Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai

Mes rinkomės Sharpą tikrai ne pagal pardavėjų rekomendaciją. Jie VISI suinteresuoti PARDUOTI prekę. Ir mums siūlė Liebherrį, kaina neišgasdino, bet kaip minėjau, siauri 56-60 cm šaldytuvai nepatiko. Juk neperki permažų labai išgirtos firmos batų ):
Atsakyti
o Liebheris yra ir platus wink.gif
Atsakyti
Žinau tongue.gif Bet tokia dvidurė "spinta" jau per daug. Vargu ar LT parduodama.
Be to , labai patenkinta savo Sharpu thumbup.gif
Atsakyti
niu, kad nėr jis dviduris, o matmenys 200x75x63 čia platesnė info wink.gif

user posted image

1. Cbes 40560 (sidabrinis), cia yra nerudyjantis plienas, ta rodo raides "es" ir tai yra senas modelis, dabar eina CBPes 40560, raide "P" reiskia A+ klase - 3579 lt.
2. CB 40560, irgi senas mod., dabar CBP 40560 - 2519 lt.
3. CBNes 38570 (sidabrinis) - 4929 lt.
4. CBNes 50670 (sidabrinis) - 6039 lt.
5. CBN 50660 - 4169 lt.

o aš va kainas į užklausą gavau iš vienos firmos ax.gif tai dabar jau tikros svarstymo batalijos vyksta doh.gif
Atsakyti
Atrodo neblogai. Bet prieš gerus metus PLAČIŲ šaldytuvų pasirinkimas parduotuvėse buvo nedidelis: Sharp, LG, Bauknecht(?) Dabar jau metai, kaip nesidomėjau , kas parduodama smile.gif
Atsakyti
Zilvinai, ka pasakytum apie Samsung saldytuvus Is technine puses. Man nepatinka, kad ju dureles nepersistato i kita puse.
Atsakyti
QUOTE(Aromamania @ 2006 02 21, 15:43)
Duok nuorodą į nusiskundimus Sharpu, gali angliškai ar rusiškai.  protest.gif
Asmeniškai girdėjau ir skaičiau tik gerus atsiliepimus. O aš ir neakcentavau GROŽIO.
Manai jei rašo moteriškė, tai ji nusimano tik apie išvaizdą lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir dar. Paskaičiau  Žilviną, ir sužinojau, kad tik  Liebherr,  AEG, Elektroliuks yra verti dėmesio.  tongue.gif Gal tai "užslėpta" reklama? NIEKO ASMENIŠKO!!!  4u.gif

o man sarp saldytuvai irgi nieko, bet kad B klases tai jau tikrai didelis minusas tongue.gif
Atsakyti
Mes ieskojom saldytuvo su didele saldymo kameta ir nemazu virsumi. Radom. Dabar virtuveje stovi Miele saldytuvas. Esu juo labai patenkinta
Atsakyti
Mes nusipirkom Liebherr, kaip CBP 40560 , tik zemesni 180 cm. thumbup.gif Pirkom uz 2150. Super firma, atveze nemokamai ir uznese i 5 a. ax.gif
Esu laaaabai patenkinta siuo saldytuvu thumbup.gif
Atsakyti
nagi nagi pasakok kas per firma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2006 03 25, 16:49)
nagi nagi pasakok kas per firma wink.gif

Merlonda 4u.gif Kiek domejausi pas juos tikrai pigiau 4u.gif Ta proga dar pirkom skalbianke, tai vietoj 2199 (Ogminoj) mokejom 1800 pas juos. Ir cia be jokio blato ax.gif Tiesiog parasiau el. pastu uzklausa ir taip susibendravom smile.gif Dar patiko, kad siule ir tokio pat lygio pigesni varianta skalbiankes, bet man "uzklinijo" ant Siemens biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif tai prašom paviešinti šiuos kontaktus ax.gif nors dabar tikrai neliko perkamųjų šaldytuvui doh.gif mat mašiniuką pakeist sumąsčiau smile.gif bet vasaraos antrai pusei tikrai jau prireiks biggrin.gif
Atsakyti