Sveikos kepejeles
esu kepus simtalapi, bet arteja mano vestuves ir pati to daryt nedristu, nes, visgi, jis man toks koks turi buti tikras simtalapis nevisada gaunasi
tai vat, noriu paprasyti, jei cia yra merginu kepanciu simtalapius pagal uzsakyma parasyti man AZ
butu gerai is Kauno ar netoli jo
Sveikos, ryškiai šimtalapio noriu..jau atėjo laikas...bet kaip bijau
nes jei nusiperku-tai daugiau nieko nevalgau apart jo-ir pusryciai, ir pietūs..
Pažįstu profesionalę šimtalapių kepėją iš Alytaus, kiek girdėjau kalbų-ji skaitosi viena iš geriausių, jos kepti šimtalapiai dievinami-aš pati užsisakinėjau ne kartą, daygybė žmonių ragavo ir visi
Be to ji siunčia per autobusų siuntas, viskas ok atkeliauja...man į Panevėžį siuntė ne kartą, nežinau ar čia jai tos mano reklamos net reikia, per didžiąsiais šventes-tai tikrai žinau, kad visų norinčių norų fiziškai nepajėgi patenkinti, bet jei kuri labai norit tikrai skanaus šimtalapio -rekomenduoju pabandyt, tik neklauskit kainų-neatsimenu, parašykit į AZ-duosiu kontaktus....
Pažįstu profesionalę šimtalapių kepėją iš Alytaus, kiek girdėjau kalbų-ji skaitosi viena iš geriausių, jos kepti šimtalapiai dievinami-aš pati užsisakinėjau ne kartą, daygybė žmonių ragavo ir visi
Mergaitės, atsiprašau, sakė nebereklamuot-sočiai klientūros...paskubėjau..nerašykit dėl numeriuko
SOS, nebuvo parduotuveje mieliu
, ar gausis sus sausom mielem, kaip jas paruosti ir kiek deti?
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 07 12, 10:49)
SOS, nebuvo parduotuveje mieliu
, ar gausis sus sausom mielem, kaip jas paruosti ir kiek deti? 
Sausas mieles ruošti labai panašiai, kaip ir paprastas, tik nereikia jų "paleidinėt" taip ilgai. Užpili šiltu pienu kokiom 10-15 min ir viskas. Dar šiaip priklauso nuo gamintojo. Turėtų būti parašyta ant pakelio kaip naudoti. O dėl kiekio, tai irgi parašyta turi būti, kiek reikia mielių kokiam miltų kiekiui. Tarkim Dr. Oetker pakelis (7g) naudojami 500 g miltų (beje, kaip rašoma jų net paleidinėt nereikia, tiesiog sumaišyti su miltais...nors aš vis tiek paleidinėju
QUOTE(Nima*** @ 2012 07 12, 12:51)
Sausas mieles ruošti labai panašiai, kaip ir paprastas, tik nereikia jų "paleidinėt" taip ilgai. Užpili šiltu pienu kokiom 10-15 min ir viskas. Dar šiaip priklauso nuo gamintojo. Turėtų būti parašyta ant pakelio kaip naudoti. O dėl kiekio, tai irgi parašyta turi būti, kiek reikia mielių kokiam miltų kiekiui. Tarkim Dr. Oetker pakelis (7g) naudojami 500 g miltų (beje, kaip rašoma jų net paleidinėt nereikia, tiesiog sumaišyti su miltais...nors aš vis tiek paleidinėju
). Maždaug tokio kiekio ir kitų gamintojų turėtų reikėti
Sėkmės ir pranešk, kaip sekėsi 
Prireike ir man simtalapio, tik va issikepti laiko neturesiu ( cia rugsejui )
Gal kas kepate privaciai simtalapius Vilniuje arba zinote is ko galima uzsisakyti ?
Skelbimu internete nemazai, bet atrasti kas padarytu ta tikraji dieviskaji simtalapi sunku
Busu dekinag uz AZ
Jei rasiu kas man simtalapi iskeps, prisizadu ismokti ji kepti SM deka
Gal kas kepate privaciai simtalapius Vilniuje arba zinote is ko galima uzsisakyti ?
Skelbimu internete nemazai, bet atrasti kas padarytu ta tikraji dieviskaji simtalapi sunku
ooo,idomiai atrodo su varske,manau labai skanu,strudelio neprimena?
As jau tiek isivaziavus su simtalapiais,kad ne tik namiskius,draugus dziuginu,bet ir aplinkinius:)Simtalapiai valdo:)
As jau tiek isivaziavus su simtalapiais,kad ne tik namiskius,draugus dziuginu,bet ir aplinkinius:)Simtalapiai valdo:)
QUOTE(*Karamelia* @ 2012 09 16, 19:35)
ooo,idomiai atrodo su varske,manau labai skanu,strudelio neprimena?
As jau tiek isivaziavus su simtalapiais,kad ne tik namiskius,draugus dziuginu,bet ir aplinkinius:)Simtalapiai valdo:)
As jau tiek isivaziavus su simtalapiais,kad ne tik namiskius,draugus dziuginu,bet ir aplinkinius:)Simtalapiai valdo:)
Nu ne, man darbe vis aiškino, mol kaip aš čia trudelius darau, bet man skonis visiškai kitoks...
Liuks
QUOTE(dangiuk @ 2012 09 16, 17:25)
niam






