Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(*Karamelia* @ 2012 03 26, 15:54)
Na,tik nenuleisk ranku:)Siaip isvaizda tikrai gera,bet kiek as kepu ir galiu pasakyti,kad man atrodo sausokas,gal kartais sviesto nesudejai arba jis isbego is formos,toks vaizdelis,kad sviesto truksta,apacioje bent man atrodo nesusidarius karameles plutele,bet tu rasei,kad ji gavosi.Man zinok, simtalapis puikiai issiima ir po nakties,tai negaliu pasakyt,kodel taip isejo.
Beje,o miltu nepadauginai,kad sausokas gavos?

Aciu uz palaikima 4u.gif
Jis istikruju sausokas kazkodel gavosi man, nors kai kepe orkaiteje, tai iki puses apsemtas sviestu buvo g.gif Karameles buvo apacioje, bet as ja bekepant vis ant virsaus aplaistydavau blush2.gif Siaip foto jos tikrai kazko nesimato, arba per mazai gavosi, negu turetu g.gif O miltu, tai lygiai 500g, kaip ir recepte... mistika, zodziu biggrin.gif O gal taip gavosi todel, kad forma per didele paemiau 30cm, nors visas pyragas butu tilpes man ir i 24cm?.. g.gif nes siaip po nakties tos karameles ant dugno nemazai buvi like unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 03 26, 07:32)
Nu va, rodausi teismui  smile.gif  Buciau dekinga sulaukus kokiu komentaru, kritikos ir patarimu be abejo  mirksiukas.gif

gražiai susukta drinks_cheers.gif tik lapai kiek per stori, bet kaip pirma - net labai geras drinks_cheers.gif mano buvo baisesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2012 03 26, 16:30)
gražiai susukta  drinks_cheers.gif tik lapai kiek per stori, bet kaip pirma - net labai geras  drinks_cheers.gif mano buvo baisesnis  biggrin.gif

Rimtai... bigsmile.gif blush2.gif na , dabar tai tikrai nenuleisiu ranku ir praktikuosiuos toliau ax.gif ax.gif O susuko, tai vyras, be jo turbut isviso nieko gero neiseitu blush2.gif

Sakiau, kad neskanu, bet kazkodel visa diena vis einu ir plesiu po gabaliuka kur su karamele lotuliukas.gif vis tik nieko visai gavosi biggrin.gif tik man galetu be aguonu but visai ir visas karamelizuotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 03 26, 15:36)
Rimtai... bigsmile.gif  blush2.gif  na , dabar tai tikrai nenuleisiu ranku ir praktikuosiuos toliau  ax.gif  ax.gif O susuko, tai vyras, be jo turbut isviso nieko gero neiseitu  blush2.gif

Sausokas gavosi tikrai del to kad per stori lakstai buvo. arba mazai juos suvilgei sviestu.
Mano pirmas gavosi ishvis bulka doh.gif antra karta jau buvo su ruozeliais. Dabar ant velyku kepsiu tai tikiuosi kad jau bus dar panashesnis i tikra simtalapi.
Atsakyti
QUOTE(Shnekorka @ 2012 03 27, 08:19)
Sausokas gavosi tikrai del to kad per stori lakstai buvo. arba mazai juos suvilgei sviestu.
Mano pirmas gavosi ishvis bulka doh.gif antra karta jau buvo su ruozeliais. Dabar ant velyku kepsiu tai tikiuosi kad jau bus dar panashesnis i tikra simtalapi.

Na, vis tik kepsiu ir as ant Velyku, nors jau buvau atsizegnojus lotuliukas.gif Vakar kas valge, tai gyre labai, nors i tikra nezinau ar buvo bent kiek panasus blush2.gif
Sviesto, tai dejau greiztai pagal recepta, kaip ir visus kitus ingridientus g.gif Tiesiog kita karta gal tikrai plonesnius lakstus darysiu ir mazesne forma imsiu, kad sviestukas isbeges iki pat virsaus apsemtu pyraga... Jai ir nesigaus panasus i tikra, tai nent bus siaip skani bulka, kaip sakai, visa karameline ax.gif biggrin.gif
Siaip tie ruozeliai gyvai gerai matosi, ir net gi issivinioja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 27 kovo 2012 - 08:53
Na štai, ir aš pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 03 27, 09:51)
Na, vis tik kepsiu ir as ant Velyku, nors jau buvau atsizegnojus  lotuliukas.gif Vakar kas valge, tai gyre labai, nors i tikra nezinau ar buvo bent kiek panasus  blush2.gif
Sviesto, tai dejau greiztai pagal recepta, kaip ir visus kitus ingridientus  g.gif  Tiesiog kita karta gal tikrai plonesnius lakstus darysiu ir mazesne forma imsiu, kad sviestukas isbeges iki pat virsaus apsemtu pyraga... Jai ir nesigaus panasus i tikra, tai nent bus siaip skani bulka, kaip sakai, visa karameline  ax.gif  biggrin.gif
Siaip tie ruozeliai gyvai gerai matosi, ir net gi issivinioja  thumbup.gif

o kiek laiko minket ?
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2012 03 27, 15:56)
Na apetitiskai atrodo  rolleyes.gif  o jums ne sausas isejo? Is visos normos kepet ir kokio dydzio formoje?

aaa biggrin.gif (nereikia tiek ilgai ,nes po tokio laiko minkymo jau nebesinores antra karta kepti lotuliukas.gif )
tai tada tik per storas sluoksnis
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 03 27, 15:58)
aaa  biggrin.gif  (nereikia tiek ilgai ,nes po tokio laiko minkymo jau nebesinores antra karta kepti  lotuliukas.gif  )
tai tada tik per storas sluoksnis

aga... lotuliukas.gif
Na mes cia pakaitom su vyru, kol pradejo girdetis spragtelejimai lotuliukas.gif nes labai jau itemptai klausiausi ausi prie teslos pridejus lotuliukas.gif

Taip, del storo sluoksnio sutinku drinks_cheers.gif Nors betampant atrode, kad jau pakankamai plonai gavosi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 03 27, 15:26)
aga...  lotuliukas.gif
Na mes cia pakaitom su vyru, kol pradejo girdetis spragtelejimai  lotuliukas.gif nes labai jau itemptai klausiausi ausi prie teslos pridejus  lotuliukas.gif

Taip, del storo sluoksnio sutinku  drinks_cheers.gif Nors betampant atrode, kad jau pakankamai plonai gavosi...  g.gif

Man tas poksejimas girdejosi tik pirmas 10 min poto sumazejo.
Atsakyti
as jau kepiau gal kokius desimt kartu,bet niekad teslos nekocioju,iskart tampau,o jus pakociojat?gal taip lengviau tamposi ir ne taip plysta?
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2012 03 28, 10:34)
as jau kepiau gal kokius desimt kartu,bet niekad teslos nekocioju,iskart tampau,o jus pakociojat?gal taip lengviau tamposi ir ne taip plysta?

Hm, aš taip pat tik tampau...
Atsakyti