug nesidemonstruoti mirksiukas.gif Mes daug saliu apkeliavom,dar niekur negavom pastabu smile.gif
Atsakyti
Viešbutyje būtų tik numeris, ir + užsakyti pusryčiai. Nors realiai aš norėčiau ir + vakarienės, bet draugai motyvuoja to, kad reikia tuomet vakarienei, būtent tuo laiku grįžti jau į viešbutį, o jei kur toliau išvažiuojama... taip ir blaškomės dar biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2012 02 04, 19:20)
Viešbutyje būtų tik numeris, ir + užsakyti pusryčiai. Nors realiai aš norėčiau ir + vakarienės, bet draugai motyvuoja to, kad reikia tuomet vakarienei, būtent tuo laiku grįžti jau į viešbutį, o jei kur toliau išvažiuojama... taip ir blaškomės dar  biggrin.gif  doh.gif

Kur tu ten toliau išvažiuosi, nebent i Gozo salą išplauksi... Ten tokie juokingi atstumai...
Atsakyti
Booking.com rodo viesbucius su pusryciais. gal yra koks kitas puslapis kur daugiau pasirinkimo?
Atsakyti