Vėl visi skin'ai dingo ar čia mano kompui kažkas? Ilgai naudojau ne Supermamą, nes žymiai greičiau puslapius kraudavo Ir jokių favoritų man netrūko Grąžinkit atgal
Vėl visi skin'ai dingo ar čia mano kompui kažkas? Ilgai naudojau ne Supermamą, nes žymiai greičiau puslapius kraudavo Ir jokių favoritų man netrūko Grąžinkit atgal
Keliu temą į viršų, nes atsitiko toks dalykas. Buvo pas mane nustatytas apvalkalas "dobilas". Visą laiką. Šį rytą įsijungiu SM ir matau kad jau kitas apvalkalas, nors vakar tikrai nekeičiau, įjungus buvo "SM". Norėjau pasikeisti, o gi žiūriu, kad "dobilo" jau nėra. Tik "SM" ir "sba6". Kur dingo dobilas? Ir ar kada jis vėl atsiras? O gal ir kitokių apvalkalų galima tikėtis? Ačiū už atsakymą.
. Buvo pas mane nustatytas apvalkalas "dobilas". Visą laiką. Šį rytą įsijungiu SM ir matau kad jau kitas apvalkalas, nors vakar tikrai nekeičiau, įjungus buvo "SM". Norėjau pasikeisti, o gi žiūriu, kad "dobilo" jau nėra.
Dingo visi apvalkalai ir dar reklamas rodyti pradėjo Postų rašymas trunka dvigubai ilgiau, nes kol tos reklamos kraunasi, persikrauna Vakar dar buvo sba, o dabar tik morkinės gėlytės su reklamom Sakot baigėsi sutarties laikas Tai gal buvo galima pasirūpinti, kad ji laiku būtų pratęsta, ar dabar krizė ir reikia visur taupyti