QUOTE(Eddii @ 2012 02 03, 00:37)
as taip pat dar studente ir auginame suneli. pastojau, kai dar abu buvome studentai, bet vyras baige mokslus vos pries menesi iki gimimo. o darba rado tik, kai sunui buvo 1,5men

bet kapstomes. ir jus issikapstysit. o del valstybes:

beje, jei jus susituoksit ir pajamos nevirsys 300lt zmogui (bijau tikslu skaiciu sumeluoti), tai gausit dar kazkiek is valstybes. tik reikes pateikti dokumentus, kad abu mokotes dieniniame arba is darbo birzos pazyma, kad ten stovit.
na viskas tikrai bus gerai
dieninių kursų studentai į darbo biržą neregistruojami, o nestovint darbo biržone negali pretenduoti į socialinę pašalpą
manau būtų geriausia bandyti isidarbinti tėčiui, o paskui jam ir išeiti vaiko priežiūros atostogų, bent kiek pinigėlių gautumėt ,o ir studijas galėtumėt testi
Papildyta:
QUOTE(Milky* @ 2012 02 04, 17:32)
pries beveik 5metus buvau panasioj situacijoj, tik kad su draugu buvome abiturientai

kai suzinojau buvo vien asaros ir sprendimas darytis isvalyma, abu su draugu buvome tvirtai apsisprende kelias dienas, as gal trumpiau

pamenu gulejau lovoj ir verkiau, draugas atejo ir pasidejo galva ant gurgiancio pilvo, sako: leliukas maudos, matyt bus i mamyte

ir dingo visos abejones, nes buvom du mylintys zmones.Jo tevai labai dziaugesi sia zinia, mano mama is pradziu pyko, bet atsileido. Be proto isimylejau nestuma, visus pokycius, laukiau vaikucio ir skaiciavau dienas, nors is pradziu visai to nenorejau. Dabar mano suneliui 4 metai, jis turi mylincius senelius, su draugu issiskyrem (ne visus tevyste subrandina

). Jei valstybe remtu jaunas seimas turbut tokiu temu isvis nebutu, bet ka jau padarysi, nei sykio nesuabejojau ir dziaugiuosi esanti jauna mamyte, kai yra noro atsiranda ir galimybiu. Saunuolis temos autorius , nepabugo tevystes, tavo drauge turi tikra ramsti salia

stiprybes ir kuo didesnes sekmes
va būtent jūs 2 , turit vienas kitą ,turit į ką atsiremti, o svarbiausia vaikutis turės šaunius mylinčius tėvus, o financinės problemos išsispręs, nėra padėties be išeities