gal galit patart del aberio marskinuku dydzio? su ismatavimais 87/67 koki dydi imt? s? kazkur cia temoj skaiciau, kad flagship yra didinti, o su marskinukais kaip?
QUOTE(hermess @ 2012 02 24, 11:43)
gal galit patart del aberio marskinuku dydzio? su ismatavimais 87/67 koki dydi imt? s? kazkur cia temoj skaiciau, kad flagship yra didinti, o su marskinukais kaip?
nezinau as kai xs viska nesioju su 83 imciau xs

QUOTE(spygliz @ 2012 02 24, 12:11)
nu man taip idomiai su aberio rubais, pvz bliuskutes s dydzio tokios ciut laisvos, o xs lyg truputi ankstokos.. toks durnas variantas.. marskinuku tai bijau, kad per pecius xs nebutu mazas.. is flagship bliuskute tai xs kaip tik, marskinuku irgi is flagship noriu, bet bijau xs imt

Man su 98/78 M dydzio marskiniai buvo vos mazoki, ziojosi ties krutine ir rankoves ankstokos.
Gal kas galit pakomentuot va tokio vyrisko bliuzono dydi? Atitinka?

Ir dar ka galit pasakyt apie vyriskus dzinsus? Ar medziaga nera plona labai? Dydziai atitinka?
QUOTE(Blond @ 2012 02 24, 22:01)
Ir dar ka galit pasakyt apie vyriskus dzinsus? Ar medziaga nera plona labai? Dydziai atitinka?
Na vienus pirkau, dydi atitiko kaip dieseliu, medziaga nera super stora, bet ir ne plona... Siaip dieseliai daug geresni...
QUOTE(Blond @ 2012 02 24, 22:01)
Bet pvz tos populiariosios kelnes as pirkau olive. Retro cargo su kisenem superines. Skalbiant neblunka lp labiausiai.bijojau, medziaga tvirta bet llb minksta. Dydi atitiko.
Mergaitės, o ši bliuskytė ar nepamažinta
ar tilptų kažin c krūtinė
šiaip maikės paprastos tinka xs

QUOTE(spygliz @ 2012 02 25, 11:31)
O aš mėtausi ae s ar xs, aišku nesinori, kad krūtinė netilptų ar veržtų per apimtį, bet jei kris žemyn ir reiks traukinėt tai ir

QUOTE(Akvilexxx @ 2012 02 25, 13:33)
O aš mėtausi ae s ar xs, aišku nesinori, kad krūtinė netilptų ar veržtų per apimtį, bet jei kris žemyn ir reiks traukinėt tai ir
reik imt abu dydžius

manau nebent S, jos trumputes, bent as pasimatavu, man netiktu su 1,72, ilgis 38-39 cm