Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(La Perla @ 2012 11 05, 12:42)
va butent del to, kad keikviena karta nezinai kaip gausis as niekad nerizikuociau kepti svetimiems... net anytai kepiau tai, kai atveso perpjoviau, paziurejau kaip vidus ir tada sustumiau atgal, apibarsciau cukraus pudra ir nuveziau  lotuliukas.gif  zinoma ispejau kad patikrinau  tongue.gif

beje merginos, sndn vietiniame laikrastyje radau simtalapio recpta, labai neziurejau bet uzkliuvo: kepti 150 C temperaturoje apie valanda. Ar kas kepat tokioj zemoj?  g.gif

beje, dar: kolega, kuris su zmona seniau uzsiimdavo simtalapiu kepimu sake, kad po iskilimo dar kiekviena gabaliuka po 10 minuciu minkydavo ir tik tada tampydavo.. ka tas duotu?  g.gif


Na nerizikuosi,tai negersi šampano smile.gif Tai kad prašo žmonės iškepti,kaip gali atsisakyti smile.gif O ir man vienas kitas centras ne prošal smile.gif Beje,tai pirmas toks atvejas ir tikiuosi,kad paskutinis smile.gif

Na aš kepu 165 temp, bet įtariu,kad gaunasi karščiau,nes mano orkaitė labai prasta.

Neįsivaizduoju,kas ten turi gautis po antro minkymo,nes aš vien pažiūrėjus į tešlos likučius suprantu,kad nieko iš to gero nebesigauna. Paėmus į rankas plyšta. Gal ta šeima turi kokį kitą receptą, bet pagal Cipsiuko,tai nemanau,kad kas gero būtų.
Atsakyti
http://www.part.lt/i...a93ecc02105.JPG

http://www.part.lt/i...80ecb6f5736.JPG

http://www.part.lt/i...92bd3ec0448.JPG

Negaliu atsispirti smile.gif Vakar kepiau, bet noriu dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikeg: 06 lapkričio 2012 - 20:17
QUOTE(laimikeg @ 2012 11 06, 20:14)
[Negaliu atsispirti smile.gif Vakar kepiau, bet noriu dar biggrin.gif

Gražuolis!!! Toks šlapias thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(laimikeg @ 2012 11 06, 21:14)

Graziai atrodo,nors maniskiai visad labiau sukepe buna,ant kokios temperaturos ir kiek laiko kepate?
Ir man dar idomu ar jus pakociojate teslos gabaliuka ir tada tampote ar iskart tampote,as visad tampau iskart nekociojus.
Atsakyti
Karamelia, aš visada šiek tiek pakočioju ant stalo, bet tik porą perėjimų per tešlą, ir stengiuosi,kad visi kraštai būtų vienodo storio, o tada jau tampau ant pagalvės.

Kepu 165 temp, bet manau,kad mano orkaitėje,tai realiai yra kokį 180 temp. Kepu valanda. Man net 5 min daug ką reiškia,nes per tiek laiko spėja stipriai paruduoti karamelė. Reikia į viską žiūrėti iš akies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikeg @ 2012 11 07, 08:40)
Karamelia, aš visada šiek tiek pakočioju ant stalo, bet tik porą perėjimų per tešlą, ir stengiuosi,kad visi kraštai būtų vienodo storio, o tada jau tampau ant pagalvės.

Kepu 165 temp, bet manau,kad mano orkaitėje,tai realiai yra kokį 180 temp. Kepu valanda. Man net 5 min daug ką reiškia,nes per tiek laiko spėja stipriai paruduoti karamelė. Reikia į viską žiūrėti iš akies smile.gif

as tai tiesiog,paimu gabaliuka,rankose pakelus atsargiai taip patampau,na kaip pica darydama,ir tada tedu ant stalo ir tampau,viskas man iseina gerai visada,bet sakau gal si karta pabandyt kaip daugelis daro,pakocioja ir tada ant pagalves,o kocioji ant stalo,perkeli ant pagalves,o nuo pagalves kaip?
kaip tik mano mieles kyla,gal si karta bandyti kaip Jus,bet bijau rizikuoti,uzsakyma darau,tai jei neiseis:)bus fiasko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2012 11 07, 12:07)
as tai tiesiog,paimu gabaliuka,rankose pakelus atsargiai taip patampau,na kaip pica darydama,ir tada tedu ant stalo ir tampau,viskas man iseina gerai visada,bet sakau gal si karta pabandyt kaip daugelis daro,pakocioja ir tada ant pagalves,o kocioji ant stalo,perkeli ant pagalves,o nuo pagalves kaip?
kaip tik mano mieles kyla,gal si karta bandyti kaip Jus,bet bijau rizikuoti,uzsakyma darau,tai jei neiseis:)bus fiasko biggrin.gif

Paimu su kočėlu už krašto ir pakankamai gerai persikelia,man nesuplyša. Bet jei bijote rizikuoti,tai geriau darykit,kaip jūms patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikeg @ 2012 11 07, 13:58)
Paimu su kočėlu už krašto ir pakankamai gerai persikelia,man nesuplyša. Bet jei bijote rizikuoti,tai geriau darykit,kaip jūms patogu smile.gif


Na,maniskis jau kepa,dariau savo iprastu budu,viena laksta beje bandziau pakocioti,bet tada man jis kazkaip sunkiau tampesi,nes tesla staigiai atsalo nuo stalo,kai kociojau:)gal kai seimynai kepsiu kada,reikes pabandyti smile.gif
Atsakyti
http://www.part.lt/i...f3e719e1820.JPG

Gražesnis variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikeg @ 2012 11 08, 22:18)
Gražesnis variantas smile.gif


mmmmm, kaip skanu wub.gif Pagal kokį receptuką kepėt?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 11 09, 07:49)
mmmmm, kaip skanu  wub.gif Pagal kokį receptuką kepėt?

Pagal Cipsiuko, tik čia šiek tiek didesnis variantas smile.gif Visų produktų penktadaliu daugiau dėjau smile.gif
Atsakyti
va ir žiūriu, kad lyg didesnis nei iš vienos Cipciuko normos smile.gif
Atsakyti