Įkraunama...
Įkraunama...

* * * Š i l a l ė s p l e p u t ė s * * *

QUOTE(Calgana @ 2012 11 15, 14:30)
Uz Pajurio biski bigsmile.gif

Būsim kaimynai bigsmile.gif Vis labiau artėja laikas, kai mes tarp Jomantų ir Tenenių pamažu su visam persikraustysim gyvent rolleyes.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2012 11 15, 20:29)
Būsim kaimynai bigsmile.gif Vis labiau artėja laikas, kai mes tarp Jomantų ir Tenenių pamažu su visam persikraustysim gyvent rolleyes.gif

Labas visoms 4u.gif

Saunu visai arti,mes Lileikenu kaime randames thumbup.gif Satot nama gal?
Atsakyti
QUOTE(Calgana @ 2012 11 15, 19:42)
Saunu visai arti,mes Lileikenu kaime randames thumbup.gif  Satot nama gal?

Netoli rolleyes.gif Statom rolleyes.gif Bet ir mano tėvai tame kaime gyvena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2012 11 15, 20:48)
Netoli rolleyes.gif Statom rolleyes.gif Bet ir mano tėvai tame kaime gyvena rolleyes.gif

Tai gal apie mus jau girdejot, nes sia vasara apie mus visi kalbejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Calgana @ 2012 11 15, 20:42)
Tai gal apie mus jau girdejot, nes sia vasara apie mus visi kalbejo blush2.gif

Bent aš tai nieko negirdėjau schmoll.gif O ką kalbėjo? blush2.gif
Atsakyti
ooo lileikenai bigsmile.gif
as tai is pacio miesto,bet vaziuojam ir i ta puse.

IRUTE SU PUSIAUKELE 4u.gif

girdejot apie nelaime mergaiciu dvieju unsure.gif verysad.gif liudna labai,ir tevams stiprybes....
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 11 15, 22:07)

Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2012 11 15, 21:57)
Bent aš tai nieko negirdėjau schmoll.gif O ką kalbėjo? blush2.gif

konkreciai ka nezinau,bet kai sutinku koki zmogu visi zino kad tokie esam ka veikiaim ir tt, manau pagrindine to priezastis,kad vyras nelietuvis g.gif
Papildyta:
QUOTE(rrasius @ 2012 11 15, 23:07)
ooo lileikenai bigsmile.gif
as tai is pacio miesto,bet vaziuojam ir i ta puse.

girdejot apie nelaime mergaiciu dvieju unsure.gif  verysad.gif  liudna labai,ir tevams stiprybes....

Pas tevu ant Visdziaugu turbut kazkur?

schmoll.gif negirdejau?
Atsakyti
QUOTE(Calgana @ 2012 11 16, 14:04)
konkreciai ka nezinau,bet kai sutinku koki zmogu visi zino kad tokie esam ka veikiaim ir tt, manau pagrindine to priezastis,kad vyras nelietuvis g.gif
Papildyta:

Pas tevu ant Visdziaugu turbut kazkur?

schmoll.gif  negirdejau?

ne,pas tevus i kaima tai i tenenius vaziuojam,o lileikenuose brolis su zmona gyvena smile.gif

laba 4u.gif
Atsakyti
Labuka, prisiduodam smile.gif
Calgana, sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(rrasius @ 2012 11 15, 14:11)
rimanciau,kaip maziuke auga?kaip rimvydui darzely?

Gyvenam gerai, laikas lėkte lekia. Broliukas darže, eina noriai, pareina labai sesutės pasiilgęs, žodžiu smagiai ir gražiai gyvenam. Mažė augina dantukus, tai kartais pavyvim, paverkiam... bet šeip viskas ok, vis smagiau su ja būt, nes jau primasto pati atrakcijų: pasislėpt, susikuklint, pasiprašo pažaist arutes plodama arba pirštuką vesdama dalnu - tipo kept bandutes arba pelytei košę virt... žodžiu gerai gyvenam.

Mamukai kas registruotos FB? Šilalėj gruodžio 15 organizuojamas mamyčių turgelis, kam aktualu ir nieko nežinot rašykit man pridėsiu prie FB uždaros grupės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2012 11 16, 17:33)
Labuka, prisiduodam smile.gif
Calgana, sveika prisijungus  4u.gif
Gyvenam gerai, laikas lėkte lekia. Broliukas darže, eina noriai, pareina labai sesutės pasiilgęs, žodžiu smagiai ir gražiai gyvenam. Mažė augina dantukus, tai kartais pavyvim, paverkiam... bet šeip viskas ok, vis smagiau su ja būt, nes jau primasto pati atrakcijų: pasislėpt, susikuklint, pasiprašo pažaist arutes plodama arba pirštuką vesdama dalnu - tipo kept bandutes arba pelytei košę virt... žodžiu gerai gyvenam.

Mamukai kas registruotos FB? Šilalėj gruodžio 15 organizuojamas mamyčių turgelis, kam aktualu ir nieko nežinot rašykit man pridėsiu prie FB uždaros grupės smile.gif

Sveiki.
Gal galima placiau apie turgeli ?Ka reiskia FB?
Atsakyti
QUOTE(Calgana @ 2012 11 16, 14:04)

Nieko negirdėjau unsure.gif Bet šaunu, kad Lietuvoj gyvenat 4u.gif Mūsų vaikai bendraamžiai ax.gif
Atsakyti