Matau mane aplenke:) teisingai aliejumi stala normaliai patepti negailint,jeigu kazkiek ir prilimpa kurioj vietoj tai tiesiog pirstais pagramdai ir toliau vynioji:) esme kad tasosi gerai tas man svarbiausia, tempk kiek nori:) , beje as niekad nekildinu, nes kazkaip manau kildinimas papildomas gali truputi padaryti kaip bulka ta simtalapi, man jis ir taip pakankamai normaliais pakyla kepant.kepu as 30cm formoje viduryje istaciusi skardine, tik va pastebejau pokycius orkaiteje pradejo vidurys sunkiai kepti sonai kunkuliuoja o viduje sviestas beveik neverda, kepiau ir paprasta pyraga irgi vidus zalias, gal kam taip buvo nutike, ar cia finkcija neveikia kokia, siaip simtalapi kepu be jokiu vintiliatoriu ir su apatiniu kaitintuvu tik, cia mane taip paprotino kepeja spece kuri kepia simtalpius, is pradziu viskas gerai buvo, nu dabar ziuriu kazkas netaip jau cia neapskrunda vidurio krasteliai visai,gaunasi kaip isvire svieste