Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių trobelė

QUOTE(frige1 @ 2012 01 18, 22:03)
...nezinau,ar daryt ta klizmute jai g.gif baugu man kazko unsure.gif

As saviskiams dariau Mikrolax klizmutes (iki spec misinio atradimo), kai jau niekas nebepadedavo, o vaikiukai klykdavo, ir aiskiai matydavau ir zinodavau del ko verysad.gif
Nebijok tu klizmuciu. Kartais suveikdavo vien jos ikisimas, kartais tik keli spustelejimai, kartais ta visa puse dozes negreit suveikdavo...
Atsakyti
QUOTE(braske1515 @ 2012 01 18, 18:00)

aciukas..paskaiciau ir visai dabar jau esu persigandus verysad.gif Ryt bandysiu prasytis pas gyd,ziuresiu ar paskirs slapimo tyrima,jetau kaip dabar pergyvenu unsure.gif

Frige,dar pabandyk su termometro galiuku,patepk ji vazelinu ir ikisk i sikniuka pasukinek aplinkui..turetu suveikt..Levandos Marijai suveike ir siaip daug kam padeda,pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 01 19, 01:21)
aciukas..paskaiciau ir visai dabar jau esu persigandus verysad.gif Ryt bandysiu prasytis pas gyd,ziuresiu ar paskirs slapimo tyrima,jetau kaip dabar pergyvenu unsure.gif
Frige,dar pabandyk su termometro galiuku,patepk ji vazelinu ir ikisk i sikniuka pasukinek aplinkui..turetu suveikt..Levandos Marijai suveike ir siaip daug kam padeda,pabandyk  mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif as irgi del to rachito pergyvenu unsure.gif papasakok,kaip sekesi to tyrimo prasyt mirksiukas.gif man atrodo,kad sunelio galvyte truputi plokscia unsure.gif turim vizita pas pediatre vasario 1d,bandysiu visko issiklausinet
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 01 18, 22:03)
reikes pabandyti vandenuka  bigsmile.gif dabar duosiu silpnos ramuneliu arbatytes,pirmakart ji mums padejo...nezinau,ar daryt ta klizmute jai g.gif baugu man kazko unsure.gif

atsargiai su ramunelemis. Mums gydytoja sake, kad ji dezinfekuojanti. Jei vaikui duodi gerasiais bakterijas, tai su ramuneliu arbata jas isvalai is organizmo. Tad siulyciau nepiknaudziaut 4u.gif
Tiesa, tavo leliukai jau nemaziukai. Gali i ta silta virinta vandenuka ipilti kelis lasiukus dziovintu slyvu uzpilelio (na is vakaro pamerk slyvas ir ilasink i ta vandenuka ryte).
O klysmutes nebiijoj, nors bijojau ir as. As isspuasdavau mazdaug tik puse tos klyzmutes, pilnai pakakdavo.
O ,,bajeris'' su termometro galiuku, mums deja, nepasitvirtindavo sad.gif
Sekmes ir lauksim tavo mazyles pakakojimo bigsmile.gif

QUOTE(Avietina @ 2012 01 19, 00:24)
O pas mus alergijos naujas suolis... unsure.gif  Cia tiek dziaugiaus, kad seniai suvaldem, dieta padeda, o vakar issipakuoju vaika maudynems, o jo visa nugaryte isberta.  Tepiau tepiau kremu - negereja. Kojytes kaip visada negrazios. Dar keleta demeliu radau ant rankyciu ir uzpakaliuko, kur tik per pati pika 4 men buvo paberta. Veidukai svarus. Nebezinau ne ka galvot, dar pradejau siet su nuolat slapia nosyte... ar tik nebus kokia alergija kam is aplinkos - namu dulkem, patalynes erkem, vilnai ar  - neduokdie - musu numyletai katei... Rytoj rasysiuos pas seimos gyd, reikalausiu siuntimo vel pas alergologus, jau dabar reikalausiu rimtai tirti, vaikas didelis, gana aklai speliot nuo ko ji beria... g.gif

Vargsiukai sad.gif Butinai rasykite spas alergologus. Mes ryt ryte vaziuojam, ziuresiu, ak jie pasaky... Pilnai gali buti, jog alergizuoja kokios dulkes.
Vat mano Nojus trina nosyte gana daznai, tai galvoju, gal irgi ji dulkes kazkiek erzina, nes tada ir slapesne ta nosyte pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 01 19, 10:06)
1. atsargiai su ramunelemis. Mums gydytoja sake, kad ji dezinfekuojanti. Jei vaikui duodi gerasiais bakterijas, tai su ramuneliu arbata jas isvalai is organizmo. Tad siulyciau nepiknaudziaut  4u.gif

2. O ,,bajeris'' su termometro galiuku, mums deja, nepasitvirtindavo sad.gif

3. Vargsiukai sad.gif Butinai rasykite spas alergologus. Mes ryt ryte vaziuojam, ziuresiu, ak jie pasaky... Pilnai gali buti, jog alergizuoja kokios dulkes.
Vat mano Nojus trina nosyte gana daznai, tai galvoju, gal irgi ji dulkes kazkiek erzina, nes tada ir slapesne ta nosyte pasidaro.

