Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

gal galit patart del aberio marskinuku dydzio? su ismatavimais 87/67 koki dydi imt? s? kazkur cia temoj skaiciau, kad flagship yra didinti, o su marskinukais kaip?
Atsakyti
QUOTE(hermess @ 2012 02 24, 11:43)
gal galit patart del aberio marskinuku dydzio? su ismatavimais 87/67 koki dydi imt? s? kazkur cia temoj skaiciau, kad flagship yra didinti, o su marskinukais kaip?

nezinau as kai xs viska nesioju su 83 imciau xs smile.gif gal turincios pakomentuos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 24, 12:11)
nezinau as kai xs viska nesioju su 83 imciau xs smile.gif gal turincios pakomentuos wink.gif

nu man taip idomiai su aberio rubais, pvz bliuskutes s dydzio tokios ciut laisvos, o xs lyg truputi ankstokos.. toks durnas variantas.. marskinuku tai bijau, kad per pecius xs nebutu mazas.. is flagship bliuskute tai xs kaip tik, marskinuku irgi is flagship noriu, bet bijau xs imt g.gif laukiu komentaru kas turit marskinukus 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Man su 98/78 M dydzio marskiniai buvo vos mazoki, ziojosi ties krutine ir rankoves ankstokos.
Atsakyti
Gal kas galit pakomentuot va tokio vyrisko bliuzono dydi? Atitinka?

user posted image
Atsakyti
Ir dar ka galit pasakyt apie vyriskus dzinsus? Ar medziaga nera plona labai? Dydziai atitinka?
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 02 24, 22:01)
Ir dar ka galit pasakyt apie vyriskus dzinsus? Ar medziaga nera plona labai? Dydziai atitinka?

Na vienus pirkau, dydi atitiko kaip dieseliu, medziaga nera super stora, bet ir ne plona... Siaip dieseliai daug geresni...
Atsakyti
mergaites,nuo kuriu prekiu taiko 50dol off,tik nuo iprastos ar ir nuo clearence ir sale? man nemeta detaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 02 24, 22:01)

Bet pvz tos populiariosios kelnes as pirkau olive. Retro cargo su kisenem superines. Skalbiant neblunka lp labiausiai.bijojau, medziaga tvirta bet llb minksta. Dydi atitiko.
Atsakyti
Mergaitės, o ši bliuskytė ar nepamažinta g.gif user posted image g.gif ar tilptų kažin c krūtinė g.gif šiaip maikės paprastos tinka xs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 25, 11:31)
dar tik laukiu, negaliu atasakyt smile.gif

O aš mėtausi ae s ar xs, aišku nesinori, kad krūtinė netilptų ar veržtų per apimtį, bet jei kris žemyn ir reiks traukinėt tai ir doh.gif reik imt abu dydžius doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 02 25, 13:33)
O aš mėtausi ae s ar xs, aišku nesinori, kad krūtinė netilptų ar veržtų per apimtį, bet jei kris žemyn ir reiks traukinėt tai ir  doh.gif reik imt abu dydžius  doh.gif  biggrin.gif

manau nebent S, jos trumputes, bent as pasimatavu, man netiktu su 1,72, ilgis 38-39 cm mirksiukas.gif
Atsakyti