Aukštaite, šitie viešbučiai Meliehoj, taip

QUOTE(Bonpari @ 2012 01 27, 16:30)
Taip.

Zinoma tai mano nuomone apie tuos viesbucius.
As pati ten vykciau. Baseinukai berods ant stogu irengti.
Zinot kartais buna taip kad vieniems patinka, kitiems ne. Aisku dar daugiau atsiliepimu, foto pasiziurekit.

QUOTE(Aukštaitė @ 2012 01 27, 16:38)
Taip.
Zinot kartais buna taip kad vieniems patinka, kitiems ne. Aisku dar daugiau atsiliepimu, foto pasiziurekit.

Berods Solana ant stogo baseinuka turejo. Na pasitikslinti reiketu. Visgi pora meteliu praejo nuo keliones, atmintis gali slubuoti.

Abu tiek SOLANA tiek PERGOLA yra 4 * viesbuciai.
QUOTE(Bonpari @ 2012 01 27, 14:09)
Taip, važiuojam dvi poros ir be vaikų. Neieškom prabangaus būsto, tiesiog, kad būtų švaru, o jei viešbutis, tai tuomet norėtųsi, kad būtų pusryčiai + vakarienė
Jei ieskot nebrangaus, radau galima sakyti pigu - The Bugibba hotel 3zv HB maitinimas 7naktys kainavo 1300Lt 5 zmonem.
QUOTE(rommce @ 2012 02 01, 20:50)
Jei ieskot nebrangaus, radau galima sakyti pigu - The Bugibba hotel 3zv HB maitinimas 7naktys kainavo 1300Lt 5 zmonem.
Dirbau ju restorane praeita vasara. Maistas buvo neblogas (nezinau, kaip dabar). Deja, kambariu nemaciau.

O apsistojant viešbučiuose, nebūna kliūčių į juos įsinešt gėrimų, maisto produktų pirktų prekybos centruose? Nes lyg kažkur buvau skaičiusi, kad kituose viešbučiuose būna problemų.
ir kokios maždaug kainos, pietaujant, vakarieniaujant kavinėje, na maždaug kiek išleisdavot
ir kokios maždaug kainos, pietaujant, vakarieniaujant kavinėje, na maždaug kiek išleisdavot

mes paprastam restoranely pavakarieniaujam uz ~30 euru (pvz. vistienos krutinele ~10-12 eu, steikas 15-18 eu, gaivieji gerimai ~2 eu). Cia be vyno, desertu. uzkandziu dazniausiai duoda, ar bandeliu, ar maltietiskos duonos su sviestuku.
del maisto is prekybos centru nezinau, jei ka, visada galima nestis nepersisvieciamam maisely ir niekas nieko nesuziures.
vidutine birzelio men. temperatura 28, juros-21 laipsnis.
silta, tikrai silta, ir lietaus arba visai nebuna, arba labai labai truputeli.
del maisto is prekybos centru nezinau, jei ka, visada galima nestis nepersisvieciamam maisely ir niekas nieko nesuziures.

vidutine birzelio men. temperatura 28, juros-21 laipsnis.

QUOTE(Bonpari @ 2012 02 03, 23:03)
O apsistojant viešbučiuose, nebūna kliūčių į juos įsinešt gėrimų, maisto produktų pirktų prekybos centruose? Nes lyg kažkur buvau skaičiusi, kad kituose viešbučiuose būna problemų.
Jei viesbuty uzsisaket numeri su maisto ruosimo galimybe(apartamentai su virtuves iranga),tai neskites i sveikata.O jei tiesiog numeri,tai reikia nestis isidejus i kuprine ar per daug nesidemonstruoti

Viešbutyje būtų tik numeris, ir + užsakyti pusryčiai. Nors realiai aš norėčiau ir + vakarienės, bet draugai motyvuoja to, kad reikia tuomet vakarienei, būtent tuo laiku grįžti jau į viešbutį, o jei kur toliau išvažiuojama... taip ir blaškomės dar

QUOTE(Bonpari @ 2012 02 04, 19:20)
Viešbutyje būtų tik numeris, ir + užsakyti pusryčiai. Nors realiai aš norėčiau ir + vakarienės, bet draugai motyvuoja to, kad reikia tuomet vakarienei, būtent tuo laiku grįžti jau į viešbutį, o jei kur toliau išvažiuojama... taip ir blaškomės dar

Kur tu ten toliau išvažiuosi, nebent i Gozo salą išplauksi... Ten tokie juokingi atstumai...