QUOTE(laimikeg @ 2012 11 05, 11:13)
Kepiau prieš kelias dienas kolegei pyragą, o pasirodo aš jį perkepiau..Tai dabar taip ant širdies toks negerumas,kad žmogui nekokybišką daiktą įsiūliau.. Reiks išpirkti kaltes...Kepti dar kartą ir atsiprašyti
va butent del to, kad keikviena karta nezinai kaip gausis as niekad nerizikuociau kepti svetimiems... net anytai kepiau tai, kai atveso perpjoviau, paziurejau kaip vidus ir tada sustumiau atgal, apibarsciau cukraus pudra ir nuveziau

zinoma ispejau kad patikrinau
beje merginos, sndn vietiniame laikrastyje radau simtalapio recpta, labai neziurejau bet uzkliuvo: kepti 150 C temperaturoje apie valanda. Ar kas kepat tokioj zemoj?
beje, dar: kolega, kuris su zmona seniau uzsiimdavo simtalapiu kepimu sake, kad po iskilimo dar kiekviena gabaliuka po 10 minuciu minkydavo ir tik tada tampydavo.. ka tas duotu?