Įkraunama...
Įkraunama...

* * * Š i l a l ė s p l e p u t ė s * * *

QUOTE(Minėja @ 2012 03 27, 09:45)
Labas rytas 4u.gif
Tai vyresnelis, kai buvo tokio amziaus, tikriausiai mazesnis buvo?
Smagu, kai gerai valgo  thumbup.gif  Nereik sukti galvos, ka cia pagaminus, kad tik valgytu. smile.gif

Mes dabar rengiamės rūbus, kuriuos vyresnysis brolis rūbus dėvėjo būdamas 1,5 - 2 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 03 26, 15:33)
Labas 4u.gif
Tai ka valgot, kad tiek daug to svorio priauginat? smile.gif

įtariu, kad maniškis nuo MP taip gerai auga, nes iki šiol nemažai šio skanėsto gauna. Kol nevalgė papildomo maisto, tuštinosi kas 7-10 dienų - viskas į kūną ėjo bigsmile.gif O ir dabar daržovienės su mėsyte tik kartą ar du per dieną suvalgo, dar ką nors vaisinio arba grūdinio. Daugiau jokių užkandžių.

Kai dantys ėmė dygti, pradėjo blogai miegoti naktimis, nurimdavo tik prie papo blush2.gif mirksiukas.gif , tai per naktį MP prisivalgo sočiai biggrin.gif

Beje, mes jau turim 8 dantis! Ir vis dar pirščiukai po burnytę makaluojas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panelevasara @ 2012 03 27, 14:14)
įtariu, kad maniškis nuo MP taip gerai auga, nes iki šiol nemažai šio skanėsto gauna. Kol nevalgė papildomo maisto, tuštinosi kas 7-10 dienų - viskas į kūną ėjo  bigsmile.gif  O ir dabar daržovienės su mėsyte tik kartą ar du per dieną suvalgo, dar ką nors vaisinio arba grūdinio. Daugiau jokių užkandžių.

Kai dantys ėmė dygti, pradėjo blogai miegoti naktimis, nurimdavo tik prie papo  blush2.gif  mirksiukas.gif , tai per naktį MP prisivalgo sočiai  biggrin.gif

Beje, mes jau turim 8 dantis! Ir vis dar pirščiukai po burnytę makaluojas  doh.gif

O mes vis dar be protezų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panelevasara @ 2012 03 27, 14:14)
įtariu, kad maniškis nuo MP taip gerai auga, nes iki šiol nemažai šio skanėsto gauna. Kol nevalgė papildomo maisto, tuštinosi kas 7-10 dienų - viskas į kūną ėjo  bigsmile.gif  O ir dabar daržovienės su mėsyte tik kartą ar du per dieną suvalgo, dar ką nors vaisinio arba grūdinio. Daugiau jokių užkandžių.

Kai dantys ėmė dygti, pradėjo blogai miegoti naktimis, nurimdavo tik prie papo  blush2.gif  mirksiukas.gif , tai per naktį MP prisivalgo sočiai  biggrin.gif

Beje, mes jau turim 8 dantis! Ir vis dar pirščiukai po burnytę makaluojas  doh.gif

Paskaičiau apie tuštinimąsi kas 7-10 dienų ir gerą augimą ir pasijaučiau kad apie mus rašo ax.gif nes mūsų pupa ir valgo nemažai ir tuštinas retai. pirmas dvi, tris savaites dažnai darė, o po to vis retyn g.gif man labiau patiktų kad dažnaiu pana kakintų, gal tada ramesnė būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2012 03 27, 22:41)
Paskaičiau apie tuštinimąsi kas 7-10 dienų ir gerą augimą ir pasijaučiau kad apie mus rašo  ax.gif  nes mūsų pupa ir valgo nemažai ir tuštinas retai. pirmas dvi, tris savaites dažnai darė, o po to vis retyn  g.gif  man labiau patiktų kad dažnaiu pana kakintų, gal tada ramesnė būtų  lotuliukas.gif

mums tokiu metu apie (pirmo men. pabaiga prasidejo) su mazaja irgi reikalu buvo, karta i savaite tedare. Bet gerai jautes, svoris augo, tik jau i tos savaites pabaiga nelabai ramiai miegodavo. As net turejau mikrolax tubele nukirptu galu, i sikniuka kisdavau po savaites blush2.gif Tada padarydavo. Kartais padedavo koks mano suvalgytas citrusinis vaisius, bet minimaliai.
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2012 03 27, 22:41)
Paskaičiau apie tuštinimąsi kas 7-10 dienų ir gerą augimą ir pasijaučiau kad apie mus rašo  ax.gif  nes mūsų pupa ir valgo nemažai ir tuštinas retai. pirmas dvi, tris savaites dažnai darė, o po to vis retyn  g.gif  man labiau patiktų kad dažnaiu pana kakintų, gal tada ramesnė būtų  lotuliukas.gif

