QUOTE(SauluteP @ 2005 07 07, 12:18)
mes pries trejus metus pirkom gorenje
kosmaras, baigiu ta diena prakeikti ir prisiekiau sau daugiau niekada nieko is sitos firmos nepirkti... vidaus plastmasines detales pradejo luzti ir pusmeciui nepraejus, o garantinis joms negalioja
bandziau uzsisakyti servise naujas, tai jau nezinau kiek menesiu jas veza, taip ir neatveze
kazkas anksciau rase, kad nesigirdi, kaip jis dirba - na, manau, kad musiskis dirba TAIP GARSIAI, kad reikia buti kurciam, jog negirdetum...

O garantiniame talone nurodyta, kad plasmasem netaikoma garantija???
QUOTE(katuka @ 2005 07 07, 12:06)
Ačiū
O gal galėtum parašyti modelius, kokius galima nusipirkti už tokią sumą?
Dizainas man šiuo atveju, mažiausiai rūpi 

Gal esi nusiziurejus kokius modelius, nes ju gali buti daug.
QUOTE(Vaidaaa @ 2005 07 07, 23:42)
Na va, mes ka tik Gorenje nusipirkom
. Dirba tai pas mus tyliai, o plastmases dar aisku nieko, nes tik 2sav. turim. Siaip pirkom su 2 kompresoriais, l. didele saldymo kamera.
Nors is tikruju nezinau net ka pirkti. O pats AEG tik 1m. garantija duoda (galima papildomai issipirkti). Draugai nusipirko skalbimo masina ir kazkas ten sugedo nepataisomai ir 5000Lt. i bala.

Nors is tikruju nezinau net ka pirkti. O pats AEG tik 1m. garantija duoda (galima papildomai issipirkti). Draugai nusipirko skalbimo masina ir kazkas ten sugedo nepataisomai ir 5000Lt. i bala.
Siaip AEG firmos skalbenkes 5000 nekainuoja. Jeigu sugedo kazkokia detale, vistiek imanoma ja pakeisti, detale nekainuos tu 5000 tikrai. Kad ir 1000 kainuoja, geriau jau pakeisti, negu ismesti.
QUOTE(D.J. @ 2005 07 08, 13:40)
O ką galite pasakyti apie Bauknecht šaldytuvus?
Dabar Bauknecht firma susijungusi su Wirpool. Wirpool dideli dali produkcijos gamina Italijoje kaip ir Bauknecht. Kai kuriuos Wirpool modelius gamina Lenkijoje, man ju gamyba pasitikejimo nekelia. Kur gaminamas Bauknecht? Gal Italijoje, gal Lenkijoje, nezinau... Manau tai vidutine firma siuo metu, yra zymiai geresniu, bet yra zymiai ir blogesniu.
QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 07 07, 13:04)

Mes neseniai pirkom Liebherr Cu 3553, aukštis 1.8m. BioFresh nėra, bet 2 kompresoriai yra. Jis Comfort klasės, Premium - brangesni ir mandresni.Pirkom aliuminio spalvos, tai kainavo 1900 Lt, jei baltas - bus pigiau

Jeigu pas jus Liebherr CU 3553, arba CUa 3553, tai jis yra vieno kompresoriaus.
Bet Liebherr saldytuvai tikrai geri.
QUOTE(Asta @ 2004 05 08, 16:39)
Susiduriau su shiokia tokia problemele: noriu isigyti shaldytuva, o ju pasirinkimas toks, kad net pasimeciau: ir paprasti, ir su "no frost" sistema... Va kazkaip apie pastaruosius teko girdeti ivairiu nuomoniu...
Idomu, mamytes, kokius jus shaldytuvus turite ar planuojate isigyti? i ka patartumet atkreipti demesi?
Idomu, mamytes, kokius jus shaldytuvus turite ar planuojate isigyti? i ka patartumet atkreipti demesi?
Na , tik nepirkite Snaigės. A vadovavausi principu pirk preke lietuvišką ir esu labai nusivylusi. Tą patį sako ir mano pažįstama, ji žada keisti, aš kenčiu pakeiksnodama. Sėkmės!
letute
Gal galit parašyti kur tiksliai yra Vilkpėdės bazės ir kur pardavinėjami šaldytuvai su defektu? Jau priobrendo laikas įsigyti naują, nes senas visai nebešaldo

QUOTE(letute @ 2005 07 09, 15:53)
Na , tik nepirkite Snaigės. A vadovavausi principu pirk preke lietuvišką ir esu labai nusivylusi. Tą patį sako ir mano pažįstama, ji žada keisti, aš kenčiu pakeiksnodama. Sėkmės!
letute
letute
O kodel? As turiu du metus ir man labai patinka? Kas jiems blogai?
QUOTE(letute @ 2005 07 09, 14:53)
letute
letute
o mes kaip tik nusiziurejome viena snaiges modeliuka ..tai kuo jis prastai?
QUOTE(linau @ 2005 07 14, 15:00)
o mes kaip tik nusiziurejome viena snaiges modeliuka ..tai kuo jis prastai?
Galima nusipirkti gerą ir Snaigės šaldytuvą (extra ir prestige klasės šaldytuvų kokybė nebloga), tik reikia atkreipti dėmesį koks kompresorius, bei geriausia pirkti baltą

na aš irgi turiu prieš metrus pirkusi "snaigę", kaip ir nieko visai būtų, bet va parėjo visos gumos
, atsilaupė kapitaliai, reikia varyti dabar su garantiniu, kad pataisytų