QUOTE(Mėnulė @ 2012 03 31, 17:08)
Ačiū už paprotinimą, kad galima maltas aguonas šaldiklyje laikyti

Dabar turiu porcijų prisiruošus, tai kol tešla kyla galiu pailsėt, nereik aguonų malti
Gal ir nebloga mintis saldiklyje aguonas laikyti, bet joms vietos reik, kaip ir viskam

As aguonas su blenderiu malu, tai keliu sekundziu reikalas, jokio vargo
Vakar kepem su MB antra kart simtalapi, tai gavosi zyyyymiai, nepalyginamai geriau, nei pirma karta (nors pirmas ir buvo neblogas, neskaitant per storu lakstu)

Gaila foto nepadariau, isgaravo ant greicio pyragas

Tik vat del formos sioks toks galvosukis man

Kepiau tortineje istacius molini puodeli i viduri, tai sviestas siek tiek bego pro apacia ir net pro virsu

ir ten kur tesla lietesi su puodeliu, ji gavosi maziau apsrudusi... Dabar galvoju ka cia tokio sumascius, kad Velykoms simtalapis gautusi idealiai

Gal yra sakau kokios specialios formos?... Pasidalinit patirtim kaip jus darot