Aš irgi turėjau tą pačią bėda su mažuoju kai šis dar valgė tik MP. Pasirodo MP laliaus organizmas labai gerai suvirškina ir nieko nelieka arba lieka tiek mažai kad kakinasi lb retai. Šiaip mums daktarė leido morkų sulčių iki 20 ml išgert (mes tada 3+ mėn buvom). Na išgėrėm tuos 20 - nieko visiškai, kita diena 40 - nieko. Trečią dieną kalėm 80 - va tada tai buvo thumbup.gif Nusikakino mažius taip kaip reikalas nei perdaug nei per mažai. Tik aš kitom nesiūlau tiek gerti (80), nes mūsų ir suvalgomo pienuko kiekiai buvo gigantiniai - apie 180 kartui, tai gavom net griežtą dietą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bagge @ 2012 03 28, 14:42)
Aš irgi turėjau tą pačią bėda su mažuoju kai šis dar valgė tik MP. Pasirodo MP laliaus organizmas labai gerai suvirškina ir nieko nelieka arba lieka tiek mažai kad kakinasi lb retai. Šiaip mums daktarė leido morkų sulčių iki 20 ml išgert (mes tada 3+ mėn buvom). Na išgėrėm tuos 20 - nieko visiškai, kita diena 40 - nieko. Trečią dieną kalėm 80 - va tada tai buvo  thumbup.gif  Nusikakino mažius taip kaip reikalas nei perdaug nei per mažai. Tik aš kitom nesiūlau tiek gerti (80), nes mūsų ir suvalgomo pienuko kiekiai buvo gigantiniai - apie 180 kartui, tai gavom net griežtą dietą  doh.gif

Keista, kad gydytoja siulo morku sultis. Juk jos vienas is paciu didziausiu alergenu. g.gif

Maniske dicke, kai buvo maza irgi tustindavosi karta per savaite. O su maziuku jokiu bedu nebuvo, tustindavosi net keleta kartu per para. biggrin.gif O svorio abu panasiai priaugdavo.
Atsakyti
labukas,
kaip gyvenat mamukai?ka beveikiat?
mes tai nieko idomaus,kai gražu vaikštom po lauką,kai bjauru einam i svečius pas močiutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juonasita @ 2012 03 29, 15:57)
labukas,
kaip gyvenat mamukai?ka beveikiat?
mes tai nieko idomaus,kai gražu vaikštom po lauką,kai bjauru einam i svečius pas močiutę ax.gif

laba.
mes tai normaliai,svarbiausia tai kad nesergam,tfu tfu tfu.oras va sudukas-subjuro siandien.
Atsakyti
Sveikos,

Mes tai prasirgom per ta grazuji ora. smile.gif O dabar kai pabjuro oras, tai vel galesim i lauka eiti smile.gif
Kepu torta uosvienes gimtadieniui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 03 30, 12:19)
Sveikos,

Mes tai prasirgom per ta grazuji ora. smile.gif O dabar kai pabjuro oras, tai vel galesim i lauka eiti  smile.gif
Kepu torta uosvienes gimtadieniui. smile.gif

Vaau, skanus savaitgalis bus Minėja jums bigsmile.gif
Kokį tortuką kepi? Aš tai dabar grybukais "sergu" bet reikia ramintis nes ir taip gelbėjimo ratai pakankamai dideli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bagge @ 2012 03 30, 13:59)
Vaau, skanus savaitgalis bus Minėja jums  bigsmile.gif
Kokį tortuką kepi? Aš tai dabar grybukais "sergu" bet reikia ramintis nes ir taip gelbėjimo ratai pakankamai dideli  doh.gif

Meduti smile.gif
Atsakyti