Ačiū šitai temai, daugelis patarimų labai pravertė ir, nepaisant nevykusio tampymo proceso, mano šimtalapis atrodė pakankamai nusisekęs (kaip pirmam kartui

), o svarbiausia - buvo pasakiškai skanus

visi, kas ragavo, labai išgyrė ir sakė, kad tikras šimtalapis

Nežinau, ką dariau netaip, bet lapai baisulingai plyšinėjo

Ar per kieta tešla? ar per minkšta? ar per daug aliejaus įminkiau? ar per trumpai minkiau? Na bet, aš nekreipiau dėmesio į tas skyles, ir tampiau toliau iki to nenormalaus plonumo

storesnius tešlos kraštus nupjoviau. Visa kita sekėsi neblogai. Kepiau 26cm skersmens puode, išklotam kepimo popierium. Į vidurį dėjau skardinę nuo kondensuoto pieno su akmenukais viduje. Pašoviau į 200C temperatūros orkaitę ir kol parudavo kepiau su ventiliatorium, paskui uždengiau su puodo dangčiu ir kepiau 180C be ventiliatoriaus. Iš viso manasis šimtalapis kepė 50 min.
Ištraukus, laisčiau sviestu viršų, kol jo beveik nebeliko.
Dar ką galiu pasakyt, tai, kad šitą pyragą reikia kept būnant geros nuotaikos, neskubėt ir nesinervint, jei kas netaip