Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(index @ 2012 02 10, 00:31)
o tai kas čia jei ne aspirinas?
Acetilsalicilo rūgštis ir yra aspirinas smile.gif

Vaistinėj nuėjus visada pasakau, kad noriu aspirino 150mg, ilgalaikiui vartojimui ir gaunu šitą wink.gif

Vartosiu iki 36 sav. pagal paskirtą gydymą.

aisku mirksiukas.gif nuo kurios nest savaites buvo paskirtas tas aspirinas?, o kokius nors papildomu vaistukus leidiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 11 vasario 2012 - 12:07
Aspirina rekomenduoja gerti iki pastojimo 3 menesius smile.gif bet na manau mazai kam taip tiksliai pasiseka biggrin.gif as geriau pusmeti gera pries nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2012 02 11, 14:34)
Aspirina rekomenduoja gerti iki pastojimo 3 menesius smile.gif  bet na manau mazai kam taip tiksliai pasiseka biggrin.gif  as geriau pusmeti gera pries  nestuke.gif

matai as nezinojau apie toki afs tyrima nieko...dabar nestuke.gif , galvoju ka daryti, kaip ta kraujo tirstuma kt paziureti...mano vyras ir dukryte ji turi, tirsta, gyd jam tokius r israse, o dukrai liepe skysciu daug duoti...
bet as turejau tokia nelaime, kaip placento infarktus, ko pasekoje vaiko neturiu, tai galvoju, gal tuos infarktus ir isauke kox kraujo tirstumas ir pan, deguonies trukumas...? gyd nk nesako, kad reiktu ji gert, kai uzsiminiau vis paziuresim ir paziuresim, o kazkaip gert pati-nesiryztu...nestumas 20sav jau...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 02 11, 13:06)
aisku mirksiukas.gif nuo kurios nest savaites buvo paskirtas tas aspirinas?, o kokius nors papildomu vaistukus leidiesi?

3mėn prieš pastojimą, man maždaug taip ir gavosi, o leidžiuosi Zibor 0,2, iki 20sav leidaus Fraxiparine 0,3. Bet kai susitvarkiau kompensaciją, gavau Zibor. Iš esmės jie niekuo nesiskiria smile.gif

o tau buvo persileidimų prieš tai?
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės,
gavau savo AFS tyrimo du rodiklius: Antikūniai prieš kardiolipiną (AKA)yra 0.684, o turi būti < 0.629. Tai čia viskas gerai 4u.gif Bet Antikūniai prieš kardiolipiną (AKA) mano 0.684, o turi būti < 0.629. Žiūrint matematiškai, tai kaip ir nedaug viršija, bet nu į normas netelpa. Gal kas gali pakomentuoti, ką tai reiškia? Ir tikriausiai tada turiu daryti kitus du tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 02 14, 21:35)
Labas vakaras mergaitės,
gavau savo AFS tyrimo du rodiklius: Antikūniai prieš kardiolipiną (AKA)yra 0.684, o turi būti < 0.629. Tai čia viskas gerai 4u.gif Bet  Antikūniai prieš kardiolipiną (AKA) mano 0.684, o turi būti < 0.629. Žiūrint matematiškai, tai kaip ir nedaug viršija, bet nu į normas netelpa. Gal kas gali pakomentuoti, ką tai reiškia? Ir tikriausiai tada turiu daryti kitus du tyrimus?

Sveika smile.gif
Kai as tyriausi del AFS reikejo istirti 4 rodiklius: AKA, Lupus antigoaguliantas, APC-R, ir dar kazkoki beta-.... Pati isivaizduoju ..kad jeigu jau vienas virsija, taciau virsija nedaug, visu pirma ta tyrima pakartociau ir atlikciau dar Lupus antikoaguliantas ir APC-R butinai. dar R. Rogalskis liepe pasidaryti ADTL bitinai,, ten irgi kresejima parodo.
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės,
gavau savo AFS tyrimo du rodiklius: Antikūniai prieš kardiolipiną (AKA)yra 0.684, o turi būti < 0.629. Tai čia viskas gerai 4u.gif Bet  Antikūniai prieš kardiolipiną (AKA) mano 0.684, o turi būti < 0.629. Žiūrint matematiškai, tai kaip ir nedaug viršija, bet nu į normas netelpa. Gal kas gali pakomentuoti, ką tai reiškia? Ir tikriausiai tada turiu daryti kitus du tyrimus?

