Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai

QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 07 18, 22:59)
O pardavėja neminėjo, kad naujieji Electrolux gaminami Italijoje? Nu man tai itališka technika schmoll.gif

Minėjo, tačiau mūsų pasirinktas modelis rinktas Švedijoje. Jo ir kaina didesnė. O pirkom Electrolux salone, Žirmūnų gatvėje. Dar ir nuolaidą suteikė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rikis99 @ 2005 07 18, 16:41)
Noreciau pasiteirauti Zilvino del Liebherr CB 3656. Sitam saldytuve yra ir 2 kompresoriai, ir Biofresh sistema. Kainuotu apie 2400 Lt. Ar kaina atitinka preke? Tikiuosi nepatingesit atsakyti. Dekoju.

Kaina atitinka kokybe. Gal tik ne visi gali ipirkti, nevisi su Mersais vazineja.
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 07 18, 22:59)
O pardavėja neminėjo, kad naujieji Electrolux gaminami Italijoje? Nu man tai itališka technika schmoll.gif

Electrolux saldytuvai gaminami ivairiose salyse: Svedija, Italija, Vengrija...
Atsakyti
Na pagaliau nusipirkome ir mes saldytuva, Samsung ta dideli kur durys is abieju pusiu atsidaro.
Atsakyti
BOSCH KGV-36610 mums siulo. Ka manote?
Atsakyti
Na uzh LIEBHERR kolkas rinkoje nieko geresnio nezhinau, o toliau jau AEG, Siemens ir BOSCH
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2005 07 18, 22:24)
Minėjo, tačiau mūsų pasirinktas modelis rinktas Švedijoje. Jo ir kaina didesnė. O pirkom Electrolux salone, Žirmūnų gatvėje. Dar ir nuolaidą suteikė thumbup.gif

Jie visiems nuolaidas teikia mirksiukas.gif Nes pradinės kainos - daugiau nei nerealios mirksiukas.gif Čia tokia politika. Mes ten visą buitinę techniką pirkom, tai bendra nuolaida - apie 25 proc. o vietom gal ir daugiau.Čia normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiūkštė: 19 liepos 2005 - 21:57
Kam idomus saldytuvu prekinis zymejimas (toks kaip no frost, cool magic...) paziurekite
http://www.ohct.com/content/143/
Minetame tinklapyje rasite ir technikos aprasymu bei testu rezultatu.
Cia http://www.tn220.ru/ rasite buitines technikos aprasymus

Viskas rusu kalba
Atsakyti
QUOTE(jolia @ 2005 07 07, 12:53)
dabar ir man aktuali ši tema.Noriu pirkti šaldytuvą su  ne maža šaldymo kamera.Senukuose mano akį partraukė GRAM firmos gaminys.Surinkimas lenkų,bet pati firma yra vokiečių.Yra du kompresoriai,Elektoliux firmos.A klasės,ir elektros sąnaudos per metus tik 256 kw
Gal kas ką girdėjot apie šios firmos gaminius? g.gif

Nejau nieks nieko nežino apie šią firmą?
Atsakyti
QUOTE(jolia @ 2005 07 20, 21:27)
Nejau nieks nieko nežino apie šią firmą?

GRAM yra ne vokieciu, o danu firma. Nieko bloga apie ja negirdejes, bet Lietuvoje nepopuliari si firma. O lenkai saldytuvuose nepasizymi, ju renkamu saldytuvu: Polar, Hansa, Domoline, Kaiser, Wirpool ir pan. kokybe nekokia.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2005 07 20, 22:00)
GRAM yra ne vokieciu, o danu firma. Nieko bloga apie ja negirdejes, bet Lietuvoje nepopuliari si firma. O lenkai saldytuvuose nepasizymi, ju renkamu saldytuvu: Polar, Hansa, Domoline, Kaiser, Wirpool ir pan. kokybe nekokia.

Ačiū už info.O pardavėjas Senukuose sakė,jog tai vokiečių firma g.gif
Atsakyti
Perziurejau visus pasisakymus,tai padariau isvada,kad Jan Kolbe dar niekas neturi.Taigi,mano saldytuvas yra imontuojamas is Jan Kolbe.Energijos klase A,turi 7 temperaturos nustatymu lygius.Yra 4 matinio stiklo lentynos, groteles vyno ar kt.gerimu buteliams ir t.t.O kas svarbiausia,automatinis atitirpinimas.

O Snaiges saldytuvus maciau Vokietijoje Obi parduotuveje.
Atsakyti