Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(laimikeg @ 2012 10 30, 09:55)
http://www.part.lt/i...6ab29a8f693.jpg

mano šimtalapio versija smile.gif Esu nauja mėgėja-kepėja smile.gif Užsikabliavau smile.gif

Labai skanuoliška versija drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tik turiu vieną problemą. Kai kepu pyragą visad naudoju apvalią tortinę formą. Man ji labai patinka,tik blogai tas,kad dalis riebalų išbėga iš pačios formos. Bandžiau dėti kepimo popierių,bet nepadėjo. Nesugalvoju,ką dar galėčiau padaryti,kaip užkišti visus tarpelius smile.gif Nes jau atsibodo dūmai namuose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dangiuk @ 2012 10 30, 10:56)
Labai skanuoliška versija  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Ačiū, Dangiuk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikeg @ 2012 10 30, 10:27)
Tik turiu vieną problemą. Kai kepu pyragą visad naudoju apvalią tortinę formą. Man ji labai patinka,tik blogai tas,kad dalis riebalų išbėga iš pačios formos. Bandžiau dėti kepimo popierių,bet nepadėjo. Nesugalvoju,ką dar galėčiau padaryti,kaip užkišti visus tarpelius smile.gif Nes jau atsibodo dūmai namuose biggrin.gif


Gal daugiau popieriaus? arba kaip kažkas kažkada patarė, kept keptuvėje be rankenos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikeg @ 2012 10 30, 10:27)
Tik turiu vieną problemą. Kai kepu pyragą visad naudoju apvalią tortinę formą. Man ji labai patinka,tik blogai tas,kad dalis riebalų išbėga iš pačios formos. Bandžiau dėti kepimo popierių,bet nepadėjo. Nesugalvoju,ką dar galėčiau padaryti,kaip užkišti visus tarpelius smile.gif Nes jau atsibodo dūmai namuose biggrin.gif

Aš irgi kepu išardomoje tortinėje. Pirmą sluoksnį dedu iš folijos, po to popieriaus. Man niekuomet neišbėgo smile.gif. Pabandyk wink.gif.
Atsakyti
sveikos kepejos:) isikepiau jau antra simtalapi,ir abu skirtingi pasakysiu:) nesu dar patenkinta, labiausia nepatinka man kad dugnas sudega labai,nes man viena simtalapiu spece nurode kepti orkaiteje ijungus kepima tik is apacios,tai kepu pusvalandi apacioje,paskui pusvalandi auksciau pakelusi, ir dar man nepatinka kad kur aguonos susideje,man iskepus gaunasi na tokia skyle sakyciau pelytei ilysti:), ka darau ne taip kazin.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padima: 30 spalio 2012 - 17:17
QUOTE(NerLin @ 2012 10 30, 15:12)
Aš irgi kepu išardomoje tortinėje. Pirmą sluoksnį dedu iš folijos, po to popieriaus. Man niekuomet neišbėgo smile.gif. Pabandyk wink.gif.

Aš taip pat galvojau daryti,bet ar nėra taip,kad paskui apačia neapskrunda?
Atsakyti
QUOTE(laimikeg @ 2012 10 30, 17:50)
Aš taip pat galvojau daryti,bet ar nėra taip,kad paskui apačia neapskrunda?

Apskrunda ir dar kaip smile.gif.
Atsakyti
Kadangi nusibodo ir man dumai namuose sikart dejau kepimo rankove,perkirpau pusiau ir kuo puikiausiai tiko 30cm kepimo formai iskloti,tiesa sonus pakeliau su folija,nezinau ar to reikejo,bet nepamaise
Atsakyti
pabandžiau ir aš šimtalapį pati išsikept. Buvo skanus thumbup.gif Tik man labai apkepė viršus, nors ir uždengus buvau. Ir apačioj kad ir kaip klojau tortinę, bet sviestas bėgo..
Bet kad kepsiu dar nekart - faktas kaip blynas smile.gif Einu senų temų paskaityt, naudingų patarimų paieškot.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 lapkričio 2012 - 18:39
Kepiau prieš kelias dienas kolegei pyragą, o pasirodo aš jį perkepiau..Tai dabar taip ant širdies toks negerumas,kad žmogui nekokybišką daiktą įsiūliau.. Reiks išpirkti kaltes...Kepti dar kartą ir atsiprašyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikeg @ 2012 11 05, 11:13)
Kepiau prieš kelias dienas kolegei pyragą, o pasirodo aš jį perkepiau..Tai dabar taip ant širdies toks negerumas,kad žmogui nekokybišką daiktą įsiūliau.. Reiks išpirkti kaltes...Kepti dar kartą ir atsiprašyti sad.gif

va butent del to, kad keikviena karta nezinai kaip gausis as niekad nerizikuociau kepti svetimiems... net anytai kepiau tai, kai atveso perpjoviau, paziurejau kaip vidus ir tada sustumiau atgal, apibarsciau cukraus pudra ir nuveziau lotuliukas.gif zinoma ispejau kad patikrinau tongue.gif

beje merginos, sndn vietiniame laikrastyje radau simtalapio recpta, labai neziurejau bet uzkliuvo: kepti 150 C temperaturoje apie valanda. Ar kas kepat tokioj zemoj? g.gif

beje, dar: kolega, kuris su zmona seniau uzsiimdavo simtalapiu kepimu sake, kad po iskilimo dar kiekviena gabaliuka po 10 minuciu minkydavo ir tik tada tampydavo.. ka tas duotu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 11 05, 12:42)
beje, dar: kolega, kuris su zmona seniau uzsiimdavo simtalapiu kepimu sake, kad po iskilimo dar kiekviena gabaliuka po 10 minuciu minkydavo ir tik tada tampydavo.. ka tas duotu?  g.gif


Skaitinejausi jusu temute ir nusprendziau, kad tai bus man pirmasis gruodzio issukis bigsmile.gif Kaip supratau, svarbiausia sekme, nes daug kas priklauso nuo sezono, kuris mums nepavaldus- oro dregme, temperatura etc. ax.gif

O minkydavo gal del to, kad nedingtu elastingumas mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plaukuota: 05 lapkričio 2012 - 12:00