QUOTE(Levanda81 @ 2012 01 27, 07:11)
Labas rytas mamytės
Vakar mano direktorė toookį koncertą padarė
Vajei vargsiuke

imk cia tau uz vakaryksti vargeli

Gal tikrai priezastis neprakakojimas
QUOTE(liepa7 @ 2012 01 27, 07:57)
Labas rytas saltas rytas... : turbut i lauka jau neisim nei viena siandien...
Levanda, zinok ir maniskei tokie uzeina "priepuoliai"--skaitau ir viens prie vieno tas pats, klykia nesuprasi ko, papo neima, nors jau laikas butu, nesiot netinka, supt irgi---cia mane vis dar stebina..

tai paguldau tiesiog ramiai pabuti ant lovos ir stebiu--kartais nusiramina, kartais vel reikai paimti... pas mane ji jau rieciasi sestis, o as neleidziu, tai pilva iskelia ir klykt, ir kai jau neapsikentus leidziu taip kaip ji nori--nurimsta oziukai gal...? aisku, baisiausia, kad nezinai ar ko neskauda...o gal jau cia dantys tokius simptomus duoda...
O gal cia tikrai tik oziukai? Bet gal ir pilvukas siek tiek,jeigu rieciasi tai gali but diegliukai,nes maniskei irgi kartais uzeina,tai pradeda riestis tai suprantu kaip diegliukus tai juos ir kaltinu
QUOTE(frige1 @ 2012 01 27, 08:16)
Skaitau kaip jus savo vaikucius isleidziat su artimaisiais pasivaksciot ir atrodau pries jus kaip paranojike Kol kas as dar pasitikiu savo leliukus palikt su vyru,kai paciai kur nors reikia iseiti,tiesiog bijociau juos kam kitam palikti ar isleisti ir nieko sau negaliu padaryt
Na ir blogai darai kad niekam nepatiki,juk niekur nepabegs vaikuciai,o be to ir tau pailset reikia,jeigu artimam zmogui paliktum tai nemanau kad kas blogo atsitiktu,juk atvirksciai

O tau mamyte reikia nors kelias valandeles skirti sau
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 27, 09:14)
Mergaites, pabere mano E. Ant veidelio yokie maziukai raudoni spuogiukai- aplink lupytes, truputi ant zanduku, ant kaktos. Kas tai galetu buti? Prakaitine? Ka daryti? Valau veideli vatele suvilgyta virintu vandenuku. Ka dar galeciau padaryt?
Gali but prakaitinis,nes mus buvo labai ilgai,bet is pradziu tik veidukas smulkiais spuogeliais pabertas o po kokiu keliu dienu ar sav pasirode ir ant kunelio, Isgydit niekaip prakaitines neigydisi kol pati nepraeis,tik sumazink tem namuciuose geriausia vaikui temp yra 19-20C,ir neprirenk tiek daug,gal jai per silta...o be to tie berimai gali buti yvairus,nes valosi odele iki 3-4men taip sako,stebek mazyle...O jeigu labai pergyveni nueikit pas gyd
QUOTE(irute1984 @ 2012 01 27, 09:26)
Musu kedute atroda va taip
O tu jau pilnai sodini mazyle?
Su menesiukais jus!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Lietuva @ 2012 01 27, 12:02)
Ką jūs manot, ar kas galėjo kabintis, tik dėl ligos- to uždegimo nesivystė ar pan.
Manau kad nesikabino...
Bet palaukim kitu mergaiciu nuomones
Labas rytas,
Mes miegojom puikiai,misinuko vakar vakare nebedaviau atrode labai pavalgius,nes nuo 17-21val ant papo kabejo

Paskui pradejo koncertuot ir spjove papuli,tik kisu o ji nusisuka ir pyksta

Tilteli daryt pradeda riecia pilva i virsu ir nors tu ka

Tai paskui panesiojau apsiramino ir paeme (.),pavalge ir nuluzo..ismiegojo 5val

Kas cia pasidare su tais vakaro (.)neeminais

kame saknys niekaip nesuprantu,tik duodu(.) ir R i dudas