1. drinks_cheers.gif
2. sita naudoti tik kai tikrai jau beda, nes jei nuolat taip daryt, vaikiukas gali nebemoket pasitustinti pats.
3. Aciu uz uzuojauta, bet rytas uz vakara protingesnis smile.gif Pakamantinejau teveli, pasirodo zmogus eksperimenta dare, vaika pamelom pamaitino, tipo - o gal visai jam citrusam alergijos nera. Ak tie vyrai... doh.gif Na ka, dabar zinom, kad tikrai yra... Kol kas dar kate pas mus gales murkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietina @ 2012 01 19, 10:21)
Pakamantinejau teveli, pasirodo zmogus eksperimenta dare, vaika pamelom pamaitino, tipo - o gal visai jam citrusam alergijos nera.

biggrin.gif Geruliai tie teveliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietina @ 2012 01 19, 09:21)
Pakamantinejau teveli, pasirodo zmogus eksperimenta dare, vaika pamelom pamaitino, tipo - o gal visai jam citrusam alergijos nera. Ak tie vyrai...  doh.gif  Na ka, dabar zinom, kad tikrai yra...  Kol kas dar kate pas mus gales murkti  lotuliukas.gif

Nu prajuokinai biggrin.gif

Labas mamytės 4u.gif
Papildyta:
Adrijut, kaip naktelė? Ar žadinai? Kaip sekėsi?
Atsakyti
Labas rytas mamukai,

Uzsisakem viszita pas gyd siandien 18val,ziuresiu ka sakys kokius tyrimus darys,vakar iki 2nakties sedejau prie kompo skaiciau apie ta Rachita,baisi liga brr...
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 01 19, 12:23)
Labas rytas mamukai,

Uzsisakem viszita pas gyd siandien 18val,ziuresiu ka sakys kokius tyrimus darys,vakar iki 2nakties sedejau prie kompo skaiciau apie ta Rachita,baisi liga brr...

labuka 4u.gif
Reginiuk,nepergyvenk taip,viskas bus gerai 4u.gif
pas mus ir galvyte prakaituodavo ir padukai visada budavo slapi, ax.gif todel ir padidino vit D doze,kad neprakaituotu mirksiukas.gif buvo ir man,kad prisiskaiciau ir nemiegojau visa nakti doh.gif kartais geriau nelyst prie to kompo doh.gif
ir plaukuciai nuslinko ir galvyte sukinedavo..sakes,galvojau...bet viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 01 19, 07:29)
aciukas 4u.gif as irgi del to rachito pergyvenu unsure.gif  man atrodo,kad sunelio galvyte truputi plokscia unsure.gif turim vizita pas pediatre vasario 1d,bandysiu visko issiklausinet

Galvyte vaikucio gali paploksteti, jei nuolat guli ir dar visad ant nugaros. Kad taip nebutu, kuo dazniau vaikuti reikia nesioti, guldyti tai ant vieno, tai ant kito sonelio, kai nemiega duoti mankstintis gulitn ant pilvuko. Plokstejanti galvyte nebutinai susijus su rachitu, kuris musuos labai retas dalykas dabar, nes maitinames visi normaliai, o jei dar profilaktine vit D doze vaikas vartoja, buna lauke (kad ir ne ant saules), tai rachitas tikrai mazai tiketina, kad uzsuks pas jus smile.gif

Papildyta:
QUOTE(braske1515 @ 2012 01 19, 12:53)
buvo ir man,kad prisiskaiciau ir nemiegojau visa nakti doh.gif kartais geriau nelyst prie to kompo doh.gif

drinks_cheers.gif pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske1515 @ 2012 01 19, 12:53)
labuka 4u.gif
Reginiuk,nepergyvenk taip,viskas bus gerai 4u.gif
pas mus ir galvyte prakaituodavo ir padukai visada budavo slapi, ax.gif todel ir padidino vit D doze,kad neprakaituotu mirksiukas.gif buvo ir man,kad prisiskaiciau ir nemiegojau visa nakti doh.gif kartais geriau nelyst prie to kompo doh.gif
ir plaukuciai nuslinko ir galvyte sukinedavo..sakes,galvojau...bet viskas gerai 4u.gif

eina sau.. jau galvojau eisiu paskaityt apie ta rachita.. bet jauciu geriau neskaitysiu... blink.gif uztenka ir taip aplink visko. O musu padukai irgi dregni, nugaroj nusitrynimas sviecia, savo graziasias kasas jau irgi metam--pilna vonele buvo po maudyniu--tai ka galvot?.. g.gif betgi turi vaikiukams plaukiukai nuslinkti, apacioj matosi nauji auga... ax.gif beje man irgi slenka jau... kukulka berods rase, kad apie 4 men keite "kailiuka" abu smile.gif o ir galvyte musu paaugus i virsu, kaktyte aukstesne. Pirmadieni gyd. ciupinejo momeneli, nieko nesake, tik del dregnu paduku liepe gert vit D : viena diena 4, kita 5 lasiukus.
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 01 19, 13:26)
eina sau.. jau galvojau eisiu paskaityt apie ta rachita.. bet jauciu geriau neskaitysiu...  Pirmadieni gyd. ciupinejo momeneli, nieko nesake, tik del dregnu paduku liepe gert vit D : viena diena 4, kita 5 lasiukus.

Klausyk gydytojos - ji tikrai pakankamai prisiskaicius apie rachita, patikek 4u.gif
Atsakyti