Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(sol-nuska @ 2012 02 28, 17:57)
Mergaites jai nesuknu zviltelekit cia, ar a&f rubeliai cia nera padirbti? yra ir tommy rubeliu, bet domina tik a&f. Labai dekinga busiu, man tai sukele itarima, nors ka as ismanau  blush2.gif
http://www.supermama...;#entry53767304

neleidzia man foto ilekt butu taip paprasiau, doh.gif

Dėl originalumo kažin ar ir pati pardavėja žino, nes jie iš ten pat, iš kur ir padėvėtų drabužių parduotuvėse atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 02 28, 20:59)
Dėl originalumo kažin ar ir pati pardavėja žino, nes jie iš ten pat, iš kur ir padėvėtų drabužių parduotuvėse atsiranda.

Ta pati mintis man irgi kirba, į tuos skelbimukus bežiūrint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 02 28, 21:59)

Ir paprastai buna su defektais, kuriu nera kaip pataisyt, todel net ir tokiu pinigu neverta i bala ismesti schmoll.gif
Atsakyti
Bet aš pastebėjau jau ne vieną tokią "verslininkę", kur matyt iš SH prisirenka SM populiarių firmų (pvz AF, J.Crew, TH ir t.t) rūbų ir pardavinėja. doh.gif
Atsakyti
O pamatysit kaip db uzvers, nes vienoj humanoj buvau ten buvo piiilna podelku su etiketem net ir visu dydziu wink.gif))) nesakysiu kurioj, nes rubai klaikus wink.gif))))))
Atsakyti
Na tai vadinasi neklydau, ir as jau biskiuka padelkas atpazystu biggrin.gif
Atsakyti
Ar pirkot kas vakar per FB mergaites? Gal yra kokiu ziniu apie nupirkima/nenupirkima? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mergaites, gal pakomentuosit Aberio liemeneliu dydzius, ar atitinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2012 03 01, 00:55)
Sveikos 4u.gif Mergaites, gal pakomentuosit Aberio liemeneliu dydzius, ar atitinka? 4u.gif

aberio? g.gif gal gilly hicks?
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 02 29, 19:24)
Ar pirkot kas vakar per FB mergaites? Gal yra kokiu ziniu apie nupirkima/nenupirkima? 4u.gif

aš tai gavau, kad neleido nupirkti g.gif na ir gerai rolleyes.gif
Atsakyti
GH liemeneles dydis man atitiko..koki nesioju toks ir tiko. Jei pades toke pat dydziai kaip VS, LaSenza, Lauma ir LaPerla..
Atsakyti
taip dziaugiausi, kad atsilaikiau ir nenusiunciau uzsakymo, o dabar grauziuos ir taip uzsireike vienos bliuskos doh.gif nu ir kas man susviet lotuliukas.gif
Atsakyti