kažkur buvo minėta labai seniai,atrodo T.P. keberiokšt rašė (gal ir klystu) visus rodiklius reiktų kartoti po kažkokio laiko, tai siūlyčiau būtinai pasidaryti visus keturis dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardesa @ 2012 02 15, 08:48)
Sveika smile.gif
Kai as tyriausi del AFS reikejo istirti 4 rodiklius: AKA, Lupus antigoaguliantas, APC-R, ir dar kazkoki beta-.... Pati isivaizduoju ..kad jeigu jau vienas virsija, taciau virsija nedaug, visu pirma ta tyrima pakartociau ir atlikciau dar Lupus antikoaguliantas ir APC-R butinai. dar R. Rogalskis liepe pasidaryti ADTL bitinai,, ten irgi kresejima parodo.

QUOTE(Šarūniukė @ 2012 02 15, 09:32)
kažkur buvo minėta labai seniai,atrodo T.P. keberiokšt rašė (gal ir klystu) visus rodiklius reiktų kartoti po kažkokio laiko, tai siūlyčiau būtinai pasidaryti visus keturis dar kartą  4u.gif

Ačiū, mergaitės 4u.gif
Taip ir nusprendžiau, kad dar pasidarysiu kitus du rodiklius. Jei spėsiu šiandien pat. Jei kiti du bus geri, tai tą blogąjį po kurio laiko pakartosiu.
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės,

rašydama pasikartojai, tad 2 kartus parašei AKA.... Koks kitas rodiklis? nors AKA nedaug, bet visgi virš normos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 15 vasario 2012 - 09:28
QUOTE(fishke @ 2012 02 15, 10:27)
rašydama pasikartojai, tad 2 kartus parašei AKA.... Koks kitas rodiklis? nors AKA  nedaug, bet visgi virš normos  g.gif

Kitas Anti-beta2-GP1 (antikūniai prieš beta2 glikoproteiną 1) 0.225, norma < 0.557. Šitas geras 4u.gif Blogas tik AKA. O tų LA, baltymo nebuvau darius...

Atsakyti
Sveikos,
Gal galėtumėte pakomentuoti mano tyrimus, darytus Santariškėse:

anti-beta2-GP1 Ig GAM antikūnai prieš beta2 glikoproteiną 1 Ig GAM (opt.t.) - 0,198
anti-beta2-GP1 Ig GAM antikūnai prieš beta2 glikoproteiną 1 Ig GAM - NEIGIAMA
anti-beta2-GP1 Ig GAM ribinė reikšmė (opt.t.) - 0,557

AKA Ig G (U/ml) - 1,68 (Norma <10 U/ml - neigiama =>10 U/ml teigiama)
AKA Ig G - NEIGIAMAS

LA1 (s) - 31,5 (Norma 31,0-42,0)

APC-R (s) - 238,6 (Norma >120)

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodyMary @ 2012 02 15, 21:45)
Sveikos,
Gal galėtumėte pakomentuoti mano tyrimus, darytus Santariškėse:

anti-beta2-GP1 Ig GAM antikūnai prieš beta2 glikoproteiną 1 Ig GAM (opt.t.) - 0,198
anti-beta2-GP1 Ig GAM antikūnai prieš beta2 glikoproteiną 1 Ig GAM - NEIGIAMA
anti-beta2-GP1 Ig GAM ribinė reikšmė (opt.t.) - 0,557

AKA Ig G (U/ml) - 1,68    (Norma <10 U/ml - neigiama =>10 U/ml teigiama)
AKA Ig G - NEIGIAMAS

LA1 (s) - 31,5 (Norma 31,0-42,0)

APC-R (s) - 238,6 (Norma >120)

AČIŪ  4u.gif

Pagal mane tai viskas normoj smile.gif) Nebent, jeigu jau turejai kokiu nelaimiu su nestumais, atreipciau demesi i LA1, nes kaip ir ant zemutines ribos .. Pasodaryk dar ADTL, jis irgi parodo kresijima.. 4u.gif
Atsakyti