QUOTE(nefarma @ 2012 10 10, 13:12)
Sveikos mamytės
Gal kuri iš jūsų turi tiesiog nebereikalingų rūbelių 8 metu ( 122 cm) merginai?
Tikrai atsidėkotume
Atrasčiau
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 10 10, 15:29)
merginos - tiesiog tokiu atveju šiek tiek statykite į vietas, na negali taip kaulyti ir naudotis... čia jau piknaudžiavimas parasideda parama... būdriai...
QUOTE(elve @ 2012 10 10, 15:35)
Kiek prisimenu is Ramsiaus pasakojimu ta mama pastoviai taip...bet nuo tokio motinos poziurio kencia vaikai, kurie gyvena pusbadziu
Esmė tame, kad prašau aš, o ne ji pati...Ir vyras pyksta, sako ka, ar ji tau drauge..Ne draugė, tiesiog vyresnieji vaikai klasiokai, nuo 3 klasės kartu...Tai matau viska.....Visu neparemsi..... , Jai, liaudiškai tariant, dzin....Būna kad savaitę nesirodo namie, kažkur pas draugą laiką leidžia, ten pavalgo, o vaikai...ai, kaip nors....Jie abu pietus gauna mokykloj, bet tie pietus paaugliams taigi ant vieno danties.....
Nežinau, gal nereikia taip rūpintis, jeigu žmonės patys nieko dėl savęs nedaro.....Aš padedu kiek galiu,...Gal kada nors kas nors mano vaikams pades jei jiems pagalbos prireiks....
O
xxxsaulyte teisi, atrodo po truputi, po mažai, tai šio, tai to....tik duok ir duok, o kai pasakai kad ateikit pasitvarkyt, tai man kojas skauda, tai i biržą reikia....kaip sako mano sesuo, užsilipo mums ant galvos......Bet vaikų gaila......
Gal tikrai nereikėtų taip plėšytis....
Juk niekas manęs ir neprašo jais rūpintis...Na, ačiū tai pasako vaikai...Kaip jūs elgumėtės tokiu atveju?