QUOTE(La Perla @ 2012 11 05, 12:42)
va butent del to, kad keikviena karta nezinai kaip gausis as niekad nerizikuociau kepti svetimiems... net anytai kepiau tai, kai atveso perpjoviau, paziurejau kaip vidus ir tada sustumiau atgal, apibarsciau cukraus pudra ir nuveziau
zinoma ispejau kad patikrinau
beje merginos, sndn vietiniame laikrastyje radau simtalapio recpta, labai neziurejau bet uzkliuvo: kepti 150 C temperaturoje apie valanda. Ar kas kepat tokioj zemoj?
beje, dar: kolega, kuris su zmona seniau uzsiimdavo simtalapiu kepimu sake, kad po iskilimo dar kiekviena gabaliuka po 10 minuciu minkydavo ir tik tada tampydavo.. ka tas duotu?


beje merginos, sndn vietiniame laikrastyje radau simtalapio recpta, labai neziurejau bet uzkliuvo: kepti 150 C temperaturoje apie valanda. Ar kas kepat tokioj zemoj?

beje, dar: kolega, kuris su zmona seniau uzsiimdavo simtalapiu kepimu sake, kad po iskilimo dar kiekviena gabaliuka po 10 minuciu minkydavo ir tik tada tampydavo.. ka tas duotu?

Na nerizikuosi,tai negersi šampano




Na aš kepu 165 temp, bet įtariu,kad gaunasi karščiau,nes mano orkaitė labai prasta.
Neįsivaizduoju,kas ten turi gautis po antro minkymo,nes aš vien pažiūrėjus į tešlos likučius suprantu,kad nieko iš to gero nebesigauna. Paėmus į rankas plyšta. Gal ta šeima turi kokį kitą receptą, bet pagal Cipsiuko,tai nemanau,kad kas gero būtų.