QUOTE(Tomienė @ 2012 12 01, 01:15)
Nors su mieline tešla aš nedraugauju, bet pabandžiau kepti šimtalapį
Pirmas blynas vos neiškeliavo šiukšlinėn, su antru šiaip ne taip susitariau, o su kitais tampėmės ant rankų
tik vat reikia dar kartą perskaityti temą, kas ten su sviestu...visa blieka svieste buvo, šimtalapis tiesiog skrudo svieste
plutelė gavosi, bet truputį sausokas, neapipjausčiau galų, su aguonom nugrybavau, ir razinkas pamiršau sudėt
kantrybės stokos rezultate-per stori sluoksniukai. Panašu kad turiu ne šmtalapį, o aguonkepsnį 

Pirmas blynas vos neiškeliavo šiukšlinėn, su antru šiaip ne taip susitariau, o su kitais tampėmės ant rankų

tik vat reikia dar kartą perskaityti temą, kas ten su sviestu...visa blieka svieste buvo, šimtalapis tiesiog skrudo svieste




Geriausia dalis ta, kad kad ir koks rezultatas išeina - jis vis tiek būna skanus
